Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.08.2007, 19:23   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 82
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Atamızın Resminin altında nazi almanları

Zamanında ayağımıza kadar gelmişler,
Benim en çok dikkatimi çeken damalı haç simgeleri, Göktürkçede z harfine karşılık gelen harfe iki çizgi eklemişler ve kendilerine simge yapmışlar onu.
Resimi yönetici soydaşlarıma atabilirim onlar uygun görürlerse yayınlarlar.
serdar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.08.2007, 19:27   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 121
Gamalı haç.Eski hintlilere sümerlere kadar dayanır kökleri,naziler onlardan ödünç almış.Güneşin simgesiydi sanırım.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.08.2007, 19:38   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İyice düşündümde bu konuyu kapatmak en iyisi sanırım,
Üyeden çok ziyretçiler takip ediyor Otağımızı, ulu orta konuşulacak bir konu değil aslında düşüncesizlik ettim.
Alt 05.08.2007, 19:41   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Alıntı:
serdar adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Zamanında ayağımıza kadar gelmişler,
Benim en çok dikkatimi çeken damalı haç simgeleri, Göktürkçede z harfine karşılık gelen harfe iki çizgi eklemişler ve kendilerine simge yapmışlar onu.
Resimi yönetici soydaşlarıma atabilirim onlar uygun görürlerse yayınlarlar.

Akıllı olun ve boş işlerle uğraşmayın. Nedir bu gamalı haç takıntınız, Türklüğün onlarca simgesi var onlardan neden bahsetmiyorsunuz da, beyinsiz nazilerin kullanmış olduğu simgeden bahsedip duruyorsunuz? Göktürk alfabesindeki "Z" harfine uydurma anlamlar yüklenmesine ve Türkçülüğe soysuz Alman ideolojisinin sinsice yamanmaya çalışılmasına çanak tutmayın.

