![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çevrenizde bağış yapacak olan var mı?
Kandaşlar sadece konuşmakla, yazmakla olmaz... Buna vaktimiz de yok hem... Benim çevremde zengin olan ya da devlete vergi olarak ödediği parayı okul yaparak vergiden düşecek kadar vergi veren ya da bağış yapmak isteyen biri yok...
Eğer sizin çevrenizde varsa kendisini ziyaret edelim, ikna edelim ve özel bir okul ya da üniversite kuralım... Dağınık haldeki öğretim üyelerini de toplayalım, kurulacak okul ilköğretim bile olsa doktorası olanlar ders versin... Ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben açıkça söylemek istiyorum benim çevremde böyle bir kişi yok. Bu iş zorlama larla çevredekilerin itmesiyle kakmasıyla olmaz. Eğer zengir bir Türkçü varsa zaten kimsenin lafına bakmadan yapar yardımını. Yalnız yasalar gereği Türkçülük yasak.
Türkçü öğretmen ve öğrencilere gelince; Evinin aşını , kendinin işini düşünen dava adamı olamaz. Tabi özel yaşamından taviz veren Türkçü ırkdaşlar var Sağ olsunlar Var olsunlar. Gelecek zamanda Türkçü dernek veya siyasi parti zaten kurulacak. O çatı altında toplanmak daha mantıklı. TTK
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aslında bağış toplamanın en kolay yolu kısa mesaj sistemidir,
Şimdilerde bağışlar cep telefonu ile yapılabilmekte ve hatırı sayılır bağışlar toplanabilmektedir, zenginden kimseye bir fayda geleceğini sanmıyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bağış , Çevrenizde , mİ? , Olan , var , yapacak |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|