![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Turkes k.rtleri kardes olarak gormuyor muydu? Sanirim yanlis yerdesin...
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ve bence doğru yerdeyim.... Tanrıya Şükürler olsun ki Ben Bir TÜRK'üm.. Iğdır Boyundanım Tanrıma Şükürler olsun Esen Kal |
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Mhp, hangi döneminde gerçek Türkçü çizgide oldu da şimdi Bahçeli gidince olacak. Türkeş'in Bahçeli'den daha farklı şeyler söylediğinimi sanıyorsunuz. Bu parti asla Türkçü olmadı, olamayacaktır da.. Sizin bu söyledikleriniz hayal kurduğunuzu göstermektedir. Burda Mhp'nin koruyuculuğu yapanların ne gibi bir tepkiyle karşılaştığını bildiğinizi umuyorum. Partinin içine şu ya da bu sebeple kırolar dolmuştur ya da doldurulmuştur demeniz bizleri ilgilendirmediği gibi fikrimizi de değiştirmeyecektir. Milli hassasiyeti yüksek insanları kandırıp sonra leş kargalarıyla aynı sofraya oturan birileri ile işimiz olamayacağını bir çok kez belirttik. Mhp'yi kastederek söylediğiniz "Partiyi karalamayalım" sözü hanenize eksi olarak geçti. Bir sonraki iletinizi eklerken daha dikkatli olunuz. |
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eyvallah Irkdaşım belki düşüncelerimi yanlış ifade ettim ama biraz daha yumuşak bir ifadeyle uyarın beni.Ben Asla ülkücü değilim...Ona buna kardeş diyerek asil ırkıma herkezi dahil edenlerle zaten benim işim olmaz..
Tanrım seni korusun.. |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Oyumu mecburn Mhp ye attım ve şimdi bundan dolayı utanç duyuyorum.Başbuğumuzn kurduğu parti olan CHP Deniz Baykalla özünü buldu.Ne mutlu ki Türk olana
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
mhpnin Türkçü parti olabilmesi için tüzüğünün, osmanlının bayrağının, içindeki devşirmelerin tamamen değişmesi lazım ki buna gerek yok yeni bir parti kurulması daha mantıklı olur. Yani mhpnin Türkçülükle uzaktan yakından alakası yoktur Türkçü düşünce ile tamamen zıttır. türk+sünni+kürt+arap+diğer devşirmeler... = mhp
Gelgelim ülkücüler bu siteye girip sanki Türkçülerle hemfikirmiş gibi davranmakta. Türkçülük yeryüzünde hiç bir ideoloji ile kıyaslanamaz. Saygılar
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
"bize uzatılan el havada kalmaz" mış mış
git ilk önce kürt aksanını düzelt bahçeli, konuşmayı öğren ondan sonra da "taraf"ını partindeki kendin gibi molozları uçuruma götürme(ya da götür ama beraberinde teröristleride götür) |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
MHP tarihinin hiçbir döneminde Türkçü-Turancı olmadı...Bunu iddia etmek komiklikten başka birşey değil...Ben bunların içinde her kademesinde tam 10 yıl bulundum...Madem Türkçüler neden buraya girip hakaret edip defolup gidiyorlar? Madem Türkçüler neden Nihal Atsız Hocanın düşüncelerinin fikirlerinin esamesi okunmuyor çapulcu yuvası ocaklarında ? Bunlar Türkçü milliyetçi falan değil düpe düz Osmanlıcı devşirmeci melezci...Bunlar sırf müslüman diye Türklüğe zararlı ne kadar haşerat varsa arap gibi kıro gibi bunları bağırlarına basarlar... Bahçeliye gelince bu kadar haysiyetsiz olabileceğini tahmin etmiyordum..Gerçekten şok oldum...O eli sıkanın şerefinden namusundan kanından şüphe ederim...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Balık baştan kokarmış. Arabanın ön tekerleği nereye giderse arka tekerlekte oraya gider. Bahçeli de arka tekerlek misali ön tekerleğin arkasından gitmekte karalı olduğunu gösterdi.
Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DTP'lilerle tokalaşması tartışma yaratınca parti yöneticileri, eski Genel Başkan Alparslan Türkeş'in de DEP'lileri kabul ederek partide ağırladığını hatırlattı. MHP, 1993'de de DEP'lilerle tokalaşmıştı. Türkeş, DEP Genel Başkanı Feridun Yazar ve diğer DEP'lileri MHP'nin Sıhhıye'deki Genel Merkezi'nde ağırlamıştı. Görüşmeye Leyla Zana da katılmıştı. Yazar gergin olan ortamı yumuşatmak için, "Sayın Türkeş , siz Türk milliyetçiliğinin sembolü olmuş bir isimsiniz. ( Leyla Zana'yı kastederek) Size Kürt milliyetçilerinin sembol bir ismini getirdim" demişti. TÜRKEŞ görüşmede Zana'ya iltifat etti ve Türkiye 'de Türk - Kürt çatışmasının yaşanma ihtimalinden duyduğu kaygıyı dile getirdi. Türkeş, "Bu ülke Türk-Kürt çatışması ile bölünür. Kürtlere karşı reaksiyonun ülkücülerden geleceği hesaplanıyor. Ben tabanıma hakimim. Siz de tabanınıza hakim olun. Bu tür çatışmaları el birliği ile engelleyelim. Size telefon numaramı veriyorum. Eğer bir olay çıkarsa öncelikle beni arayın. Beni 24 saat arayabilirsiniz" dedi. NEVİN BİLGİN2007-08-10 07:45:12 Star |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkeş'in yaptığı çok normal ne de olsa kürt damadının soydaşlarıyla görüşme yapmış. İnsan hiç akrabalarıyla görüşmez mi? |
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her gün sınırlarımızda haince döşenen mayınlarla askerlerimiz şehit düşerken pkk'nın meclisteki uzantısı olan dtplilerle el sıkışmak nasıl bir onursuzluktur! Bir sonraki seçimde mhp barajı bile aşamayacak bence. Bu görüntü karşısında mhp'ye oy verenler de pişman olmuştur.
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Evet Mhp Turkcu, Turanci degil, k.rtcu, kuranci bir partidir. Ocaklar ve parti teskilati agzina kadar gayriTurk ile ozellikle de k.rtler ile doludur. Safkan k.rt kokenli hanzolar, Mhp catisi altinda k.rtce bogurebilmektedir.
Bir de Turancilik yerine, kurancilik esastir. Yani, Turk birligi yerine, Kuran-i Kerim klavuzlugunda, bir islam birligi amaclanmaktadir.
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Bahceli de Ahmet Turk denen .... da amerikanin masalari . Anlasmalari son derece normal emir aldiklari yer ayni atlantik otesi . Anlasmalarina sasirmadim
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bahceli vede kankardesi ahmet harikalar diyarinda el ele verip yakinda din kardesleri olan gulu Cumhurbaskani sececeklerdir.Daha sonrasindada topluca yagmur duasini cikmak icin masal arkadaslari olan gokcege yardima gideceklerdir.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmet , Bahçeli , elele! , ile , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|