Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.08.2007, 00:13   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 991
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
DadalTürkmen adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Saçma mustafa sarıgül tehtidi sadece 1 ,5 yıllık bir tehtit Baykal için chp den kürt tasviyesi ise 6 . 7 yıllık bir olay hatta dahada fazla olabilir Deniz beyi savunduğumdan değil hiç bir belge olmadan şudur demeniz i mantıklı bulmuyorum ayrıca murat karayalçın ın ardeşenli olduğunu biliyorum bu ilçe çoğunlukla lazdır ama idda da edemem o dur budur diye ben sadece bu ilçedeki çoğunluk nufusa bakarak laz yorumunda bulundum ayrica laz hemşinli olmasıda hiç farketmez sonuçta etnik azınlık ve kürtlere yakın biri
Baykal Türk kanı taşıdığı için CHP'den kürtleri tasviye ediyor olsaydı, en başta Esat Canan'ı tasviye etmesi gerekirdi fakat aşiretinin yarısı dağda Türk askerleri tarafından gebertilen bu PKK destekçisi kürt hâlâ CHP'de çünkü Sarıgül'ün değil Baykal'ın yandaşıdır.

Sığ düşünüyorsun, olayların ardında yatan kişisel hesapları göremiyorsun.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 00:29   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

DadalTürkmen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
esat canan denen adam chp den isfita etmiştir yada ihraç edilmiştir saygılarım ile
DadalTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 00:33   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 8
Deniz Baykal Çerkez mi, yoksa başka bir şey mi bilemem; fakat eski PKK'lı hainvekili Selim Sadak'ın bir gazeteye verdiği demeçte Deniz Baykal için "Türk siyasi hayatındaki en Türkçü ve en saf Türk kanı taşıyan liderdir. SHP'den de kurultay kaybettiği için değil, bizi istemediği için ayrılıp CHP'yi kurmuştur." şeklinde sözler sarfettiğini biliyorum.

Tabi bu sözlerin doğruluğu da tartışılabilir; çünkü herifin düşmanca tavrı başta Baykal için olumlu bir kanaat uyandırsa da, daha sonra aynı kişi "Deniz Baykal, Türkeş gibi TC'nin yılmaz savaşçısıdır." da demiştir ki, bu da onun Kürt saldırganlığının verdiği gözü dönmüşlükle, kimin Türk, kimin Türkçü olduğu konusunda kanımca kafasının epeyce bir karışmış olduğunu göstermektedir.
Kök-Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 00:41   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 991
Alıntı:
DadalTürkmen adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
esat canan denen adam chp den isfita etmiştir yada ihraç edilmiştir saygılarım ile
Hakkari'den bağımsız aday olup, sonra da DTP'ye katılabilmek için CHP'den istifa etti (tasviye edilmedi, kendi isteğiyle ayrıldı) fakat aday listelerinin açıklanmasından bir gün önce bu sevdadan vazgeçip CHP'ye geri döndü. Son anda döndüğü için milletvekili olamadı ama şu anda resmî anlamda CHP'lidir.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 01:03   #20 (İleti Bağlantısı)
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır

Kuvvacı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Deniz Baykal çerkezdir, doğru... Fakat şu an için CHP'nin başında kalmalıdır çünkü ayrıldığı taktirde yerine %95 ihtimalle Mustafa Sarıgül geçecek... Sarıgül, Dersim sürgünü kürt bir sülaleye mensuptur, yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sinsice düşmanlık besleyen bir nesilin bugünkü uzantısıdır.

Hülasa, Baykal kötünün iyisidir. Bugünün şartlarında onunla uğraşmamıza gerek yok.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. TUSIAD, medya ve Fettoşçu itler sürekli Baykal'ın üzerine gidiyor ve Sarıgül'ü ön plana çıkarıyor. Bana göre Sarıgül, Tayyip'in CHP versiyonudur ve Tayyip'ten bir farkı yoktur. Sorosçuların ve Amerikancıların Sarıgül'ü bu kadar desteklemesinin nedeni, milli politikalar izleyen CHP'yi de tamamen değiştirmek ve AKP gibi gayrimilli hale getirmektir.

