![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
sanki Maraş,Çorum olaylarından dışarı taşmış gibi geldi konu bana arkadaşlar....
konunun maraşta Türk lerin hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle değilde Alevi mezhepine mensup ırkdaşlarımızın hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle yazılmış hissini duyar gibi oldum belkide yanılıyorumdur. aslında yazılacak çok şey çıkabilir ama KartalTürk kandaşımız gibi yanlış anlaşılabilirz. Ben bu otağa bu gün kayıt olurken Türkçü lerle aynı ortamda buluşabilmek için geldim. O yüzden sadece Türkçülük amacına uygun iletiler ve konu başlıkları açarsanız beni sevindirdiğiniz gibi benim gibi düşündüğünü tahmin ettiğim bir çok ırkdaşımıda sevindirirsiniz. her türlü mezhepçilik Türkçülük önünde engeldir. Türk'üm diyen bizdendir. Türkçü'yüm diyen bizimledir..! |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yau ülkücüler sanki Komünizmi bitirdiler. Yaptıkları iç savaşın bir tarafında yer almaktan ibaret. Komünizm ne kadar kötüyse ümmetçi ve kürtleri kardeş yapan anlayış da kötüdür.
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burda amaç alevilere yaranmak değil,ama ülkücü tayfanın milliyetçilik yerine mezhepçilik/ümmetçilik yaptığını göstermektir.Sunnilere yarancaz diye kimse yaşanmıi olayların üstünü örtmemeli.Adamlar böyle büyük hatalar yapmış unutturulmamalı.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ya biz Aksaray'da yaşıyoruz.Benim teyzem e mhp nin ümmetçi davranışlarına kızsa ve aslen CHP'li olsada da o bölgede belki mhp akp'yi geçer diye mhp'yi tutuyor.Köylü kadınlar kendine ananı da al git diyen Tayyip rumunu överken teyzem bunlarya"MHP varken niye AKP"diyince kadınlar"MHP'ye oy verip mafyaya mı oy verecez!"diyor.Bu da bu itlerin yüzünden AKP'nin kazandığının göstergesi.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sayin Gök Yeleli Bozkurt Bana verdiginiz bilgi icin cok ama cok tesekür ederim. Sizden bir sey sormak isderim ama yalnis anlamayin beni. Disülkedeki Türk Ogretmenlerini kimler yolluyor. Biliyormusunuz bence bu Ögretmenleri disülkeler yollamadan önce bir arasdirilmali gerek.Aslinda sunu söylemek isdiyorum Cocuklara Atatürkü tek resim boyamaknan deyil bence onlara masal gibi hikayesini anlatmak gerek Cocuklar oynayarak örenirler Benim zamanimin Ögretmeni bizlere Türk Tarihini Türklügü Sayin Ulu Atatürkümüzü siirleriynen Atasözleriynen Ögretmen Sinifa geldiginde Türkbayragimizi asardi Böyle örendim ben Türklügü. Benim zamanimda bir Ogretmen vardi simdikinin zamaninda her okulda bir Türk Ögretmeni var.Toplasam hepisini acaba iclerinde dogru düzgün dersveren varmidir.? Nicin gidiyorlar bu Ögretmenler Disülkelerine. |
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Dış ülkelerden kastınız hangi ülkeler, Avrupa ülkeleri mi? Eğer Avrupa ülkelerinde görev yapan Türk öğretmenleri kastediyorsanız, onların çoğu ne yazık ki ya Komünist ya da ümmetçi zihniyete sahipler. Milli eğitim, yılardır Türklük düşmanlarının elinde olduğu için de o öğretmenlerin Türklük ve Atatürk konusunda duyarlı olmaları beklenemez. Milletin yobaz ve ilkel kafası değişmedikçe, bu bozuk düzen de böyle sürüp gidecektir.
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Pinar hanim avrupadaki Türk ögretmenlerinden bahsediyor sanirim.
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Haydi ümmet çapulcularının yanına git. |
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sadece kürtler değil çerkezleri de unutma onlarada dölletiyorlar hatta tükürük verenleri bile var bu deyuslardan
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ama nedense Alevi olan Türk gençleriyle evlenmelerine karşı çıkarlar.
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
bu ülkücüler Türk katilidir ama kürtlerin bir numaralı hamsidirler.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Ülkücüleri kimse analtmasin bana ben kendim Türk Alevisiyim bu ülkücü capulcular herzaman bana düsmanlik Kürd mehzepdaslarinada kardeslik yapmislardir....
Okulda bile Aleviyim diye Din ögretmeninden cok eziyet görmüstüm ama ayni ögretmen Bingöllü bir Islamist Kürdoya cani gibi bakiyordu... |
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ülkücülerin ne b.k olduğunu bilmeyen yok!
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
benim duydugum kadariyla Maras olaylarinda kurtlere saldirilmistir.Bu kurtlerde daha sonra mersine goc etmistir.
ne kadar dogru nekadar yanlis bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Maras katliami :Benimde bildigim kadariylan,ulkuculer vede din kardesleri olan kurtlerin bir araya gelerek Turkmen Alevilerini katletmeleridir.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| katliamı , maraş |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|