![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Seçim öncesi meydanlarda "hesap sormassam namerdim" diyen Bahçeli'nin, hesap sorma anlayışı Akp'li bir Cumhurbaşkanı seçtirmek midir?
Ya biz namertliğin ne olduğunu bilmiyoruz ya da MHP siyaset uğruna Türk Milletiyle alay ediyor. Bu da MHP'nin son kez meclise girişi demektir. |
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
demekki neymis, secim icin onca harcanan para, oca konusma, iftira, yalan, dolan, gercek, küfür, sevgi saygi HEPSI YALAN.. HEPSI BOSUNA.. Israf ....
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bugün yapılan MHP'de toplantısında konuşan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis'in diğer çalışmaları konusunda ise şu değerlendirmeleri yaptı:
“367 şartını artık ortadan kaldırdık. Hangi konuda olursa olsun Meclis'e gireceğiz. Artık 367 problemi yok. Krizden beslenen parti olmayacağız.” Meclise giren DTP’li bağımsız milletvekillerine değinen Bahçeli'nin “Bizim Kürtçe konuşan vatandaşlarla problemimiz yok. Bizim bölücülerle problemimiz var. Bölücülük yapmak isterlerse gereken tavrı gösteririz” şeklinde değerlendirmelerde bulunduğu öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
|
MHP'yi anlamaya çalışıyorum ama hala AKP'ye verilen bu desteğin manasını çözemiyorum. MHP'ye oy verenlerin tamamı AKP' karşıtı olduğuna göre (AKP karşıtı olmasalar AKP'ye oy verirlerdi zaten) eğer MHP oylamaya katılmazsa seçmenleri tarafından eleştirilmez üstelik AKP'ye karşı koyduğu için bilakis oy oranını arttırır.
MHP vatansever duygularla değil de parti çıkarlarını gözeterek oylamaya katılma kararı aldı diyelim. Oylamaya katılmanın MHP'ye getirisi ne olacak? AKP'ye yardımcı oldular diye oy oranları mı artacak? "MHP, kriz çıkarmadı" diye herkes bir sonraki seçimde gidip MHP'ye mi oy verecek? MHP oylamaya katılmasa, AKP DTP'lilere yalvarmak zorunda kalacaktı ve bu MHP'nin daha çok işine gelecekti. "Bakın DTP ile bir olup cumhurbaşkanı seçiyorlar" diye muhalefet yapma imkanı olacaktı. Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum ama bir türlü MHP'nin bu tavrını anlamlandıramıyorum. Acaba AKP, Bahçeli'ye birşey mi vaad etti diye düşünmeden edemiyorum. MHP daha önce açıklama yapmıştı, "tavrımızı cumartesi günü toplanıp belirleyeceğiz" diyorlardı ama Bahçeli 2 gazeticiye makamına çağrıp cumartesiyi beklemeden yelkenleri suya indirdi. Çok garip. |
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu nasıl iş ya Bahçeli hesap sorucaz demiyomudu ? ee nasıl hesap sorma bu ? akp li bir imam'ı Çankayaya çıkararakmı hesap sorcaklar..?
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Amerikalı Fethullah'ın gazetesindeki şu habere bakın. Tamamı Fethullahçı olan ve AKP'ye oy veren Zaman Gazetesi okurları Bahçeli'yi nasıl da övüyorlar!
http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=569813 |
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bahçeli Ferdi Tayfur hayranı olabilecek kalite ve kapasitede olan biridir. Bunlar oy toplayabilmek için her şeyi yaparlar ama ülkenin çıkarını gözetmeye gerek duymazlar. Ne de olsa Cia çocukları.
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Arabeskçi bir parti genel başkanının siyasi zekasından daha fazlası beklenemezdi zaten.
|
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
|
MHP, tavır ve hareketleriyle AKP'nin, DTP'nin ve dolayısıyla ABD'nin takdirlerini kazanmaya devam ediyor.
http://www9.gazetevatan.com/haberdet...&Newsid=129939 |
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
MHP'ye gelince her konuda biz Türkçüleri çiğnemeye devam ediyor dua etsin bu seçimde bazı ırkdaşlarımız sayesinde % 14 oy topladı bi dahaki seneye çift rakamı göremez!! |
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tüm müzik otoriteleri tarafından müzik türleri arasına bile alınmayan, acıtasyon yaparak insanları hayata ve topluma karşı olumsuz etkileyen, kaderciliğe yöneltip insanların mücadele gücünü kıran ayrıca varoş tiplerinin dinleyip de kendilerine jilet attıkları, uyutucu hatta uyuşturucu niteliği olan arap müzik kültürünü "arabesk" diyerek Türk kültürüne yamamaya çalışmışlardır.
Evet müzik bir ırkın aynası olabilir.Bir Türk kendi kültürünü temsil eden müzikleri dinlediği gibi diğer bir ırka mensup olan kişide kendi kültürüne özgü müzikler dinlemesi doğaldır. Kendini bilen ve özüne sahip çıkmaya çalışan bir Türk tüm dayatmalara rağmen kendi müziklerinden vazgeçmez. Günümüz de değişik müzik kültürleri, gerek radyo, gerekse televizyonlarla zorla dinletilse de bu tip zoraki kültürlemelere karşı koyulmalıdır. Hem Türk'ün kendine özgü müzikleri, o muhteşem eserleri duruken, neden bu tip tarzlara yönelinir anlamıyorum. F.Tayfur'un memleketinden dolayı değil seslendirdiği tarzdan dolayı eleştiriyoruz. Gereksiz memleketçilik yapmayınız! |
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar.Genel başkanın yanlış siyasetini bütün bir parti teşkilatına yüklemek yersizdir.Zaman herşeyin ilacıdır sabırlı olalım.saygılarımla Resul Alp......
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| büyük , mhp'den , İhanet!!!!!!!!!!!!!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|