![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKLERİN anadoluya hapsedilişi!
evet yapım -yönetim =ABD
başrollerde barzani -talabani ve içimizdeki kürt enteller figüran=her zamanki gibi vatansız kürtler maalesef üzülerek söylüyorum ki atamızın namus dediği ama zamanın şartlarından dolayı gerçekleşemeyen ama bizlere vasiyeti olan misak-ı milli yani milli sınırlar artık kaybolmuştur neydi bu milli sınırlarda olan ama şimdiki haritamızda olmayan yerler: BATI TRAKYA:yunanistan ve bulgaristan tarafından paylaşılmıştır bulgaristanda olan kısmı alma şansımızı nasıl kaybettik: zamanın hükümeti 1989'da korkakça adımlar atarak oradaki türklerin önemli bir kısmını türkiyeye aldı bu çok büyük bir hataydı eğer orada haklarını savunsa şu an beyler iddia ediyorum plaka sayımız 85 ti 82 kırcaali 83 şumnu 84 razgrad 85 eski cuma çünkü bulgaristanda şu an türklerin sayısı 2 milyonu geçmiş olacaktı ve SSCB'ye güvenip kabadayılık yapan bulgaristan yugoslavya gibi kanlı bir şekilde değil çekoslovakya gibi referandumla 2 ye bölünecek ve türklerin çoğunlukta olduğu yerler özerklik kazanacak ve daha sonra aynı hatay gibi oradaki rumeli türk cumhuriyeti meclisi oy birliği ile türkiyeye katılma kararı alacaktı maalesef misak-ı milliden de fazlasını elde edebileceğimiz bulgaristanı zamanın korkak hükümeti sayesinde elimizden kaçırdık artık AB ÜYESİ 1 milyona yakın TÜRK yaşamasına rağmen artık hiç bir bölünme olmaz sınırları AB tarafından güvence altına alındı yunanistan treni:iskeçe ve gümülcinedeki türkleri kendi haline bıraktık bu konuda oldukça çekingen olan yunanistan buradaki türk nüfustan korktuğu için hiç bir yatırım yapmamaktadır biz ise dış politikadaki sonsuz hoşgörüyü yunanlılara fazlasıyla göstermekteyiz MUSUL VE KERKÜK=maalesef barzaninin peşmergeleri tarafından kirletilmektedir atamızın 1000 yıllık türk yurdu dediği musul ve kerkük şu an ABD kucağındaki barzaninin cebindedir ve maalesef içimizdeki kürtler şiddetle kerküğe müdahaleye karşı çıkmakta ve ^^türkiye kerküğe müdahale ederse biz de diyarbakıra müdahale ederiz ^^ diyen barzaniyi desteklemektedirler ve TBMM' de DTP'li vekillerin cv'lerinde bildikleri yabancı diller kısmında TÜRKÇE yazmaktadır bir yandan TÜRKİYE'nin bölünme zamanı artık gelmiştir diyen bakteri bir kadın ve ona alkış tutan kürdümsü topluluk diğer yandan ise milli namusumuz olan bulgaristan yunanistan ve ıraktaki öz be öz türk topraklarımız bize ölüm gösterilip sıtmaya razı olun denmektedir bu arada yunanistan gene bir son dakika golü atmış yunanistandaki türklerin yerel radyolarını susturmuştur içimizdeki insan hakları savunucularının kürt hayranı pkk hayranı entel takımının bulgaristan ve yunanistandaki türkler katledilse ırzlarına geçilse sesleri çıkmamaktadır ama 30 bin kişinin katili bebek katilinin saçındaki krom elementi oranı neden düştü bu adamı zehirliyorlar diyerek bizi AİHM'e şikayet etmektedirler beyler kimse kızmasın alınmasın ama KERKÜĞÜ ALMAZSAK DİYARBAKIRI VERİRİZ KERKÜK kırılma noktamızdır namustur askerliğimi hakkaride yaptım eğer beni 2. defa genelkurmay çağıracaksa namus için kerkük için çağırsın merak etme ATAM 6 litre kanımı KERKÜK için akıtırım sen demedin mi ki bize: KANINDAN OLMAYANA GÜVENME/BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK işte bu yüzden KERKÜK TÜRK çocukları tarafından kurtarılarak yere düşen onurumuz kaldırılmalıdır |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Savaşacaktık; ancak ülkenin başında bir kürt vardı.Bir kürt de asla Türkler'in iyi olmasını istemezdi, hala da istememektedir.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
arkadaşlar sizler temiz yürekli cocuklar olduğunuza inanıyorum. ama söylermisiniz hayatınızda okulda dersanede bir kürdün onune çıkıpta ben kurtsüz bir turkiye istiyorum dediniz mi. Sabahtan aksama kadar internet başında boyuna yazıyorsunuz. Allah aşkına ne yaptınız şu yaşınıza kadar. beni otağıdan atmak kolay ben de türkçüyüm ama bir abiniz olarak söylüyorum. Ne yaptınız şu yaşınıza kadar. Ben sahşi düsüncem trakya insanı kadar kaypak iki yüzlü bir millet görmedim. Adamlar kendi karılarıyla arasında kalması gereken şeyleri birbirlerine anlatıyorlar. Bu istanbul kıraç bilirsiniz komple bulgar göçmenidir. 2 tane kürt kahveye gelse hemen kafalar aşağıya iniyor. Yapmayın büyüyün biraz askerliğiniz yapın eliniz ekmek tutsun o zaman fikirlerinizi tekrar dinlemek isterim. hayat kolay şimdi sizin yaşınızda internette yazışmak. umarım hep türkcü olarak kalırsınız ama bu boş milletten bir şey olmaz kardeşler
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Gelelim madalyonun diğer tarafına. Kendini kibirli görüp yükseklerden uçmaya çalışan birisisin. Sen bu otağdan kimi tanıyorsun ki? ''neler yaptınız'' diyip sadece internet ortamında atıp tutmayın gibi safsatalarınla bizi sorgulaya biliyecek dereceye gelebiliyorsun. Hayatın boyunca yaşayamıyacağın cesaretlikleri, bu yaşıma kadar yaşamışımdır. Zamanı geldiğinde yine gözümü kırpmadan yaşayabilirim bundan asla şüphen olmasın. Senin gibiler sadece internet ortamından ibarettir. Sen ki, bir kişinin veya kişilerin yapmış olduğu hatayı tüm o bölgenin insanına mal edebiliyorsun. Asla şüphen olmasın. Bizler bu yolda nice dalkavukları, nice fırıldakları, nice dansözleri gördük. Kalıcı olan sadece ATSIZ ATA'nın fikirlerini kayıtsız şartsız bir düz çizgide benimsiyenlerdir. Son söz olarak: Hatayı başkasında değil, ilk önce kendinde araman lazım.!! Üyeliğin iptal edilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TEŞEKKÜRLER YALINSAK
O ÇAPULCU ÜLKÜCÜ ARKADAŞA askerliğimi hakkaride yaptım tamam mi?? belli ki sen kürtseversin amma ben yurtseverim |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |
| Etiketler |