Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.08.2007, 04:24   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 91
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
TÜRKLERİN anadoluya hapsedilişi!

evet yapım -yönetim =ABD
başrollerde barzani -talabani ve içimizdeki kürt enteller
figüran=her zamanki gibi vatansız kürtler
maalesef üzülerek söylüyorum ki
atamızın namus dediği ama zamanın şartlarından dolayı gerçekleşemeyen ama bizlere vasiyeti olan misak-ı milli yani milli sınırlar artık kaybolmuştur
neydi bu milli sınırlarda olan ama şimdiki haritamızda olmayan yerler:
BATI TRAKYA:yunanistan ve bulgaristan tarafından paylaşılmıştır
bulgaristanda olan kısmı alma şansımızı nasıl kaybettik:
zamanın hükümeti 1989'da korkakça adımlar atarak oradaki türklerin önemli bir kısmını türkiyeye aldı
bu çok büyük bir hataydı eğer orada haklarını savunsa şu an beyler iddia ediyorum plaka sayımız 85 ti
82 kırcaali
83 şumnu
84 razgrad
85 eski cuma
çünkü bulgaristanda şu an türklerin sayısı 2 milyonu geçmiş olacaktı ve SSCB'ye güvenip kabadayılık yapan bulgaristan yugoslavya gibi kanlı bir şekilde değil çekoslovakya gibi referandumla 2 ye bölünecek ve türklerin çoğunlukta olduğu yerler özerklik kazanacak ve daha sonra aynı hatay gibi oradaki rumeli türk cumhuriyeti meclisi oy birliği ile türkiyeye katılma kararı alacaktı
maalesef misak-ı milliden de fazlasını elde edebileceğimiz bulgaristanı zamanın korkak hükümeti sayesinde elimizden kaçırdık artık AB ÜYESİ 1 milyona yakın TÜRK yaşamasına rağmen artık hiç bir bölünme olmaz sınırları AB tarafından güvence altına alındı
yunanistan treni:iskeçe ve gümülcinedeki türkleri kendi haline bıraktık
bu konuda oldukça çekingen olan yunanistan buradaki türk nüfustan korktuğu için hiç bir yatırım yapmamaktadır biz ise dış politikadaki sonsuz hoşgörüyü yunanlılara fazlasıyla göstermekteyiz
MUSUL VE KERKÜK=maalesef barzaninin peşmergeleri tarafından kirletilmektedir
atamızın 1000 yıllık türk yurdu dediği musul ve kerkük şu an ABD kucağındaki barzaninin cebindedir
ve maalesef içimizdeki kürtler şiddetle kerküğe müdahaleye karşı çıkmakta ve
^^türkiye kerküğe müdahale ederse biz de diyarbakıra müdahale ederiz ^^
diyen barzaniyi desteklemektedirler
ve TBMM' de DTP'li vekillerin cv'lerinde bildikleri yabancı diller kısmında TÜRKÇE yazmaktadır
bir yandan TÜRKİYE'nin bölünme zamanı artık gelmiştir diyen bakteri bir kadın ve ona alkış tutan kürdümsü topluluk
diğer yandan ise milli namusumuz olan bulgaristan yunanistan ve ıraktaki öz be öz türk topraklarımız
bize ölüm gösterilip sıtmaya razı olun denmektedir
bu arada yunanistan gene bir son dakika golü atmış yunanistandaki türklerin yerel radyolarını susturmuştur
içimizdeki insan hakları savunucularının kürt hayranı pkk hayranı entel takımının
bulgaristan ve yunanistandaki türkler katledilse ırzlarına geçilse sesleri çıkmamaktadır
ama 30 bin kişinin katili bebek katilinin saçındaki krom elementi oranı neden düştü bu adamı zehirliyorlar diyerek bizi AİHM'e şikayet etmektedirler
beyler kimse kızmasın alınmasın ama
KERKÜĞÜ ALMAZSAK DİYARBAKIRI VERİRİZ
KERKÜK kırılma noktamızdır
namustur
askerliğimi hakkaride yaptım
eğer beni 2. defa genelkurmay çağıracaksa
namus için kerkük için çağırsın merak etme ATAM 6 litre kanımı KERKÜK için akıtırım sen demedin mi ki bize:
KANINDAN OLMAYANA GÜVENME/BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
işte bu yüzden KERKÜK TÜRK çocukları tarafından kurtarılarak yere düşen onurumuz kaldırılmalıdır
rumelitürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 09:46   #2 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 628
Alıntı:
rumelitürk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
zamanın hükümeti 1989'da korkakça adımlar atarak oradaki türklerin önemli
Biz Balkan Türkleri, orada kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırdık.Bulgarlar o kadar korkaktı ki Türkçe konuşma yasağının olduğu dönemde ben bebek iken annemlerle Türkçe konuştuğum için ailem yolda benim sesimi duyan bulgar polisi tarafından sorgulanmış ve baskıya uğramıştı(Bu bana anlatılan bir konudur,yaşım daha 1-2 civarı olduğu için o dönemde, olayı hatırlamamaktayım.).

Savaşacaktık; ancak ülkenin başında bir kürt vardı.Bir kürt de asla Türkler'in iyi olmasını istemezdi, hala da istememektedir.

