![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Otağımızın 2 gün boyunca kapalı kalış nedeni
Otağımızın yayın yaptığı ana sunucuda oluşan teknik bir sorun yüzünden, otağımız iki gün boyunca kapalı kaldı ve teknik sorunun giderilmesi iki gün aldı. Bu konuda elimizden bir şey gelmese de, ırkdaşlarımızı 2 gün boyunca otağdan uzak bırakmış olduk. Bunun için üzgünüz. Bazı ırkdaşlarımız, otağımızın saldırıya uğradığını düşünmüşler. Bu konuda rahat olun, biz kılıçlarımızı kuşanmadan savaşa gitmeyiz.
Esenlikler.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayın yöneticim; ben hakikaten de bir saldırı yahut bir engelleme sanmıştım.Irkdaşlarımın fikirlerini,şiirlerini,bir iki gün göremedim,güncel olan ve TÜRK'ü ilgilendiren herşeyi buradan takip ediyorum.
Sağlıkla kalınız. Ezen bolsın. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu arada bütün otağ yöneticilerine teşekkürler
çapulcu bir ülkücü arkadaş biz bulgaristan göçmenleri türklere laf atmış ve yöneticilerimiz aynen üyeliğini iptal etmiş bize diyor ki çapulcu ülkücü arkadaş kıraçta/istanbulda takıldığım kahvede bulgar göçmenleri çoğunlukta diyor işte hata 1 bre çapulcu arkadaş biz bulgar göçmeni değil bulgaristan türküyüz ve bunlar kahveye 2 kürt gelse başını öne eğiyormuş ne yani o güzel!suratlarına bakacak halleri yok ben delikanlılığı askerde hakkaride yaptım gene yaparım çünkü kanından olmayana güvenme demiş başbuğumuz bu arada bu siteye ümmetçi ve ülkücü çapulcuların girmesine izin vermediği için otağ yöneticilerine SONSUZ TEŞEKKÜRLER |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Otağımız her zaman var olsun!
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
kendimi inine dönmüş bozkurt olarak hissettim..
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben sorunun bu bilgisayardan kaynaklandığını düşünmüştüm. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bende saldiri oldugunu dusunmustum. ama zaman gectikce deface olmadigi icin rahatlamistim.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sunucumuz nerdeyse her türlü saldırıya karşı korulamalı . Sitemize saldırmak kolay değil.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
yiğit soydaşlar bize saldıracak adam anasının karnından çıkmadı baksanıza ulu turan ihtilal komitesi gibiyiz
içimizde bulgaristanlı yunanistanlı anadolulu trakyalı yiğit türkler var hallederiz beyaa |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2 , boyunca , gün , kalış , kapalı , nedeni , otağımızın |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|