Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.08.2007, 14:01   #16 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

Öfkeli Reis adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Hoşgeldin ırkdaşım.Sanırım Avrupa'da yaşıyorsun.Eğer bu konuda bilgin varsa birşey soracağım;Pkknın Avrupadaki gurbetçilerden haraç aldığı doğru mu?Diğer ırkdaşlarımada soruyorum bunu.
Öfkeli Reis Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 14:26   #17 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Türkçü Turancı Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 37
TÜRK ün otağına hoşgeldiniz değerli Irktaşım.
Türkçü Turancı Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 18:08   #18 (İleti Bağlantısı)

Güntülü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 380
Alıntı:
rutbil adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
mavi ay Soydaş da yapılan bir hatayı, hata yaparak düzeltme yoluna gitmenin, hata olduğunu anlamıştır sanırım Sayın Otağ Yöneticilerimiz.
Hayır. Ben hata yapmadım. Bu öyle görmezden gelinecek bişey değildir. Hata da değil yanlıştır. Yeni gelmiş, eskilerdenmiş ne önemi var? Bu konuda otağ yöneticileri aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi veririm. Dilimizi iyi kullanamadığını söylüyor doğrudur lakin bütün dillerde milliyet isimleri büyük harfle başlar. Bu otağda en azından buna dikkat etmesi gerektiğini bilmesi lazım değil mi?
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 18:14   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
Alıntı:
mavi ay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hayır. Ben hata yapmadım. Bu öyle görmezden gelinecek bişey değildir. Hata da değil yanlıştır. Yeni gelmiş, eskilerdenmiş ne önemi var? Bu konuda otağ yöneticileri aynı şeyi yapsa aynı tepkiyi veririm. Dilimizi iyi kullanamadığını söylüyor doğrudur lakin bütün dillerde milliyet isimleri büyük harfle başlar. Bu otağda en azından buna dikkat etmesi gerektiğini bilmesi lazım değil mi?

Her şeyin bir usulü var. Türkçü sert olduğu kadar yeri geldiğinde sevecendir de. Psikopat olmayı marifet saymayın. Çünkü psikopat olunca Türkçü olunmuyor.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 18:21   #20 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arkadaşa önce bir hoş geldin deyin sonra uyarın. Durduk yerde ve gelir gelmez insan azarlanmaz.
Sayın Gökhan benim tepkim durduk yere değildir. Bu yersiz bir eleştiri olmuş. Hem azarda değildir yaptığım uyarıdır. Bu uyarıyı arkadaş otağa katıldıktan kaç gün sonra yapmam gerekiyordu? Bilmiyormuş öğrettim.
Alt 03.08.2007, 18:25   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 544
Alıntı:
Öfkeli Reis adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Hoşgeldin ırkdaşım.Sanırım Avrupa'da yaşıyorsun.Eğer bu konuda bilgin varsa birşey soracağım;Pkknın Avrupadaki gurbetçilerden haraç aldığı doğru mu?Diğer ırkdaşlarımada soruyorum bunu.

Hoşgeldin ırktaşım...

pkk'lıların Türkler'den haraç aldığı doğrudur. Ama eski gücünden uzak olan pkk, pek haraç toplayamıyordur Türklerden bu aralar. Belki sorabilirsin hangi Türk ne yüzle haraç verebiliyir diye. Verilen paralar bizim askerimize, insanımıza kurşun olarak geri geliyordur diye. Kim düşünebilir ki askerimizin şehit olmasını, kahpe bir bomba ile ölen insanımızı, yeterki bana birşey olmasın, benim dükkanımı kırıp dökülmesin, üç beş lira haraç vermişim kimin umrumdadır ki. Kısacası ırktaşım korkudan veriliyor haraçlar. Zaten pkk kimden haraç toplayacağını çok iyi biliyor. Arkası sağlam olanın kılına bile dokunmazlar.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 18:30   #22 (İleti Bağlantısı)

Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Her şeyin bir usulü var. Türkçü sert olduğu kadar yeri geldiğinde sevecendir de. Psikopat olmayı marifet saymayın. Çünkü psikopat olunca Türkçü olunmuyor.
Ben psikopat değilim. Tepkim de son derece haklıdır. Sertlikle de alakası yoktur bunun. Eğer birine Türk derken t harfini büyük yazacaksın demişsem ve bu psikopatlıksa; psikopatlığında Türkçülükle alakası yoksa ben Türkçü değilim ve asla da olamam.
Alt 03.08.2007, 22:59   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101
hoşgeldin soydaş
trakyalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 23:33   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 919
Alıntı:
mavi ay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sayın Gökhan benim tepkim durduk yere değildir. Bu yersiz bir eleştiri olmuş. Hem azarda değildir yaptığım uyarıdır. Bu uyarıyı arkadaş otağa katıldıktan kaç gün sonra yapmam gerekiyordu? Bilmiyormuş öğrettim.
Sayın Mavi Ay

Gereksiz yere tartışma yaratmayın . Bayan olmanız size müsamaha göstereceğiz anlamına gelmiyor. Otağ Yöneticilerinden biri A dedi mi , bunun üzerine B demenin bir anlamı yok. Teşkilatçılık da bunu gerektirir.

Saygılar

Not : Yazdığıma cevap mahiyetinde bir ileti eklerseniz üyeliğinizi iptal edeceğim . Konu kapanmıştır.

Etiketler
ederim , otag , siz , tesekkür , tÜrkÇÜlere , ve , yöneticilerine

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler