![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
22 tane pkklı milletvekiline, o saydığın 2 soysuz da dahil. sen 22+2 yapıyorsun. Böylece bağımsız pkklı sayısını hayali olarak 24'e çıkarıyorsun. Ufuk da Akın da 22 kişilik DTP destekli bağımsızlara dahil. |
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin gibi namussuz şerefsiz köpekler ahlaktan bahseder oldu yüzsüz gurursuz sinsi köpek soyu seni.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Yazıklar olsun ne diyeyim ki...Birazcık ümitliydim belki tayyipoş ve tayfasının çanına ot tıkarlar diye...Ama akp ye giden oylardan ileriki dönemlerde kapmak için cumhurbaşkanlığı seçiminde destek olacaklarını açıkladı yalaka köpekler...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Anlayamadigim madem destek verecektinizde neden meydanlarda bu kadar haykirip durdunuz. Neredeyse bizleri bile mhpnin degistigine inandiracaktiniz. Siyaset dansözlükle esdeger oldugunu tekrar kanitlamistir.
Bu konuyu üc baslik altinda yorumlamak istiyorum; 1. Mhp lafta kriz cikmasin ve ikdidar sahipleri pkkya(dtp) taviz vermesin diye bu yola gitmistir. Ancak inandirici olmaz cünkü akp zaten kürtlerle yola devam etmektedir. 2. Cumhurbaskani secilemezse 45 gün sonra yeni secim yapilacaktir. Mehmet Agarin basina gelen acaba benimde basima gelirmi diye bir dahaki secimde baraj korkusudur. Yani koltuk sevdasidir. Ki bence en büyük olasiliktir. 3. Mhp bildigimiz mhpdir. Zihniyeti zaten hep ayniydi ama milliyetci gibi gözükmeye calisti ve milleti kandirdi. |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
seçim öncesi mevcut olan mhp-akp kapışması meğersek bir "çingen dövüşü"nden farklı bir şey değilmiş.
AKP ile MHP arasındaki benzerlikler, farklardan çok daha fazla. İkisinde de beyin takımları fettoş hocanın müridleri ve ikisi de türbana özgürlük diye şovenizm yapanlardan. Nitekim bu iki parti de tüccardır. Biri din tüccarlığı yapar, diğeri milliyetcilik. Gittikce birbirlerine daha da benziyorlar. Asker bir ailenin mensubu arkadaşımdan ailecek mhp'ye oy verdiklerini öğrenince bir hayli şaşırmıştım. Bu son cumhurbaşkanlığı meselesinden sonra yine aynı arkadaşımdan ne kadar çok pişman olduklarını bizzat az önce dinledim. Aklı başında bir Türk, MHP'ye oy vermemesi gerektiğini bilir. Çaresizlikler içerisinde eli zorla MHP'ye gidenler için artık çok geç. Meclis bu sezonda tam bir şov alanı, ihanet merkezi ve utanç kaynağı olacak gibi gözüküyor. Yaşa var ol harbiye, gözümüz sende. |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Emin Çölaşan bugünkü yazısında haklı olarak Bahçeli'ye yönelik ağır bir eleştiri yazmış:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6969925.asp Helal olsun Çölaşan! Sen de olmasan dinci medya ile kartelci medya arasında boğulup gideceğiz. |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu bahçeliyi anlayamadım Başkent Ankara mitingini tv den izledim avrupa birliğine karşıyız demesini bekledim o gitti onurlu üyelik dedi.Anlamadım abi bunları iyikide mhpye oy vermedim
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler Kandaşlarım,
Hayatımda mhp kadar karaktersiz bir siyasi parti görmedim. Bunların yatacak yerleri yoktur, Türk toprağında... Apo'yu asacaz diye estiler kükrediler, asamadılar,Tüm İktidarları boyunca Dış güçlere uşaklık ettiler, dayatmalara boyun eğdiler. Şimdi de meclise girdiler, başladılar hemen iki yüzlüce davranmaya... Umarım Türkçü bir parti kurulurda bu bütün sahte milliyetçi kuruluşlar Türk Siyasi hayatından silinirler. Nihayet kendi fikrime uygun bir yuva buldum. Bu otağa emeği geçen tüm kandaşlarımı kutlarım. Ellerinize sağlık... TTK |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
|
"Üçü bir arada olabilir"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı ve Başbakan'ın aynı partiden olmasında bir sakınca görmediklerini söyledi .
Bahçeli resmen AKP'li gibi konuşuyor, sanki muhalefet partisi başkanı değil de iktidar partisi milletvekili gibi konuşuyor! Bahçeli seçim meydanlarında neden eleştirdin AKP'yi? Madem bu kadar memnundun AKP'den ne diye bağırıp çağırıyordun meydanlarda? |
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
MHP oy toplamak için bağırdı çağırdı. Şimdide iktidarın, emrine girmek için hazırlık yapıyor.
TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN' |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
YÖNETİCİ NOTU: SEVİYEMİZİ KORUYALIM, Görüşlerinizi paylaşıyoruz ancak uygun dil ile anlatın.
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Milliyetsizler hareket partisinden de ne beklenirdi ki zaten
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bahçeli seçim öncesi Akp'ye karşı gürledi gürledi, meclise girince koltuk tatlı geldi...
MHP'ye oy verenlerin çoğu tayyip ve arkadaşlarına tepkiliydi. Bu tepki mhp 'ye çok oy kazandırdı. Seçim öncesi mhp'liler propaganda yaparken Tayyip, Gül, Unakıtan ve Arınç'ın kalitesiz siyasetinden yakınıp oy toplamaya çalışıyorlardı. O oyu toplayıp meclise girdiler. Meclise girmeyle AKP'nin koluna girmeleri bir oldu! Yasaya göre Akp Cumhurbaşkanlığı seçiminde, oturumda 367'yi 3 defa bulamazsa genel seçimlere gidilecekti. Bunu Bahçeli bilmiyormuydu da oylamaya katılacaklarını açıkladı. Bu ne demek? Yeni seçimlere gidilirse barajın altında kalacağından korkan MHP, kriz (!) çıkarmayalım bahanesinin arkasına saklanarak, AKP ile kol kola girerek kendisine oy verenlere ihanet etti. Yeni Cumhurbaşkanı Apodullah Gül! MHP sayesinde tabi. Tüm MHP'li vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun! Bundan sonra hiçbir Mhp'li çıkıpta ; ülkü, Türklük, Türkçülük, Türklük davası gibi ahlaksal ve onursal kavramlardan bahsetmesin. Konu TürkOğuz tarafından (27.07.2007 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: - |
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bahçeli rahşanın karşısında hazır olda durduktan sonra tayyip in ayaklarını öper. Bahçeli mecliste süt dökmüş kediden farksız korkak ve silik bir tip.
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() ![]() ![]() Buyurun işte...MHP ha ,hesap soracak ha?! |
|