Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.08.2007, 14:48   #61 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

BuminKagan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 52
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Öfkeli Reis adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bahçeli denen adamın bu üçüncü büyük hatası.
zeka durumunun düşük olduğunu tek cümlede anlatabilme kabiliyetine sahipsin.MHP gibi büyük milliyetçi düşünceleri alakasız yerlere çeken ümmet partisinin neresi doğru ki,liderinin yaptığı hataları sayılsın.

defolup gitmişsin zaten.
BuminKagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2007, 23:16   #62 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yabgu Tungahan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 11
Devlet Bahçeli Türk Millliyetçiliğinin yaşayan en büyük düşmanı.Zamanında çin devlet başkanına Uygur Türk'lerini katlettiği için madalya takmıştı.Anlaşılan bu seferde barzaniye madalya takacak,Kerkük Türk'lerini katlettiği için.Takiyeci bahçeli artık dtplilerin en büyük müttefiği,soysuz rte nin yarenidir.
Yabgu Tungahan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2007, 19:01   #63 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 1
arkadaslar yorumlarınızı okudum ...evet hepimiz burda ülkücüyüzz.. mıllıyetcıyız..ama bunu soyutlaştırmayalım lütfen.....Bakın sayın Bahçeli ılımlı bı sıyaset adamıdır..bızım partımızın oncusudur ona bu sekılde destek değil kostek olursunuz once sız seveceksınız oncunuzu sonra başkaları..ben sevmedım onncelerı ama sımdı gercekten mılletını dusunen bı sıyaset sergılıyor...
bakınız pkk ya hep karsıyız bu alenii...DTP lıderi ile tokalaşmış sonradan salona gırdıği ıcın selam vermiş haaa bu demek oluyormu DTP ile yandaşş...lutfen yapmayın... oyle olmak zorunda istemesede oyle olmalı zaten gozler MHP üzerinde bı yanlış hareket beklıyorlar...
zamanında sızın yuzunuzden krız oldu su oldu bu oldu dedıler...sımdı Türkiye kritik donemde o meslıcde en kucuk hareket bıze yanlış olarak donecek...o yuzden bahcelıyı teprık edıyorum...meydan vermıyor bı seyler ıcın...yoksaa hıc bır mhp tabanı aslaa pkk yı destekleyemez buna once kendımız ınanalım...
Allah türkü her zaman Yüceltsin...
gök-sevi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2007, 19:07   #64 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
gök-sevi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
arkadaslar yorumlarınızı okudum ...evet hepimiz burda ülkücüyüzz.. mıllıyetcıyız..ama bunu soyutlaştırmayalım lütfen.....Bakın sayın Bahçeli ılımlı bı sıyaset adamıdır..bızım partımızın oncusudur ona bu sekılde destek değil kostek olursunuz once sız seveceksınız oncunuzu sonra başkaları..ben sevmedım onncelerı ama sımdı gercekten mılletını dusunen bı sıyaset sergılıyor...
bakınız pkk ya hep karsıyız bu alenii...DTP lıderi ile tokalaşmış sonradan salona gırdıği ıcın selam vermiş haaa bu demek oluyormu DTP ile yandaşş...lutfen yapmayın... oyle olmak zorunda istemesede oyle olmalı zaten gozler MHP üzerinde bı yanlış hareket beklıyorlar...
zamanında sızın yuzunuzden krız oldu su oldu bu oldu dedıler...sımdı Türkiye kritik donemde o meslıcde en kucuk hareket bıze yanlış olarak donecek...o yuzden bahcelıyı teprık edıyorum...meydan vermıyor bı seyler ıcın...yoksaa hıc bır mhp tabanı aslaa pkk yı destekleyemez buna once kendımız ınanalım...

ulan sen köpeksen herkesi kendin gibi mi görüyorsun? devşirme çapulcular önce gidin bacılarınızı kürtlerin altından alın takunyacı kansızlar
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2007, 19:15   #65 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Alıntı:
gök-sevi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
1. Yazı yazmasını öğren.
2. Doğru dürüst cümle kurmasını öğren
3. Gerçekleri öğren.

Son olarak Tanrı seni belanı versin. Beyinsiz çapulcu
Alt 18.08.2007, 00:31   #66 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
Ulumil adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bahceli de Ahmet Turk denen .... da amerikanin masalari . Anlasmalari son derece normal emir aldiklari yer ayni atlantik otesi . Anlasmalarina sasirmadim
Hakaret yok. Bir de kimlik resminizin genişliğini daraltın. Çünkü sayfa düzenini bozuyor
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2007, 00:48   #67 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 114
Birde bu millet bunlara inanarak oy verdi. Şehit ailelerini kandırıp oy istediler şimdi evlatlarının kanı ile beslenen bu ... el sıkışıyorlar. Bunlara şehit ailelerinin diyecek bir sözü vardır elbet.

Yönetici notu : Küfürlü bölümleri sildim, otağ kuralları gereği tekrar küfürlü sözler yazanlar bir aylığına uzaklaştıralacaktır.
AYZIT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
ahmet , Bahçeli , elele! , ile , türk

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler