![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü Çeri
Niye bir Türk yanlış bir iş yapsın ki?Bir şeyi yapmak için illaki yanlış mı yapmak gerekir???!!!
Benim burada bahsettiğim tüm Türkçülerin iyi para kazanması ve bunu bir fona akıtması,bir fon kurulup milletin akıtması dğil. Bak genç kardeşim beni rahatsız eden de bu zaten!!!Bizim ne hale geldiğimiz?Bu millet Bilge Kağanı iyi okumuyor,aslında belki iyi okuyorda biz galiba öyleyiz,bu beni yıkar!!!!!!!! Elbette anadolu coğrafyasında karışırsan böyle yaparsın,ortaya başka birşey çıkar. Her ne olursa olsun,bizim bunu başarmamız gerekli, unutmayalım ATATÜRK'ün lafını: Biz bize benzeriz! Daha başka lafa gerek var mı? Saygılar |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaşlıtürk Beğ,
Her ne kadar yaşlıtürk mahlasını kullansanız da içinizin genç bir delikanlı gibi kıpır kıpır olduğunu görmekteyim. Ben size muhalefet etmek istemedim. Sadece kendi fikrimi belirttim. Evet Türkçüler için ortak bir fona paraların akıtılması iyi olur. Ama dediğim gibi bu işler Türk Hukuku'na aykırı olmayacak şekilde yürütülmelidir. Önceki iletimde demek istediğim budur. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu konu hakkında diğer ırkdaşların da fikirlerini almak isterim.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Balbal ırkdaş,
ben Yaşlıtürk Beğ'i iyi anladım, kesinlikle haklı.. Sadece başka bir konuya değindim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| beni , gelecek , için , neler , onu , söyleyiniz! , yapılacak , övmeyiniz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|