![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cemaat sözü, toplanmak manasına gelir. İslami anlamı ise, sanırım namaz kılmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk demektir.
Ben müslüman olmadığıma göre, birinci anlamdaki manayı işaret ettim. Aynı nitelikteki kimselerin topluluğuyuz. Evet,cemaatiz. Bunu ben bile değiştiremem. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de aranıza yeni katıldım,daha once Türkçüler forumuna üyeydim(ismini tam hatırlamıyorum fakat Atsız Atamızın sitesinin ana sayfasında yazıyordu),kapatılınca buraya uye oldum,herkese esenlikler ve bu güzel yazılar için teşekkürler...Sayenizde bayaa bilgileniyorum
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
evet haklısın senin gibi soysuzlar cemaat asil soylu Türkler de millet olur. |
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici Irktaşlar, bunların vampir olduğunu nasılda anlayıp postalıyorsunuz hemen :) Eleştiri değil yalakalıkda değil sadece içimden geldi yazmak.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yeni katılan Türkçü Kandaşlarım hepiniz hoşgeldiniz esenlikler dilerim hepinize
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
1- Sadece dini konulardan bahsediyor. 2- Hesapta, musevi oldugu halde, bas dusmani olan ve musevilerin sahte mesih, hatta Yehova'nin gonderdigi bir lanet olarak niteledigi Isa'yi korumaya kalkiyor. Bir musevinin Isa'yi korumaya kalkacagina, ruyamda gorsem bile inanmazdim. 3- Muslumanliga laf kondurulmasini ve hatta Muhammed'in elestilmesini istemiyor. Binlerce musevinin katlinden sorumlu tutulan ve museviler tarafindan sahte bir Arap peygamberi olarak nitelenen bir kisiyi, korumasi da bana cok sasirtici geldi. 4- Ben, aylarca samanist ayagina yazi yazan fettoscular tanidim. Sonucta Karay cemaatinde, boyle bir kimse olup olmadigi ya da gercekten boyle bir kimse olsa bile, burada kendisinin yazi yazip yazmadigi belli degil. Yani bu kisi, her kiliga burunebilen bir fettoscu olabilir.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aranıza , katıldım , yeni |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|