Göktürk alfabesindeki "Z" harfinin diğer harflerden hiçbir farkı yoktur. Ama "Z" harfine hiçbir ciddi kaynakta geçmeyen uydurma anlamlar yüklemek Türkçülüğü Nazilikle özdeşleştirmek isteyen cahillerin ve Nazi özentilerinin işidir.
Alt 05.08.2007, 19:45   #5 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Yüklemedin zaten. Sadece bazı simgerin çalıntı olduğunu anlatmaya çalışacaktım ama iki lafı bir araya getirip yazamadım sorun orda.
Alt 05.08.2007, 19:51   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Çalıntı olsa ne olur, olmasa ne olur? O simge soysuz nazilerle özdeşleşmiştir. Türklüğün kurtuluşu kıytırıktan bir simgeye kalmış! Bizim yapmamız gereken Bozkurdu çapulcuların elinden kurtarmaktır.
Alt 05.08.2007, 20:58   #7 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Bamsı-beyrek adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 76
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Çalıntı olsa ne olur, olmasa ne olur? O simge soysuz nazilerle özdeşleşmiştir. Türklüğün kurtuluşu kıytırıktan bir simgeye kalmış! Bizim yapmamız gereken Bozkurdu çapulcuların elinden kurtarmaktır.
Sonuna kadar katılıyorum...Bozkurdu sahiplenen kürdofiller ; Türk'ün kutsalına hakaret ediyorlar..
Bamsı-beyrek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.08.2007, 21:43   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Irkdaşlarım nedir bazılarının bu Nazi sevdası? Türklüğün şanlı tarihi ve onlarc aanlamlı simgesi varken başka birşey bizi ilgilendirmemeli!
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.08.2007, 13:18   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 3
ben severim hitleri yahudileri yok etmek istemişti yahudiler düşmanımızdır Türkler germanlarla hiç karşı karşıya gelmedi 1. dunya savasında müttefikti isviçreye girdiğinde naziler bir köyde Türk bayrağı görünce yanlaırndan geçip gittiler ellerini sürmediler bile hitler Türk ırkını üstün ırk saymıştı bizim düşman olduklarımıza oda düşmandı bize dosttu demiyorum en azından görünen oydu düşmanımın düşmanı dostumdur. tabi benim görüşüm sizi bilmem.ayrıca nazilerde kendi ırkını ustun tutuyor bizde kendi ırkımızı.istemezmisiniz hitler kadar kararlı birisi çıkıp ülkesindeki yabancıları def etsin bunu yapacak kişi ben olsa idim hitlerden feyz alırdım heralde düşünürdümki hitler kendi ülkesinde yabancıları istemedi onun yaptıgını bende yapayım. hitler siyasi vasiyetim kitabında bir almanın başka ülkede yaşayıpta asimile olması benim için bir felakettir düşmanımdan daha cok koyar demişti. bende derimki bir türkün başka ülkede yaşayıp asimile olması mesela almanyadaki türkün almanlaşması almandan daha cok düşman görünür gözüme derim.zatende öyle değilmi avrupada Türklüğünü bilen kaç genç varki hepsi avrupalı gibi giyimlerikuşamları cumhuriyet kaç yılında kuruldu desen bilmez bayragın anlamını bilme göktürk desen one der apışıp kalır ben böyle cok insan tanıyorum.dediğim gibi biz kendi ırkımızı onblarda kendi ırkını savunuyo olay bu.Nihal atsızda çinlileri japonları ve karışmamış diğer ırkları kendi özelliklerini ahlaklarını bozguna ugratamış ırklar olarak görüyor lakin.
bayatboyu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 06.08.2007, 15:23   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 454
Alıntı:
bayatboyu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ben severim hitleri yahudileri yok etmek istemişti yahudiler düşmanımızdır Türkler germanlarla hiç karşı karşıya gelmedi 1. dunya savasında müttefikti isviçreye girdiğinde naziler bir köyde Türk bayrağı görünce yanlaırndan geçip gittiler ellerini sürmediler bile hitler Türk ırkını üstün ırk saymıştı bizim düşman olduklarımıza oda düşmandı bize dosttu demiyorum en azından görünen oydu düşmanımın düşmanı dostumdur. tabi benim görüşüm sizi bilmem.ayrıca nazilerde kendi ırkını ustun tutuyor bizde kendi ırkımızı.istemezmisiniz hitler kadar kararlı birisi çıkıp ülkesindeki yabancıları def etsin bunu yapacak kişi ben olsa idim hitlerden feyz alırdım heralde düşünürdümki hitler kendi ülkesinde yabancıları istemedi onun yaptıgını bende yapayım. hitler siyasi vasiyetim kitabında bir almanın başka ülkede yaşayıpta asimile olması benim için bir felakettir düşmanımdan daha cok koyar demişti. bende derimki bir türkün başka ülkede yaşayıp asimile olması mesela almanyadaki türkün almanlaşması almandan daha cok düşman görünür gözüme derim.zatende öyle değilmi avrupada Türklüğünü bilen kaç genç varki hepsi avrupalı gibi giyimlerikuşamları cumhuriyet kaç yılında kuruldu desen bilmez bayragın anlamını bilme göktürk desen one der apışıp kalır ben böyle cok insan tanıyorum.dediğim gibi biz kendi ırkımızı onblarda kendi ırkını savunuyo olay bu.Nihal atsızda çinlileri japonları ve karışmamış diğer ırkları kendi özelliklerini ahlaklarını bozguna ugratamış ırklar olarak görüyor lakin.

Nazi hayranlarıyla ilgili yazdıklarımızın haddi hesabı yok. Hiç mi okuyarak insanoğlu birşeyler öğrenmez.Türk'ün kendi uluları dururken hitlerde kimmiş hayran olunacak. Bıktırdı artık bu nazi seviciliği. Bir daha nazi konusunun açılmaması için aşağıdaki köprüyü veriyorum.

http://www.atsizcilar.com/forum/h-itler-hayranlarinin-cirkinligi-resim-sergisi-t5925.html?t=5925&highlight=nazi

Nazi hayranıysanız yanlış yerde olduğunuzu bilin!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
almanları , altında , atamızın , nazi , resminin

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler