![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İşte şimdi öldün Mehmet'im...
İçimiz yanıyor...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu sehitlerin hesabini soracagiz serefsizlerden..!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Şehitlerimizin kanı yerde Kalmıyacak !
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ONLAR KORKUT ATANIN DIZININ DIBINDE KÜRSAD GIBI KENDINI MILLETI ICIN FEDA EDENLERLE BIRLIKTE BIZE GÖK YÜZÜNDE BAKIYORLAR...VE BEN BIRSEY YAPAMAMANIN MAHCUPLUGUYLA BASIMI EGIYORUM...BIZI AFFEDIN
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"PKK mücadelesinde 1984 yılından bu yana can kaybı nedir?
Her rütbeden asker 4.749. Polis 205. Geçici köy korucusu 1.302. Toplam şehit 6.256. Ayrıca sivil kesimden PKK'nın öldürdüğü öğretmenler, masum köy halkı ve diğerleri dahil dahil sayı 5.595. Bunu da güvenlik güçleri toplamına eklediğinizde can kaybı 11.851'e ulaşıyor. Güvenlik güçleri toplam yaralı: 13.327. Bunlardan 10.752'si asker. Ayrıca 7.620 sivil vatandaş yaralanmış. Kanın yerde kalmıyacak şehidim.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Terörislter Meclisdeyken Mehmetcigin dagda ne isi var?
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Mehmed'im sen ölmedin Şehid oldun! Sen Şehid Oğlu Şehid'sin.
Daha kötüsünü de gördün sen, arkandan da vuruldun sen, ama sen hiç; "Boşu boşuna ölmüşüm demedin" çünkü sen ölmedin; sen Şehid'din Mehmed'im... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tanrım ne günlere kaldık şehitler için timsah göz yaşları döken kürt savunucusu ümmetçi yeniçağ gazetesi milliyetçi bir gazete sanılıyor!
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Irkdaşım ne kötülüğünü gördün?Ben sık sık alıyorum.Irkdaşım ''Barzani Şerefsizi İyice Azıttı'' diye manşet atan gazete nasıl kürt savunucusu olur?
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hesapları elbette sorulacaktır. Güzel ülkemden bir karış dahi toprak almaya kalkan gebermeye mahkumdur.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
sen daha toysun biz uyduruyor muyuz israfil kumbasar ve arslan tekin in eski yazılarınıbir oku da gör. Kürdü sevmeyen kişi Türk olamaz diyen soysuz bunlar. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| mehmet'im... , İşte , öldün , şimdi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|