![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu an meclisimizde "kürtler,yobazlar,teslimiyetçiler,hainler, teröristler" var.Beklemedeyiz Ordumuzu.
Kendi ülkemizde maraba(köpeklerin deyimiyle) olduk şu anda. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler Soydaşlarım aranıza yeni katıldım...
Bence bu suratsız maymunu fazla yaşatmamaları gerek..Devletimiz bu kadar aciz mi? Bunu bi şekilde çok da rahat ortadan kaldırabilir ama neden yapmıyor? Devletimiz içinde bu azınlıkların bi şekilde yükselmesi önlenmeli.. Aksi takdirde ırkımız tehlike altında...Buda bir gerçektir...Gittikçe kü..lerle soyumuz karısıyor... Bide bunlar yetmezmiş gibi hapisden çıkarıp meclise sokuyolar bu suratsızı. Azınlıkların devlet içinde yükselmesi önlenmeli ırkdaşlarım bu büyük bir tehlikedir.. Şu an olmazsa ilerde çok büyük bir tehlikedir.. Esen Kalın.... |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Durumu bugunlere getiren herkese yaziklar olsun, yaziklar olsun...
Bu olanlara eger mudahale edilmez ise, gelecekte cok daha buyuk belalar acacak basimiza. Sokaklarda bile yuruyemiyecek insanlarimiz, gelecekteki cocuklarimiz, torunlarimiz. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şu tipe bak ya bu kadınmı yoksa hayvanat bahçesindeki orangutan yada şempazemi bununla ıssız adaya düşsem bile dünüp arkami bakmam ben hayatımda bu kadar tipsiz bu kadar iğrenç suratlı bir kadın ilk defa görüyorum tabi bunada kadın diyebilen varsa meclis meclislikten çıkmış sirk panayirina dönmüş biri bunun şaka olduğunu ve hepimizin kabus gördünü söylesin inanasım gelmiyor yok artık
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Şu meymenetsiz kadındaki tipe bakın.
Suratına tükürmem tükürüğüme yazık. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Vay tipe bakin su kironun(erkek mi kadinmi belisiz), kürt-islam fasizmi yapan basbakanimiz hoslanmistir :D
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne yazik ki ulkemiz garip bir ulke gercekten. Hic bir ulke kendi ulkesindeki azinligin yukselmesine izin vermez. Bu sozkonusu bile olmaz. Hatta o ulkenin azinliklari bile bunu dillendirmeye cesaret edemez, hatta kafasinda oyle bir istek bile olusturulmasini saglayacak ortam yaratilmaz, musaade edilmez. Ben Rusyayi cok iyi biliyorum. Rusyada dogdum, buyudum, rusca biliyorum. "Halklarin kardesligi" diye andiklari SSCB'de bile azinliklara kopek muamelesi yapilirdi. Azinliklar cumhurbaskanligini ancak ruyalarinda gorurlerdi. Hele bizi sormayin gitsin. Biz Ahiskali Turkleri bocek yerine bile koymuyorlardi. Ordan oraya surup durdular bir de ustune 2 tane katliam yasadik. Al sana "halklarin kardesligi". Gokten peygamber inse, "butun insanlar esittir" dese yemin ederim ben o peygamberi Allah yaratti demem oldururum. "esit'mis. Sen onu git a-ka-pe'li zir cahillere anlat...
Ama sen gel gor ki Turkiye Cumhuriyetinde asli unsur olan, o ulkeye once kanini sonra da adini veren ulkenin gercek sahipleri o ulkenin bakani bile olamiyor, meclisine de yillardir daglarda carpistigi teroristler elini-kolunu sallaya sallaya girebiliyor ve kimsenin gozu gormuyor herkes memnun halinden sanki. Bence bu ulkeyi ancak asker paklar. Eger size her hafta 5 sehit veren, dilencilik, yankesicilik yapip insani canindan bezdiren azinlik maymunlari ulkenizin buyuk ve onemli sehirlerini(mesela ISTANBUL-ANKARA-IZMIR-MERSIN) rahat rahat elini-kolunu sallaya sallaya istila edebiliyorsa ve buna karsi devlet bir sey yapmadigi gibi millet te sesini-gikini cikarmiyorsa iste ozaman o ulkede cok buyuk bir sorun vardir demektir. Bunun anlami MILLET APTALLASMIS demektir. Bir devletin politikasi hukumetlere gore degisiyorsa o devlet salak bir devlet demektir. Devlet politikalari hukumetler ustu olmadikca isimiz cok zor. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK, Milleti'nin bünyesi bu hainlerin vekil olmasını kaldırmaz. Dünyanın hiçbir ülkesinde açık açık teröristlerin partisi olan, bir parti o ülkenin meclisine girip grup oluşturamaz. Bu milletin suçudur?
Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ, daha sonra GENÇLİĞE HİTABEDE, açık ve net bir şekilde belirtilmiştir. "....Bütün bu şerâitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey TÜRK istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, TÜRK istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kande mevcuttur!" -BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK- Irdaşlarım, BAŞBUĞ'muzun bizlere bıraktığı emanete ve değerlere sahip çıkmalıyız. Dağılmamalıyız birbirimize kenetlenmeliyiz. "TTKvY"
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Zaten bunlar girmeden önce AKP'nin yarısı kürttü.Zaten AKP'nin açılımı Arap Kürt Partisi.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cevik Kuvvetin bir pkkliyi bu sekilde korumasini rüyamda görsem inanmazdim.
Nereye gidiyor bu ülke? O mecliste vatanini, milletini seven bir kisi varsa o meclisi dar eder o soysuzlara. Nasil bir istir ki 87 sene önce Ülkenin bütünlügü icin acilmis olan meclise bugün ülkeyi bölmek isteyenler ellerini kollarini sallayarak girebiliyor. Öfkem büyük. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
dtpli satılmış hainlere karşı bir önlem alınmazsa Türklüğe karşı küstahlıklarını sürdürmeye devam ederlerse bugün 20 yarın 200 kişi olurlar,onun için beklemeden derhal şiddetli önlemler alınmalı gerekirse bile ordu meclisi basmalı!
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
şöyle babıali baskını gibi bir baskın şart oldu
|