![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
zeka durumunun düşük olduğunu tek cümlede anlatabilme kabiliyetine sahipsin.MHP gibi büyük milliyetçi düşünceleri alakasız yerlere çeken ümmet partisinin neresi doğru ki,liderinin yaptığı hataları sayılsın.
defolup gitmişsin zaten. |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Devlet Bahçeli Türk Millliyetçiliğinin yaşayan en büyük düşmanı.Zamanında çin devlet başkanına Uygur Türk'lerini katlettiği için madalya takmıştı.Anlaşılan bu seferde barzaniye madalya takacak,Kerkük Türk'lerini katlettiği için.Takiyeci bahçeli artık dtplilerin en büyük müttefiği,soysuz rte nin yarenidir.
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
arkadaslar yorumlarınızı okudum ...evet hepimiz burda ülkücüyüzz.. mıllıyetcıyız..ama bunu soyutlaştırmayalım lütfen.....Bakın sayın Bahçeli ılımlı bı sıyaset adamıdır..bızım partımızın oncusudur ona bu sekılde destek değil kostek olursunuz once sız seveceksınız oncunuzu sonra başkaları..ben sevmedım onncelerı ama sımdı gercekten mılletını dusunen bı sıyaset sergılıyor...
bakınız pkk ya hep karsıyız bu alenii...DTP lıderi ile tokalaşmış sonradan salona gırdıği ıcın selam vermiş haaa bu demek oluyormu DTP ile yandaşş...lutfen yapmayın... oyle olmak zorunda istemesede oyle olmalı zaten gozler MHP üzerinde bı yanlış hareket beklıyorlar... zamanında sızın yuzunuzden krız oldu su oldu bu oldu dedıler...sımdı Türkiye kritik donemde o meslıcde en kucuk hareket bıze yanlış olarak donecek...o yuzden bahcelıyı teprık edıyorum...meydan vermıyor bı seyler ıcın...yoksaa hıc bır mhp tabanı aslaa pkk yı destekleyemez buna once kendımız ınanalım... Allah türkü her zaman Yüceltsin... |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
ulan sen köpeksen herkesi kendin gibi mi görüyorsun? devşirme çapulcular önce gidin bacılarınızı kürtlerin altından alın takunyacı kansızlar |
|
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Alıntı:
2. Doğru dürüst cümle kurmasını öğren 3. Gerçekleri öğren. Son olarak Tanrı seni belanı versin. Beyinsiz çapulcu
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Birde bu millet bunlara inanarak oy verdi. Şehit ailelerini kandırıp oy istediler şimdi evlatlarının kanı ile beslenen bu ... el sıkışıyorlar. Bunlara şehit ailelerinin diyecek bir sözü vardır elbet.
Yönetici notu : Küfürlü bölümleri sildim, otağ kuralları gereği tekrar küfürlü sözler yazanlar bir aylığına uzaklaştıralacaktır. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmet , Bahçeli , elele! , ile , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|