![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
tören geçidinde kaç kişi vardı saydınız mı ?
40-50 kişi herhalde yani maymunların toplam ordusu onlarda belki parayla gelmişlerdir. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sirk gösterisi...Açıkhava ucube sirki.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şu başlıktaki komando kelimesini değiştirin yaw kendilerini adamdan sanacaklar
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
yaw yazan yeri değiştirsen iyi olur kandaşım.
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Puhaa hopluyo kaçıyo bişeyler yapıyolar ama anlamadım:D Birde bizim komando eğitimine bakın.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben hep arap askerlerini komik bulmuştum ama bu hepsini geçti
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soytarılara bak. Bunlarda cesaret var da biz mi görmedik? Soysuzlar.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
|
kardeşim ne gereği bu itin köpegin videosunu koyup işgal edıyosunuz
burayı |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bunlardan ne komandosu olur yav birde bordo bere takmışlar kafalarına özentimi çekiyorlar yoksa bizm bordo bereli askelerimize acaba BİZİM BORDO BERELİ ASKERLERİMİZİ GÖRSELER NOLURDU BU,ARADA BİR ŞİİR ALTDA
BORDO BERELİM Bordo berelim Entrikalar çevirmek istiyorlar senin başına, Türk Milleti aldırmak istiyorlar senin karşına, Düşman bile hayrandır cesurluğuna, kahramanlığına, Türk’ün ***** askerisin bordo berelim, Şerefsizler sana ne kadar saldırırsa saldırsın, Sen Türk Milletinin gözbebeği olan evladısın, Tarihte destanlar yazan sen Mehmetçiğimsin, Türk’ün korkusuz kartal askerisin bordo berelim, Sendin geçit vermez dağlarda PKK’yı dize getiren, Bu vatan için gözünü kırpmadan şehitte düşen, Kanından rengini alan Albayrağı kefende yapan, Türk’ün dağ aslanı olan askerisin bordo berelim, Özel kuvvetler diyorlar can askerim senin adına, Seni bu millet seviyor yiğitim düşmanın inadına, Korkma hiçbir şerefsiz, leke süremez senin şanına Türk’ün kahraman gözbebeğisin bordo berelim, Tarih şahittir aslanım kahramanlığına, Leke sürmeden Türk’ün şanına şöhretine, Korku saldın her zaman düşmanın korkak yüreğine, Türk’ün mert, cesur askerisin bordo berelim, Şerefsiz dönmeler sana çamur atıyor, Senin kalbinde her zaman vatan sevgisi yatıyor, Bu saldırılar beni hepten canımı üzüyor, Halil Çolak’ında göz bebeğisin bordo berelim.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p> <o:p></o:p> http://nihalatsiz.org/forum/viewthread.php?tid=14940 |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
|
bunlarda saddamın cakalları gibi en ufak bir savaşta kaçarlar
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haha uzun eşek oynuyolar
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ehehe cok komikti bu embesiller yaaa. Teşekkurler paylaşım için.Yalnız bir şeyi merak ettim, bu goruntuler maymunlar cehennemi filminden bir alıntı filan mı? Filmi izlemedim de hiç,yoksa maymunlar cehennemi filminin devamı filan mı cekiliyor?Oyleyse izleyelim çünkü,kaçmaz boyle bir komedi...
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Maymunlar sirkten kacmislar herhalde.
Bu manda yavrularimi komando, bunlardan olsa olsa hiyar tarlasina bekci olur. Aslinda onuda yapamaz bu hiyarlar. Türk ordusu Iraka girdiginde kacacak yer ararlar. |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlardan olsa olsa otapark deynekçisi olur ancak başkada bir şey olmaz birde cepci, tırnakçı ,kapkaççı, pavyon menejeri
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| :))) , komandolari , komik , KÜRT |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|