![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
APoyla bile el SIKISIR bunlar
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baykalın eleştirdiğim çok yönü var ama bu davranışını cidden çok taktir ettim.Mhp'nin (olmayan)milliyetçiliğinin boyutlarınıda bir kere daha görmüş olduk böylece.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçü.net sitesinde tam 5 yıl boyunca MHP'nin milliyetçi bir parti olmadığını anlatmaya çalıştık. Bu yüzden çok tepki aldık; ülkücülerden gelen küfürlerin ve tehditlerin haddi hesabı yoktur. Hatta bazı sözde Türkçüler de bize düşman kesildiler.
Sabrettim, MHP hakkındaki düşüncelerimde haklı olduğumu herkesin anlayacağı günün gelmesini bekledim. O gün nihayet geldi, işte Devlet Bahçeli ve PKK militanı Ahmet Türk elele... Bu daha birşey değil. Türk milliyetçiliği ile uzaktan yakından ilgisi bulunmayan, Amerika'nın güdümündeki bir düzen partisinden ibaret olan MHP'nin önümüzdeki aylardaki ve yıllardaki icraatları herkesi çok şaşırtacak.. Otağ yöneticilerine bir tavsiyede bulunmak istiyorum... Seçimde MHP'ye oy veren, ama bu başlığın altına cevap ekleyerek Bahçeli ile PKK'lı kürdün el sıkışmasını eleştiren ikiyüzlü kişileri otağdan direk atın... Çünkü bu rezaletin sorumlusu onlardır. |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sayın IRKÇI
nihalatsiz.com sitesinde arşiv bölümünde Perinçek hakkında eski bir makaleniz var. Hani Apo'ya çiçek verirken, PKK'lıların elini sıkarken çekilmiş resimleri var. İşte onun yanında Devlet Bahçeli ile terörist Ahmet Türk'ü el sıkışırken çekilmiş pozlarını da eklerseniz çok güzel olur diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Merak etme Kemal ağabey, ülkücülüğün "ü"sünden" Mhp'nin "M"sinden bahseden sözde Türkçülere bu otağda yaşam şansı yok. Genç arkadaşlara tavsiyemiz şu Türkçü olduğunu iddia edip de Mhp'ye, Türkeş'e ve ülkücülere laf ettirmeyen forumların Türkçü bir forum olmadığını anlasınlar. Hele bazı dernekçi geçinenler var Türkeş'i ölüm yıldönümünde anıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ülkücüler kürt teröristlerle sadece el sıkışmakla kalsa iyi !
Bunlar kız alır, kız verir, ortak iş yaparlar, kürtlere ev kiralarlar. Ülkücülerin başbuğ dediği alpaslan türkeş isimli kişinin kız kardeşi Van'lı bir kürt aşiret ağası ile evlilik yapmıştır. Alpaslan Türkeşin kızı ise Hamit Homriş isminde devşirme bir kürt ile evlidir. Balık baştan kokarmış, imam osurursa cemaat sıçarmış. Bu ülkücülerin başbuğları bile kızını, kız kardeşini kürdün altına yatırmaktan çekinmiyorsa varın diğer ülkücüler neler yapmaz? Hülasa, bu ülkücülerin çoğu melezdir. Kürt sevgileri damarlarında akan pis kandan ileri gelir. |
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
BU GÜN ELİNİ VEREN YARIN ....... VERİR.
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bahçeli denen adamın bu üçüncü büyük hatası.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
mhp ye oy veren soydaşlarımız kime oy verdiklerini gördüler.ha mhp ha dtp bir yolun yolcuları
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İnsan bazen düşmanın elini sıkmak zorunda kalabilir ama kardeşlerim,resime çok iyi bakın düşman düşmanamı el sıkışıyor yoksa çok samimi bir dostu ilemi el sıkışıyor.Bence bu fotoğraf herşeyi açıklıyor.Acaba ayağa kalkıp önünü ilikleyip gülümseyerek o maymunun elini sıkarken hiçmi kendisine oy veren şehit ailelerini düşünmedi,hiçmi düşünmedi alternatifi olmadığı için sadece partisinin adının başında milliyetçi yazdığı için aldığı yüzde 15 oyu, bari sadece göstermelik bir hareket yapsaydı. Ne yalan söyleyeyim kardeşlerim benim umudum vardı çıkardıkları 70 küsür milletvekilinin arasında bir iki tane gerçek milliyetçi mutlaka vardır bu maymunlara gereken dersi verir diye hesap ediyordum ama yanılmışım kendisine milliyetçi diyen biraz haysiyetli, onurlu bir insan genel başkanının bu fotoğrafından hemen sonra istifa eder ama galiba ben çok safım geçmişten hiç ders almıyorum bunlar değilmiydi maymun başının asılmaması için idamı kaldıran koltuklarından olmamak için sine-i millete dönmeyen onun imralıda bizim vergilerimizle beslenmesini sağlayan tabiki onun yalamalarının elini sıkacak.İnsan değişirmi,bir parti değişirmi geçmişte ne ise bugünde o başka diyecek birşey bulamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
EVET DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSDUMDUR. DER GİBİ
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yıllarca erbakana tayyibe küfür ettik milletin dini duygularını sömürüyor diye mhpde milletimizin milliyetçi duygularını sömürdü yıllardır , al birini vur ötekine nemiş efendim ; nezaket icabıymış ben böyle nezaketin ... Acaba bahçeli denen parti başkanı o teröristle el sıkışırken vşcdanı sızlamadımı hiç , şehit analarının gözyaşları gözünün önüne gelmedimi...Şimdide hesap soranları kandırmaya çalışıyorlar yok taktik yok bilmemne... Hadi ordan ne mal oldukları iyice tescillendi artık!!! T.T.K.
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
hepinizi içtenlikle selamlıyorum TÜRK ırkının değerli evlatları...
TÜRK forumuna bu gün üye olma şerefini elde ettim..53 yaşında bir abinizim... o el sıkışması yokmu o el sıkışması.. işte o el sıkışması ile aynı dakikalarda 8 değerli TÜRK evladımız,el sıkştıkları bu yılan soylarının talimatıyla, yola döşenmiş mayınla ile paramparça oluyorlardı... o sıktıkları ellerde daha önce şehit edilen 7.000 yakın TÜRK EVLADININ KANI VARDI... VE O KOPARILASI ELLER NE YAZIKKİ SIKILDI...HEMDE KİMİN TARAFINDAN... TANRI TÜRK'Ü KORUSUN... MÜCADELEMİZ BİTMEDİ ARKADAŞLAR...AKSİNE YENİ BAŞLIYOR... BAŞBUĞUMUZ BÜYÜK ATATÜRK'ÜN SÖZÜNÜ HİÇ UNUTMAYALIM... '''GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER'''' |
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler Asil Soydaşlarım...
Bu Bahçeli Şerefsizi Yüzünden Bir Partyi Karalamayalım Lütfen Ben MHP li değilim Yanlış anlaşılmasın sakın Ama partinin içinde kürtlerin çoğalması doğudan sırf oy alabilmek için kürtleri ocak başkanı yapan,bin yıllık kardeşiz diyen, kürdü,lazı,çerkezi Bozkurttur diyen bu şerefsizdir.. Dava adamı bile değildir Dava için ne yapmıştır? Eğer gerçek bir Türk ise Eğer gerçek bir Milliyetçi ise o pisliğin elini sıkmamalıydı Emin olunki bahçeli gittiği zaman MHP Türkçü Turancı çizgisine geri dönecektir... Esen Kalın Gök Tanrı Irkımı KOrusun... |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|