Yenişafak gibi dinci ve Zaman gibi Fettoşçu gazeteler sürekli Sarıgül'e övgüler yağdırıyor, TUSIAD kontrolündeki merkez medya da aynı şekilde Sarıgül'ü ön plana çıkarıyor. Bu köpekleşmiş medya eğer birini bize sevidrmeye çalışıyorsa zaten biz anlıyoruz ki o adam iyi bir adam değildir.

Ayrıca Sarıgül, geçen CHP kurultayında Baykal'a rakip çıkmadan önce ABD'ye icazet almaya gitmişti. Tam bir Amerikancıdır kendisi...

Sarıgül'ün yanında kim var peki? Deniz Gezmiş'in yakın arkadaşlarından şimdinin solcu döneği ve Barzani lobicisi Celal Doğan ile Amerika'nın Afganistan'daki valiliğini yapmış olan Hickmet Chetin!
Kuvvacı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 10:14   #21 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

metehan_50 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
Baykal'dan önce o zamanki adıyla SHP tam bir bölücüler partisiydi.pkk lıları meclise taşıyan,terörist cenazelerine katılan (Algan Hacaloğlu) Şimdi dtp lilerle kolkola olan Murat Karayalçın,Fikri Sağlar'larla doluydu.Böyle bir partiyi şimdiki onurlu durumuna getiren Baykal'ı kutluyorum.
metehan_50 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 15:52   #22 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
Alıntı:
Gökhan Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Deniz Baykal Çerkezdir. Lakin CHP Atatürk'ün kurduğu bir partidir. Bu partinin başına bir Türkçü düşünen lider gelirse CHP o zaman gerçek CHP olur.

Saygılar T.T.K
Deniz Baykal ın Çerkez olduğunu turkcu.net de de okumultum. Orada da bir Irkdas Cumhurbaşkanlığı seçimi sırasında bunu dile getirmişti. Hatta C.H.P. nin içinde yükselebilmek için Çerkez olmak gerektiğini de yazıyordu. Tabii bunlar benim düşüncelerim değil. Benim bu konu da bilgim yok.

Fakat C.H.P. Atatürk ün kurduğu bir partidir. Ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk ve Tek Türkçü Başbakanı da C.H.P. den çıkmıştır. Sayın Şükrü Saraçoğlu C.H.P. tek partili rejimde iktidar iken C.H.P. den gelerek Başbakanlık yapmıştır.
DRAMALI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 18:45   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Alıntı:
Gökhan Türk adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Deniz Baykal Çerkezdir. Lakin CHP Atatürk'ün kurduğu bir partidir. Bu partinin başına bir Türkçü düşünen lider gelirse CHP o zaman gerçek CHP olur.

Saygılar T.T.K
Alıntı:
Tengiz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Baykal, Çerkestir. CHP'nin başında yeri yoktur. CHP'nin başına Türk kökenli, Türk fikirli biri geçmelidir.

Ancak kendisinin parti içindeki Kürtçüleri büyük ölçüde tasfiye ettiğine bizzat şahit oldum. Bu davranışını takdir ettim.

Siyasi partiler, Türkçülüğün kanayan yarasıdır. Bizleri fikirlerimizle, duruşumuzla; % 90 oranında temsil edebilecek bir parti olmadığından, seçimlerde oylarımızı ehven-i şer olan partiye, yani kötünün iyisine veriyoruz. Temennim bu durumun sona ermesidir.

Saygılarımla.

TTK.
Bunu bilmiyordum sağ olun kandaşlar, ancak her ihtimale karşı bir de kendim araştıracağım.
ÖtükenErgenekon Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 19:55   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Deniz Baykal ehveni şerdir. Sarıgül gibi adamları Türklüğe ve Türkçülüğe saldıran artniyetli kesim övüyorsa bu iştede bir iş var demektir. En azından daha iyi birisi Atatürkçü ve Türkçülüğe önem veren birisi gelene kadar Deniz Baykal'ın Chp oluşumunun başında kalması gerektiğini düşünüyorum ki şu günün şartlarında Chp'ye Atatürk'çü ve Türkçü bir Genel Başkanın gelmesinin kesinlikle önleneceğini düşünüyorum!
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
baykal , deniz

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler