![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Mehmetçik'e Ahmet KAYA türküsü
Geçtiğimiz günlerde fatih kısaparmak'ın programında aynen şu anonsu duydum.
''şimdi Mehmetçik için şafak türküsünü söyleyeceğiz'' sonra türküyü söylediler.Bu konu hakkında neler söyleceğinizi merak ediyorum.Ben çok sinirlendim açıkçası. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bunlar yanar döner adamlar. aldırış etmeyiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Gerçektende Kızılmayacak gibi değil !
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Anlayamadım
Kandaşım bunu neyini merak ediyorsun anlamadım. Böyle insanlardan başka ne bekliyorsun?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben hiç sinirlenmedim, ülkücülerin ne oldugunu biliyoruz,
Adamlar biliyor ülkücüleri sevmedigimizi, kullanici adini yogurt aliyor ilk iletisinde bir baslik açiyor, ve bekliyor ki biz tartisalim. ülkücüler'den hiç haz etmem ama bildigim kadariylada fatih kisaparmak o sahisi hiç sevmez neredeyse geçenlerde canli yayinda ankarali namik kasetinde onun parçasini almis diye sövecekti, hanimi zor toparladi olayi, vereceksin bir kaynak, ona göre bizde yorum yapip tartisacagiz, Gizli çapulcu çok.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Safak türküsü Nevzat Celik isimli bir komunist kironun siir kitabindan alinmistir, safak türküsü isimli albümündede hep ayni siir kitabindan siirler seslendirilmistir.
Buradaki ülkü ocaklarindaki ülküsüz genclerde ahmet kaya'yi bangir bangir dinliyorlar, askerimizede safak türküsü istegi yapmislardir ne olacak. Ülküsü bozuk olanlarin türküsüde bozuk oluyor, gayet normaldir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmet , kaya , mehmetçik'e , tÜrkÜsÜ |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|