![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
cok hassas bir konu bu.
O zamani yasamamis olsamda kayitlara gecen iki taraftan yaklasik 12-13 bin ölü isin vahametini gözler önüne seriyor. Bi nevi ic savas yasanmis o dönemde. Suclu sucsuz bakmadan insanlar öldürülmüstür. Ve evet ülkücülerde bircok sucsuz insani öldürmüstür, komünist devrimcilerde. Adeta soguk savasin oyuncagi olmus ülkücüler abd den, komünistler sovyetlerden destek alarak birbirlerini öldürmüstür. Burda suclu ülkücüdür yada suclu komünisttirin yerine neden oyuncak olundu ve neden binlerce can ( ki bunlarin cogu gencecik insanlardi) heba oldu gitti diye sormamiz lazim. Kolay degil inandiklari davalar ugruna( her iki taraf icinde gecerli) sokaklarda savas vermek ve her an ölümü beklemek. Kursunun nereden gelecegini bilmeden yasamak, yasamaya calismak. Ben o zamanin ülkücülerinin Türklük suurunu daha iyi anladiklarini ve yasadiklarini saniyorum. Elbette ki ümmetcilikte vardi ama o zamanlar ümmetcilik Türklügün üzerinde görülmüyordu diye düsünüyorum. O gün ki catismalarin alevi , kürt, ekseni etrafinda degilde solcu , sagci düsünceleri arasinda cereyan ettigini hepimiz biliyoruz. O yüzden burda taraflarin birbirlerini öldürürken etnik kökenlerine bakmadan ideolojileri sebebiyle birbirlerine kursun siktiklarini düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Komünistleri,moskofları vatansever yaptınız ya helal olsun.
Moskoflardan yankeden, Masonlardan yılmayan, Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz! |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hayır Ecevit'te has ABD uşağıdır. Sovyetlerle falan alakası yoktur. Amerika bir Türkeş'i bir Ecevit'i aldı kullandı ve bu ülke kana bulandı. Ecevit Siyonistlere hizmet eden- Bilderberg toplantılarına katılan eşi Rahşan Ecevit Yahudi asıllı olan biridir. Saydığım dörtlünün hepsi zaman kaybı Türkiye'ye hiçbir faydaları dokunmamıştır.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ecevit son dönemde milli duruş sergileyen abdye kafa tutabilen tek başbakan olmıştır.Ecevit Kıbrısa çıkartma kararını verdiği an Başbuğun onurlu devrine kısa sürede olsa geri dönmüştük.Ama Erbakan ybazın tekidir cumhuriyet için hep tehlike olmuştur oda abd uşağıdır. Çırağı bugün başbakan ama sözde ona verip veristiriyor sanki.Maraş katliamı anadolu tarihinin yüzkarasıdır.Kürt destekli yobaz çapulcular sırf alevi diye Türklere saldırmıştır.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Kıbrıs Barış Harekatı" Ecevit'in değil, Türk Genelkurmayı'nın bir başarısıdır. Ecevit'in her gündeme gelmesiyle "Kıbrıs Barış Harekatı"nın sanki onun başarısıymış gibi gösterilmeye çalışılması ecevit ve avanesinin işidir.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
ben de senin ülkücülüğü üzerinden atamadığını ve bu çapulcu güruhunu aklama pikolojisiyle hareket ettiğini düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alevi sünni ayırımı gibi saçma bir düşünce olamaz. Bazı arap ve kürt hayranları ve kürtler alevileri hedef gösteriyorlar ve bu şekilde Türkleri bölmek istiyorlar. Bu aynı kürtlerin muhacir Türklerine 'bulgar' diye hakaret etmesine benzemektedir. Düşünme yetilerini yitirmemiş bir Türk kesinlikle mezhep,din ayırımı yapmaz. Ülkücülerin felsefesi ise sünnilik üzerine kurulduğu için bunu birleştirici öge olarak kullanıyorlar birde Türk milliyetçisi oldukalarını iddia ediyorlar!
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Ecevit denilen herifin komaya girmeden 1 ay once CnnTurk'e verdigi demeci 2 kere seyrettim. Herif resmen fettos'un okullarini ve dersanelerini savundu. Fettos'dan bahsederken, genel olarak devletine ve milletine bagli bir cemaat oldugunu ve iclerindeki curukleri temizleyeceklerine inandigini soyledi.
Ataturkcu, cumhuriyetci ve milliyetci olarak tanitilan bir insan nasil olur da, 2005 yilinda yani fettos'un butun foyalarinin ortaya cikarildigi ve icraatlerini sagir sultanin duydugu bir zamanda fettos'u savunur? Bu adam gencliginde ne kadar milliyetci veya ne kadar Ataturkcuymus de yaslandigi zaman milliyetci ve Ataturkcu lider olarak tanitilmis?
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
o Zaman ki Türklügü savunan ülkücülerle bugünkiler arasinda cok büyük fark vardir. Bugün pkklilar kapimizin önünde eylem yaparken birimiz bile asagi inip karsi duramiyorken o zamanin gencleri belli bir savas veriyodu. O savasta bugün pkk, kürtcü ve devrimci olanlara karsiydi.O zaman komünistlere capulcu demekle bugün cogumuzun büyük deger verdigi Catli gibi degerleride capulcu ilan etmis oluyoruz. O zamanki ülkücülükle bu zamanki ülkücülügün cok farkli oldugunu düsünüyorum. Benim düsüncemdir beni baglar , kimsede katilmak zorunda degildir. |
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kardeş ben yusufiyeli denen ülkücüleri tanımışım Şamanist olan bir avuç Türkçünün dışındakiler tipik kürdofil ve ümmetçi sen kime neyi öğretmeye kalkıyorsun? Çatlı için Türk uluları bölümünde başlık açtık aslanım ama geri kalanları çapulcudur. Amerika'ya bilinçsizce hizmet etmişlerdir tıpkı kızıl köpeklerin ruslara hizmet ettiği gibi. Ülkücüleri çok seviyorsan onların forumlarına git. Çatlı gibi üç beş kişiyi göstererek diğer köpek soylarını aklamaya kalkma..
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu otağda nasıl Koministlere, Şeriatçılara vb. bilumum sapık ideolojilere mensup kişilere yer yoksa, ülkücülere ve ülkücülüğe sempati duyanlara da yer yok. Sözde milliyetçi, özde ise ümmetçi-devşirmeci olan kesim biz Türkçülerin gizli düşmanıdır.
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Düsüncene saygi duyuyorum.Bu arada ümmetci olarak gösterilecek en son kisilerden biri oldugumuda ekleyeyim.
Konu kartalTÜRK tarafından (31.07.2007 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik cümle. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yalnız ben şu anda kendine ülkücü diyen soytarıları kastedmiyorum.Ama o zaman ki gençler ölümü göze alarak çarpışıyordu.Sırf komünist rejim gelmesin,Türklük yok olmasın diye.Yeniçağ gazetesi hakkında söylediklerinizi de dikkate aldım.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| katliamı , maraş |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|