![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ordumuzun Temsilcileri yemin törenine katılmadı.
Meclis üyelerinin ettikleri yemin ne kadar geçerli olur tartışılır.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
umarım mhpye hale destek verenler uyanmıştır...
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Cumhurbaskani secimi icin sahsen inandirici bulmasamda bir bahane ürettiler. Unutmayalim Bahceli basbakan yardimciligi döneminde Diyarbakir belediyesi baskani Osman Baydemirin elini sIkmIsti bu yüzden hic sasirmadim.
Simdiki bahaneleri nezaket olacak bunlarin. ULAN NE NEZAKETI DÜSMANA NEZAKETMI OLUR, DAHA BUGÜN 3 YIGIT CAN VERDI. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Nezaketen el sıkışırlar ,nezaketen "selam" verirler ,nezaketen kızlarını verirler,
kürdofiller. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
desteklemiyorum...
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baykal'a helal olsun. Helal olsun denmez de ne dedir?Helal olsun adama!
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bahçeli Türk'ü alkışladı
DTP eski Genel Başkanı ve Mardin milletvekili Ahmet Türk, bir hata sonucu Mardin milletvekilleri içinde en son yemin eden isim oldu. Türk, metinden yemini okudu ve yerine dönerken Bahçeli'nin hem alkışını aldı hem de az gülen MHP liderinin gülümsemesi ile karşılaştı Bunlar apo içeriden çıkacak olsa apoyla bile konuşup gülüşür. Bahçeli'nin ve Mhp'nin bu ihanetlerine karşın hala onları savunanlar gerçekten adamın adamı olanlardır. Kaynak: İnternethaber |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İt iti ısırmazmış sözü aklıma geldi şimdi.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde en çok Mehmetçik ve Polis kanı akıtmış bir terör örgütünün temsilciler gurubu meclise giriyor, Milliyetçi (!) olduğunu iddia eden bir partinin başkanı da ayağa kalkıp onlarla tokalaşıyor!
O tokalaşmanın olduğu saatlerde 3 şehidimiz vardı. Ben olsam oturduğum yerden kalkmadan kafamı başka yere çevirerek, tokalaşmayı redederek pkklılara mesafeyi koyardım. Ama görüyoruz ki Mhp'de böyle bir mesafe kalmamış! Koltuk uğruna mesafeler kalkmış. Bunlar acaba yılbaşı gecesinde beraberce halay da çekerler mi dersiniz? |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Semdinli Derecik'teki Yesilova sinir karakolundan sehit ve yarali haberi gelmisti. Ben de 3 aylik bir Astegmen oldugum icin tecrubeli sayilirdim ve ust bolgesine gidecek takviye icguvenlik timine komuta etmeye baslamistim.
Sehidin ve yarali askerin kanlarinin aktigi kayaliktan hergun geciyorduk. Askerin psikolojisinin bozulmamasi icin kayaliklari iyice sildirmistik. Daha sonradan, catismadan keles mermisinin sadece kolunu siyirip gectigi Astegmen arkadastan ogrendigime gore, sehidin sadece kani degil, ic organlarindan parcalar da kayanin uzerine dokulmus. Bu olaylari her dinledigimde ya da yarali Astegmen arkadasi her gordugumde, k.rtlere olan nefretim bir kat daha artiyordu, iste bu yuzden ne korucusuyla ne de bolge halkiyla tokalasma, samimiyet kurma veya emir komuta disinda herhangi bir diyalog icerisine girmiyordum. Ben siradan bir vatandas olarak, verilen sehitleri hicbir zaman unutamam. Verilen sehitleri unutup, salyali agizli k.rt teroristleriyle el sikisan, selamlasan, romantizm yasayan ve sehitlerin kani uzerinde yavsakca fingirdeyip, kahkahalar atan itleri de hic kimse unutmasin.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Allah belanizi versin şerefsizler bu millet size bu şerefsizlerle el sıkışasınız diyemi oy verdi yazıklar olsun size biraz adam olun da türk milliyetçisi demeyin bari ama kime diyoruz ki itte utanma olsa ayağına don giyerdi
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Darbe şart oldu yoksa bu şerefsizler 5 yılda bu şerefsizlerle elele ülkenin cumhuriyetin bağımsizlığımızın ünüter yapimizin içine ot tıkarlar görünen o
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler Irkdaslar, kisa bir aradan sonra tekrar otagimizin sorunsuz bir sekilde açildigina sevindim.
Yeni Meclise gelince, dtp-mhp ikilisini ne medya ne de vatandaslar yan yana düsünemezken, bizler seçim öncesi böyle bir tablo nun karsisinda çapulcularin alacaklari hos görülü tavirlari, bu maymunlari bagirlarina basacaklarini açik açik her defasinda söylüyorduk. Irkdasimin dedigi gibi tencere, kapak misali, en güzel ikili. Bu daha isin basi bu yönde karsilikli yalakaliklar dahada abartilacaktir, bundan hiç suphem yok. Bir kale disaridan asla yikilmaz, içten feth etmek gerekir, mantigi ile hareket eden k.rdolar, bugün sinsi sinsi ilerlemekte. mhp nin buna dur demesini bekleyen insanlar çok yaniliyorlar, bu kale içten feth edilmeye müsait hale getirilmistir. domuzun mecliste ne isi var!! kokudan geçilmiyordur simdi:)
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmet , Bahçeli , elele! , ile , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|