![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Hoşgeldin ırkdaşım.Sanırım Avrupa'da yaşıyorsun.Eğer bu konuda bilgin varsa birşey soracağım;Pkknın Avrupadaki gurbetçilerden haraç aldığı doğru mu?Diğer ırkdaşlarımada soruyorum bunu.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRK ün otağına hoşgeldiniz değerli Irktaşım.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hayır. Ben hata yapmadım. Bu öyle görmezden gelinecek bişey değildir. Hata da değil yanlıştır. Yeni gelmiş, eskilerdenmiş ne önemi var? Bu konuda otağ yöneticileri aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi veririm. Dilimizi iyi kullanamadığını söylüyor doğrudur lakin bütün dillerde milliyet isimleri büyük harfle başlar. Bu otağda en azından buna dikkat etmesi gerektiğini bilmesi lazım değil mi?
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Her şeyin bir usulü var. Türkçü sert olduğu kadar yeri geldiğinde sevecendir de. Psikopat olmayı marifet saymayın. Çünkü psikopat olunca Türkçü olunmuyor. |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sayın Gökhan benim tepkim durduk yere değildir. Bu yersiz bir eleştiri olmuş. Hem azarda değildir yaptığım uyarıdır. Bu uyarıyı arkadaş otağa katıldıktan kaç gün sonra yapmam gerekiyordu? Bilmiyormuş öğrettim.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Hoşgeldin ırktaşım... pkk'lıların Türkler'den haraç aldığı doğrudur. Ama eski gücünden uzak olan pkk, pek haraç toplayamıyordur Türklerden bu aralar. Belki sorabilirsin hangi Türk ne yüzle haraç verebiliyir diye. Verilen paralar bizim askerimize, insanımıza kurşun olarak geri geliyordur diye. Kim düşünebilir ki askerimizin şehit olmasını, kahpe bir bomba ile ölen insanımızı, yeterki bana birşey olmasın, benim dükkanımı kırıp dökülmesin, üç beş lira haraç vermişim kimin umrumdadır ki. Kısacası ırktaşım korkudan veriliyor haraçlar. Zaten pkk kimden haraç toplayacağını çok iyi biliyor. Arkası sağlam olanın kılına bile dokunmazlar. |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben psikopat değilim. Tepkim de son derece haklıdır. Sertlikle de alakası yoktur bunun. Eğer birine Türk derken t harfini büyük yazacaksın demişsem ve bu psikopatlıksa; psikopatlığında Türkçülükle alakası yoksa ben Türkçü değilim ve asla da olamam.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hoşgeldin soydaş
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gereksiz yere tartışma yaratmayın . Bayan olmanız size müsamaha göstereceğiz anlamına gelmiyor. Otağ Yöneticilerinden biri A dedi mi , bunun üzerine B demenin bir anlamı yok. Teşkilatçılık da bunu gerektirir. Saygılar Not : Yazdığıma cevap mahiyetinde bir ileti eklerseniz üyeliğinizi iptal edeceğim . Konu kapanmıştır.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ederim , otag , siz , tesekkür , tÜrkÇÜlere , ve , yöneticilerine |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|