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 16:24   #3 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
arkadaşlar sizler temiz yürekli cocuklar olduğunuza inanıyorum. ama söylermisiniz hayatınızda okulda dersanede bir kürdün onune çıkıpta ben kurtsüz bir turkiye istiyorum dediniz mi. Sabahtan aksama kadar internet başında boyuna yazıyorsunuz. Allah aşkına ne yaptınız şu yaşınıza kadar. beni otağıdan atmak kolay ben de türkçüyüm ama bir abiniz olarak söylüyorum. Ne yaptınız şu yaşınıza kadar. Ben sahşi düsüncem trakya insanı kadar kaypak iki yüzlü bir millet görmedim. Adamlar kendi karılarıyla arasında kalması gereken şeyleri birbirlerine anlatıyorlar. Bu istanbul kıraç bilirsiniz komple bulgar göçmenidir. 2 tane kürt kahveye gelse hemen kafalar aşağıya iniyor. Yapmayın büyüyün biraz askerliğiniz yapın eliniz ekmek tutsun o zaman fikirlerinizi tekrar dinlemek isterim. hayat kolay şimdi sizin yaşınızda internette yazışmak. umarım hep türkcü olarak kalırsınız ama bu boş milletten bir şey olmaz kardeşler
börteçine2007 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 18:10   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 544
Alıntı:
börteçine2007 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaşlar sizler temiz yürekli cocuklar olduğunuza inanıyorum. ama söylermisiniz hayatınızda okulda dersanede bir kürdün onune çıkıpta ben kurtsüz bir turkiye istiyorum dediniz mi. Sabahtan aksama kadar internet başında boyuna yazıyorsunuz. Allah aşkına ne yaptınız şu yaşınıza kadar. beni otağıdan atmak kolay ben de türkçüyüm ama bir abiniz olarak söylüyorum. Ne yaptınız şu yaşınıza kadar. Ben sahşi düsüncem trakya insanı kadar kaypak iki yüzlü bir millet görmedim. Adamlar kendi karılarıyla arasında kalması gereken şeyleri birbirlerine anlatıyorlar. Bu istanbul kıraç bilirsiniz komple bulgar göçmenidir. 2 tane kürt kahveye gelse hemen kafalar aşağıya iniyor. Yapmayın büyüyün biraz askerliğiniz yapın eliniz ekmek tutsun o zaman fikirlerinizi tekrar dinlemek isterim. hayat kolay şimdi sizin yaşınızda internette yazışmak. umarım hep türkcü olarak kalırsınız ama bu boş milletten bir şey olmaz kardeşler
Bizim temiz yürekli olduğumuzdan şüphemiz yoktur. Ne mutludur ki bize Türk'ün örf ve adetlerini, büyüğe saygı, küçüğe sevgi gösterebilecek yeteneğe sahibiz. Ama senin adına böyle düşünmek çok saçma olur. Tüm Trakya insanını aynı kefene koyup, yargılaya bilecek kadar sığ görüşlüsün.
Gelelim madalyonun diğer tarafına. Kendini kibirli görüp yükseklerden uçmaya çalışan birisisin. Sen bu otağdan kimi tanıyorsun ki? ''neler yaptınız'' diyip sadece internet ortamında atıp tutmayın gibi safsatalarınla bizi sorgulaya biliyecek dereceye gelebiliyorsun.
Hayatın boyunca yaşayamıyacağın cesaretlikleri, bu yaşıma kadar yaşamışımdır. Zamanı geldiğinde yine gözümü kırpmadan yaşayabilirim bundan asla şüphen olmasın. Senin gibiler sadece internet ortamından ibarettir. Sen ki, bir kişinin veya kişilerin yapmış olduğu hatayı tüm o bölgenin insanına mal edebiliyorsun.
Asla şüphen olmasın. Bizler bu yolda nice dalkavukları, nice fırıldakları, nice dansözleri gördük. Kalıcı olan sadece ATSIZ ATA'nın fikirlerini kayıtsız şartsız bir düz çizgide benimsiyenlerdir.

Son söz olarak: Hatayı başkasında değil, ilk önce kendinde araman lazım.!!

Üyeliğin iptal edilmiştir..
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 19:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 91
TEŞEKKÜRLER YALINSAK
O ÇAPULCU ÜLKÜCÜ ARKADAŞA
askerliğimi hakkaride yaptım tamam mi??
belli ki sen kürtseversin
amma ben yurtseverim
rumelitürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.08.2007, 20:41   #6 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 628
Alıntı:
börteçine2007 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Sen ne diyorsun be çapulcu? Biz olmasaydık sen bir ingiliz torunu olacaktın.Benim dedelerim,ninelerim..Balkan Savaşı'nda olsun 93 harbinde olsun Birinci Dünya Savaşı'nda olsun..Hatta İkinci Dünya Savaşı'na bile alınanlar oldu, bir çok şehit verdik.Sen ne yaptın bugüne kadar?Abiymiş bir de.. Susmayı öğren de adam sansınlar.Batı Trakya olmasaydı sen yine doğardın da soyunu bilemezdin !!! Yat kalk dua et oraya.Çingenelerle ya da Pomaklarla biz Türkleri karıştırma.Önce öğren sonra gel, yaşın da neymiş de böyle abilik taslıyorsun? Ne malum benim senden büyük olmadığım ve senin küçük bir velet olmadığın?

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
anadoluya , hapsedilişi! , tÜrklerİn

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler