Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.08.2007, 05:09   #16 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 21
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
..........
rutbil Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 05:13   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

..........
Alt 07.08.2007, 05:18   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 118
Alıntı:
ulguz adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ben burda sunu belirtmek istiyorum Türklere hristiyanliktan, musevilikten cok islamiyetin yakistigi kanisindayim. eski yunan mitolojisinin afroditi fuhusu temsil ederken,simdi yunanlar hristiyan ortodoks, eski Türk mitolojisi´ndeki omay´in yakut Türklerindeki versiyonu olan ayzit, namus ve temizligin simgesidir. simdi Türklerde müslüman.
yani Türkcülerin müslüman olmalarinda bir sakinca göremiyorum

Gagavuzlar ve Hazar Türkleri hakkında görüşlerin neler?İslamiyet yakışıyor,hırıstıyanlık,musevilik yakışmıyor demek onları dışlamak olmaz mı?O bile kendi içinde bölünmek değil mi?Sen islamiyetin,hırıstıyanlıktan musevilikten daha çok yakıştığını söylüyorsun buna kabul diyelim.Peki bu iddiandan sonra adamın biri çıkıp şamanizm Türk'e bütün dinlerden daha çok yakışıyor,çünkü ezelden beri Türkün dinidir(şamanizmin din olmadığını söulyenlerde var o bütünüyle ayrı bir konu) derse?Gereksiz din tartışmasına karşıyım,hırıstiyanlığın Türkler'e zararı olduysa bu zarar tartışılır gerekirse eleştirilir,kınanır.Aynı şey islamiyet içinde geçerli.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 05:19   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 839
Alıntı:
ben burda sunu belirtmek istiyorum Türklere hristiyanliktan, musevilikten cok islamiyetin yakistigi kanisindayim.
Ne yani müslüman olmayan Türk sana göre ikinci sınıf Türk mü oluyor ? Buraya hristiyan ve musevi Türkler de geliyor ama bir gün bile kendi dinlerden konuştuklarını görmedim hatta kendi dinlerini senin gibi diğer dinlerle kıyasladıklarını bile görmedim. Senin zihniyetinin sakatlığı burdan geliyor. Hem dinlere laf etmeyin diyorsun hem de kendi dininin reklamını yapıyorsun. Yani buna çakallık denir başka da birşey denmez. Yeri gelir Alevileri eleştiririz yeri gelir budistleri eleştiririz. Ama sünnileri eleştirince bizi Alevici olmakla suçlarlar. Bu din muhabbetini açıyorsak senin gibiler yüzündendir.
Alt 07.08.2007, 05:32   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 12
nebu hiddet ve celal balbal kardesim ben burda birlik olmamizi öneriyorum tekrarlayim samanistiyle, müslümaniyla, vs. birlik olmazsak güc kaybederiz diyorum. senin uyku basina vurmus herhalde. biraz saygiya davet ediyorum
ulguz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 05:35   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
nebu hiddet ve celal balbal kardesim ben burda birlik olmamizi öneriyorum tekrarlayim samanistiyle, müslümaniyla, vs. birlik olmazsak güc kaybederiz diyorum. senin uyku basina vurmus herhalde. biraz saygiya davet ediyorum
Senin adam olmayacağın üslubundan belli.

Bu otağda yazman bizlere birşey kazandırmaz.

Bu yüzden üyeliğin iptal edilmiştir.
Alt 07.08.2007, 05:43   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

..........
Alt 07.08.2007, 05:55   #23 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
rutbil adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Balbal konuyla ilgisi yok, konu da zaten bitmiş. bir şey diyeçeğim;

Otağ a girerken bir resim varya tokalaşma bu adamları bu şekilde görmek Kanıma dokunuyor. Gerekli mi bu resim, gerekli ise kime mesaj veriyorsunuz?
Rutbil Bey

Buraya her önüne geleni kabul etmiyoruz. Nicelikten çok nitelik önemlidir. Bugün ülkücülerin sayıları fazla da ne oluyor ? Bir de yahudilere bakın. Dünyadaki nüfusları toplam 30 milyon var yok ama dünyayı yönetiyorlar. Bu yüzden kendine bile faydası olmayan boş insanları kazanmak bizim hedefimiz değil.

Resim niye kanınıza dokunuyor anlayamadım. Burası ülkücü bir site değil. Gerçekleri göstermek bizim görevimiz. Bu partiye oy verenler bu ülkede hala varsa bu tür resimler her zaman bizler tarafından eklenecektir.
Alt 07.08.2007, 06:03   #24 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

..........
Alt 07.08.2007, 07:29   #25 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
birakalim aramizda müslüman Türklerde barinsinlar.

kandaşım bende müslümanım ve gayet sorunsuz barınıyorum burda.ve bi kısım ırkdaşım hoparlörsüz ezan okunması taraftarıysa fikirlerine saygı duyarım onlara katılırım veya katılmam o ayrı konu ayrıca ortada dinime yapılan bir hakaret bir terbiyesizlik yoksa barınamamam içinde bir sebep yok demektir
KUTLUŞAD Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 11:10   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 803
Alıntı:
Türk mitolojisinin kavramlari iffet timsalidir Türkler bu yüzden islamiyeti secmislerdir arkadasim balasagun ve rutbil
İnsanların gönül rızasıyla bir dinden diğer bir dine geçmeleri (yan bir dini seçmeleri) nadiren görülen bir durumdur. Din dayatmacılığı, din sömürüsü, yobazlık gibi toplumsal olaylara karşı duyulan öfkeden ötürü bazı insanlar dinden soğuyup uzaklaşabilir, tamamen dinsiz bir hâle (deist veya ateist) gelebilirler ama insan hayatını şekillendiren başlıca unsur olan ve nesilden nesile aktarılan "örf-adet-geleneklere" göre din değiştirmek hoş karşılanan bir iş olmadığı için bir dinden diğer dine geçişe pek rastlanmaz. İnsanlara din değiştirtmek için ya baskı uygulamak, ya da maddî çıkar vaadinde bulunmak gerekir. Hıristiyanlığın da, müslümanlığın da ancak büyük savaşlar sonucunda geniş kitleler tarafından kabul edildiğini unutmayalım. Muhammed'in Kureyş kabilesindeki en yakın akrabalarından çoğu bile bir çırpıda dinlerini değiştirmediler, çok kan döküldü. Hâl böyleyken, Türklerin güle oynaya islamiyeti seçmiş olmaları mantıklı mı?..
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 13:26   #27 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Alıntı:
ben burda sunu belirtmek istiyorum Türklere hristiyanliktan, musevilikten cok islamiyetin yakistigi kanisindayim. eski yunan mitolojisinin afroditi fuhusu temsil ederken,simdi yunanlar hristiyan ortodoks, eski Türk mitolojisi´ndeki omay´in yakut Türklerindeki versiyonu olan ayzit, namus ve temizligin simgesidir. simdi Türklerde müslüman.
yani Türkcülerin müslüman olmalarinda bir sakinca göremiyorum
Ben de hicbir Ortadogu dininin Turk'e yakismadigi kanaatindeyim. Normalde bu kanaatimi aciklayacak bir insan degilimdir, ancak senin gibi beyin fukaralarinin, Islamiyet propagandasi yapmasi, insanin sinirine dokunuyor. Malum sinirlenince de aciyorum agzimi, yumuyorum gozumu....
Alt 07.08.2007, 14:08   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Bunlar kadar beyinsiz ve ahlak fukaraları görülmemiştir. İstenmedikleri yerlere dahi utanmadan geliyorlar. Neyseki hemen fişleniyorlar. Ulguz nickli üye tahminim Amerikan İmamı Fetonun müridi bir nurcudur! Bu terbiyesizler her kılığa girerler ama bize yediremezler!
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 14:31   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

DadalTürkmen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
Farsta müslümandır arapta Türkte hatta kürtte ama emin ol ki müslüman arabın farsın Türk üzerindeki baskısı hristiyan yunan ı bulgarı hatta rus u da aratmaz sana basit bir futbol karşılaşmasından örnek vereyim bosna Türkiye maçında bosnalı taraftarların Türk takımına ve taraftarlarına taş şişe meşale yağmuru yaptığını hatırlatiyim ve bu adamlari daha düne kadar sırplar keserken bize din kardeşliği diye yaklaşırken bugün ise basit bir futbol maçında bile ikn kusuyorken kürt iblisleri büyük şehirlerimizi yaşanmaz hale getiriyorken ve hatta her türlü ihanet içinde dahi bulunuyorken farslarin iranda Azerbaycanlı Hamse Horasani Türklerine her türlü hakaret aşalamada bulunuyorken kalkıpta din den din kardeşliğinden bahsetmek abesle iştigal den öteye gitmez tarihten bir örnek veriyim herkesin bildiği bir olay 1071 Malazgirt savaşi müslüman olan Selçuklu askerlerine katılan şaman ve bir kısmı hristiyanlaşmış Peçenek ve Kuman,Kıpçaklar müslüman değiller di neydi onları Selçuklu ordusuna katan güç din miydi yoksa kavimdaşlık duygusumuydu tabiki ikinci şık buradan algılıyacağımız hadise ne imiş demekki etnik kimlik dinden daha yüce bir olgu olduğu gerçeği demekki etnik kimlik kan bağı her şey den üstün gelebiliyormuş bunun gerçeğini malazgirtte 1071 de görmedikmi ve bu din kardeşliği denen şeyin tamamen bir masal aldatmacadan ibaret olduğu din kardeşliği yalandir
DadalTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 16:56   #30 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Serhat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 251
Hayatımda bu "din kardeşliği, ümmetçilik" kadar lüzumsuz gereksiz ve zararlı birşey görmedim...Bazıları hala anlamamakta ısrar ediyor ve gelip burayı kirlettikten sonra defolup gidiyorlar...

Yahu benim milletime Türklüğüme vatanıma bir insan zarar veriyorsa ben ona neden aynı dine inanıyoruz diye hoşgörülü bakayım ki ? Bakanda varsa şerefsiz namussuz kahpedir...

Bu beyinsizler Türkçülüğü dinsizlik, bu otağıda dinlere hakaret ve karşı çıkma yeri sanıyorlar anlaşılan...Böyle aptal ve cahil insanların değişeceğini sanmıyorum...Ne kadar doğruları anlatmak için kendimizi yırtsakta bunlardan ne köy olur ne kasaba...

Biz Türklüğün önüne geçen herşeye karşıyız ve kabul etmeyiz...Tutturmuşlar gidiyorlar ağızlarında "müslüman Türk" kavramı...Benim için Türk soydaşlarımın hangi dine inandığı önemli değil....
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Serhat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler