Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 31.07.2007, 21:27   #31 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 10
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
sanki Maraş,Çorum olaylarından dışarı taşmış gibi geldi konu bana arkadaşlar....
konunun maraşta Türk lerin hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle değilde Alevi mezhepine mensup ırkdaşlarımızın hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle yazılmış hissini duyar gibi oldum belkide yanılıyorumdur. aslında yazılacak çok şey çıkabilir ama KartalTürk kandaşımız gibi yanlış anlaşılabilirz.

Ben bu otağa bu gün kayıt olurken Türkçü lerle aynı ortamda buluşabilmek için geldim. O yüzden sadece Türkçülük amacına uygun iletiler ve konu başlıkları açarsanız beni sevindirdiğiniz gibi benim gibi düşündüğünü tahmin ettiğim bir çok ırkdaşımıda sevindirirsiniz. her türlü mezhepçilik Türkçülük önünde engeldir.

Türk'üm diyen bizdendir. Türkçü'yüm diyen bizimledir..!
ErhanKagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 21:32   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
Öfkeli Reis adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yalnız ben şu anda kendine ülkücü diyen soytarıları kastedmiyorum.Ama o zaman ki gençler ölümü göze alarak çarpışıyordu.Sırf komünist rejim gelmesin,Türklük yok olmasın diye.Yeniçağ gazetesi hakkında söylediklerinizi de dikkate aldım.
Yau ülkücüler sanki Komünizmi bitirdiler. Yaptıkları iç savaşın bir tarafında yer almaktan ibaret. Komünizm ne kadar kötüyse ümmetçi ve kürtleri kardeş yapan anlayış da kötüdür.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 21:37   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Burda amaç alevilere yaranmak değil,ama ülkücü tayfanın milliyetçilik yerine mezhepçilik/ümmetçilik yaptığını göstermektir.Sunnilere yarancaz diye kimse yaşanmıi olayların üstünü örtmemeli.Adamlar böyle büyük hatalar yapmış unutturulmamalı.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.07.2007, 22:20   #34 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ulusalcı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Ya biz Aksaray'da yaşıyoruz.Benim teyzem e mhp nin ümmetçi davranışlarına kızsa ve aslen CHP'li olsada da o bölgede belki mhp akp'yi geçer diye mhp'yi tutuyor.Köylü kadınlar kendine ananı da al git diyen Tayyip rumunu överken teyzem bunlarya"MHP varken niye AKP"diyince kadınlar"MHP'ye oy verip mafyaya mı oy verecez!"diyor.Bu da bu itlerin yüzünden AKP'nin kazandığının göstergesi.
Ulusalcı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 00:48   #35 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 1
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu otağda nasıl Koministlere, Şeriatçılara vb. bilumum sapık ideolojilere mensup kişilere yer yoksa, ülkücülere ve ülkücülüğe sempati duyanlara da yer yok. Sözde milliyetçi, özde ise ümmetçi-devşirmeci olan kesim biz Türkçülerin gizli düşmanıdır.
Esenlikler
Sayin Gök Yeleli Bozkurt
Bana verdiginiz bilgi icin cok ama cok tesekür ederim.
Sizden bir sey sormak isderim ama yalnis anlamayin beni.
Disülkedeki Türk Ogretmenlerini kimler yolluyor. Biliyormusunuz bence bu Ögretmenleri disülkeler yollamadan önce bir arasdirilmali gerek.Aslinda sunu söylemek isdiyorum Cocuklara Atatürkü tek resim boyamaknan deyil bence onlara masal gibi hikayesini anlatmak gerek Cocuklar oynayarak örenirler
Benim zamanimin Ögretmeni bizlere Türk Tarihini Türklügü Sayin Ulu Atatürkümüzü siirleriynen Atasözleriynen Ögretmen Sinifa geldiginde Türkbayragimizi asardi Böyle örendim ben Türklügü. Benim zamanimda bir Ogretmen vardi simdikinin zamaninda her okulda bir Türk Ögretmeni var.Toplasam hepisini acaba iclerinde dogru düzgün dersveren varmidir.?
Nicin gidiyorlar bu Ögretmenler Disülkelerine.
Pinar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 00:52   #36 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,178
Alıntı:
Pinar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Esenlikler
Sayin Gök Yeleli Bozkurt
Bana verdiginiz bilgi icin cok ama cok tesekür ederim.
Sizden bir sey sormak isderim ama yalnis anlamayin beni.
Disülkedeki Türk Ogretmenlerini kimler yolluyor. Biliyormusunuz bence bu Ögretmenleri disülkeler yollamadan önce bir arasdirilmali gerek.Aslinda sunu söylemek isdiyorum Cocuklara Atatürkü tek resim boyamaknan deyil bence onlara masal gibi hikayesini anlatmak gerek Cocuklar oynayarak örenirler
Benim zamanimin Ögretmeni bizlere Türk Tarihini Türklügü Sayin Ulu Atatürkümüzü siirleriynen Atasözleriynen Ögretmen Sinifa geldiginde Türkbayragimizi asardi Böyle örendim ben Türklügü. Benim zamanimda bir Ogretmen vardi simdikinin zamaninda her okulda bir Türk Ögretmeni var.Toplasam hepisini acaba iclerinde dogru düzgün dersveren varmidir.?
Nicin gidiyorlar bu Ögretmenler Disülkelerine.
Pınar hanım hoş geldiniz.

Dış ülkelerden kastınız hangi ülkeler, Avrupa ülkeleri mi? Eğer Avrupa ülkelerinde görev yapan Türk öğretmenleri kastediyorsanız, onların çoğu ne yazık ki ya Komünist ya da ümmetçi zihniyete sahipler. Milli eğitim, yılardır Türklük düşmanlarının elinde olduğu için de o öğretmenlerin Türklük ve Atatürk konusunda duyarlı olmaları beklenemez. Milletin yobaz ve ilkel kafası değişmedikçe, bu bozuk düzen de böyle sürüp gidecektir.
Alt 01.08.2007, 02:37   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

kartalTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 148
Pinar hanim avrupadaki Türk ögretmenlerinden bahsediyor sanirim.
kartalTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 02:56   #38 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
ErhanKagan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
sanki Maraş,Çorum olaylarından dışarı taşmış gibi geldi konu bana arkadaşlar....
konunun maraşta Türk lerin hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle değilde Alevi mezhepine mensup ırkdaşlarımızın hayatını kaybetmesinin üzüntüsüyle yazılmış hissini duyar gibi oldum belkide yanılıyorumdur. aslında yazılacak çok şey çıkabilir ama KartalTürk kandaşımız gibi yanlış anlaşılabilirz.

Ben bu otağa bu gün kayıt olurken Türkçü lerle aynı ortamda buluşabilmek için geldim. O yüzden sadece Türkçülük amacına uygun iletiler ve konu başlıkları açarsanız beni sevindirdiğiniz gibi benim gibi düşündüğünü tahmin ettiğim bir çok ırkdaşımıda sevindirirsiniz. her türlü mezhepçilik Türkçülük önünde engeldir.

Türk'üm diyen bizdendir. Türkçü'yüm diyen bizimledir..!
Sen bir sünni mezhepçisisin aynı zamanda da aptalsın. Biz ne anlatıyoruz sen ne anlıyorsun? Alevileri sevmiyorsun ama senin gibi sünni mezhepçileri kızlarını şafi kürtlere dölletmede birinciliği kimseye kaptırmıyorlar.

Haydi ümmet çapulcularının yanına git.
Alt 01.08.2007, 03:42   #39 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 33
Sadece kürtler değil çerkezleri de unutma onlarada dölletiyorlar hatta tükürük verenleri bile var bu deyuslardan
MustafaMuğlalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 04:40   #40 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 898
Alıntı:
MustafaMuğlalı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sadece kürtler değil çerkezleri de unutma onlarada dölletiyorlar hatta tükürük verenleri bile var bu deyuslardan
Ama nedense Alevi olan Türk gençleriyle evlenmelerine karşı çıkarlar.
Alt 01.08.2007, 13:57   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

bu ülkücüler Türk katilidir ama kürtlerin bir numaralı hamsidirler.
Alt 04.08.2007, 11:10   #42 (İleti Bağlantısı)
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir

İletiler: 51
Ülkücüleri kimse analtmasin bana ben kendim Türk Alevisiyim bu ülkücü capulcular herzaman bana düsmanlik Kürd mehzepdaslarinada kardeslik yapmislardir....

Okulda bile Aleviyim diye Din ögretmeninden cok eziyet görmüstüm ama ayni ögretmen Bingöllü bir Islamist Kürdoya cani gibi bakiyordu...
HorosanEreni Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.02.2008, 09:51   #43 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Atlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 112
Ülkücülerin ne b.k olduğunu bilmeyen yok!
Atlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.02.2008, 21:50   #44 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

taner_89 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
benim duydugum kadariyla Maras olaylarinda kurtlere saldirilmistir.Bu kurtlerde daha sonra mersine goc etmistir.
ne kadar dogru nekadar yanlis bilmiyorum
taner_89 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.02.2008, 22:20   #45 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 788
Alıntı:
taner_89 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
benim duydugum kadariyla Maras olaylarinda kurtlere saldirilmistir.Bu kurtlerde daha sonra mersine goc etmistir.
ne kadar dogru nekadar yanlis bilmiyorum

Maras katliami :Benimde bildigim kadariylan,ulkuculer vede din kardesleri olan kurtlerin bir araya gelerek Turkmen Alevilerini katletmeleridir.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
katliamı , maraş

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler