![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Elbette biliyorlar şanlı TÜRK'ün destanlı mazisini..Bilmezler mi? Biliyorlar elbette.
BAŞBUĞ ATATÜRK'ün kim olduğunu da gayet iyi bilirler.. Ne olacak? Şimdi de time'a tayyipin mi resmini koyacaklar? Bu resmen TÜRK milleti ile alay etmektir. 13 yabancı yazar ATATÜRK hakkında yazı yazmıştır. Şimdi de tayyip için mi yazacaklar? Ne yazacaklar,neyi yazacaklar? Bu arsız hakarete tepki gösteremiyeceğimizi olsa da cılız bir tepki olacağını çok iyi biliyorlar. Çünkü memleket talan ediliyor.Çünkü onların demokrasisinde rey alan hak edendir.Fakat bizde durum farklı ;BİR ÇUVAL UN, MAKARNA İÇİN MEMLEKET SATACAK ADAMLAR VAR.. Gayri-TÜRK hep aynı adam.Demokrasi içinde kardeş uruklar... Haydi oradan !Avrupalı seni..!ATİLLA yumruğu yemiş avrupa ardılı.. Sen TÜRK kırbacının ne olduğunu gayet iyi bilirsin.. TTK. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
21. yüzyıl'ın damat Feridi hatta MehmetBarlas,FehmiKoru,NazlıIlıcak,A.HakanCoskun,A hmetAltan,HadiUluengin,DoğanHızlan,MuratBelgede 21.ci yüzyıl'ın AliKemalleri
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
RTE 21. Yüzyılın , ümmetçisi, kürdofili, Türk düşmanı, yobazı olur ancak.
Bu haberi yazan gazetecilerin gerizekalı oldukları kesin. Atatürk'ü bir tanısınlar ondan sonra asparagas haber çıkarsınlar. Türkiye'deki şerefsiz medyacılar yetmezmiş gibi bir de yabancı şerefsiz medyacılar çıktı başımıza.
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Çok sayın otağ yöneticileri haddim olmıyarak bir şey söylemek istiyorum Gökhan Türk kandaşımız' ın üyeliğini 1 ay süre ile uzaklaştırmışsınız. Haddim olmıyarak sorabilirmiyim ne yaptığını yazısında da her hangi bir küfür içerikli bir yazıda olmaması sadece gerizekalı,şerefsiz cümleleri geçmekte her hangi bir hakaret içeriğide görmedim. Başka bir nedendenmi uzaklaştırıldı affınıza sığınarak nedenini öğrenebilirmiyim bilmeden bizde aynı hatayı yapmamamız için sadece
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Çok teşekkür ederim sayın Balbal bizi aydınlattığınız için. En içten saygılarım ile saol'un
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 21'İncİ , atatürk'ü , mİ? , yÜzyilin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|