Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.08.2007, 17:42   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlteriş Kağan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
zaten en sonunda olacağı buydu.
buradan otağ yöneticilerine bizi bu kırma parti hakkında bilgilendirdikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
KILICINIZ KESKİN;
YOLUNUZ ve YOLUMUZ KUTLU OLSUN !!
TANRI KUT ETSİN !!!
Alt 07.08.2007, 19:08   #17 (İleti Bağlantısı)
Türk , Türkçü , Atatürkçü

KızılKurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 88
Alıntı:
Bozkurt33 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
kendi kuyularını kendileri kazıyorlar
Çok Doğru...
KızılKurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 19:25   #18 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

teo_mann adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
kürtlerin bayraklarında veya pkk nın kullandığı renklerde bizim renkler var diye kendimizi sorgulayacak veya bizim için bu türlü renkler kutsal sayılmaz dememeliyiz.onlara bu tür renkleri veya bizim için kutsal olan ne olursa olsun onlara vermemeliyiz.ama o deyyuslar bizim adımızı kullanıyolar.teroristin birisi ahmet TÜRK öbürü AYsel TUĞluk oteki ise AYla ATA.itlere bak neleri kullnıyolar.uyuz oluyorum bu durumdan.ve buna seyırci kalan kamu kurumlarından ve onların başındakileri lanetliyorum seyirci kaldıkları için bu duruma.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
teo_mann Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 20:59   #19 (İleti Bağlantısı)
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır

İletiler: 4
değerli ırkçı kardeşlerim ben 53 yaşındayım 3_5 sene evveline kadar bu şerefsiz MHP nin içindeydim iyi sıyrılıp sizlerle buluşmuşum,belde başkanlığı dahi yaptım bu şerefsizlerin içinde bu manzaraları görünce o devlet bahçelinin yalakalığını kendimden nefret ettim bundan sonra sizlerin yanındayım , ayrıca bütün türk IRKçılarındanda özür diliyorum.
çobanyıldızı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 21:31   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
Bozkürtler,kürtçü zara ve birçok vakadan sonra sonunda MHP kürtçülüğünü resmi olarak ilan etmiş oldu.En kısa zamanda imralıya gidip apo ...... elini bile sıkar bunlar.
(* Türk_Malatya_Türk *) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.08.2007, 22:44   #21 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Hem kürtçülük, hem Türkçülük bir arada yürümez,
Ikisi arasinda bir tercih yapilmasi gerekli idi, dönem dönem bunu fiilen gösteriyorlar, Türkes'in yabanci damatlari, Bahçeli nin kürtlere karsi sergiledigi tutumlar, el sikismalar, koklasmalar, karsilikli yalakaliklar bunlarin tamamen kürtçülük sevdasina düstüklerini gösteriyor.

Göreceklerimiz Daha da bitmedi...

Din kardesligi, dindas dige bir sey yoktur, afyon'dur.
Alt 08.08.2007, 00:29   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 29
Önce bozkürtler diye bir kavram çıkardılar,sonrada bu.
Bir kürt milliyetçi partimiz dahamı oluyor ne. dtp den farkı,silahsız kürt militanlar yetiştirmek.
yalvaç Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 02:04   #23 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TanrıKut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Mhp yine kendinden bekleneni yaptı yakında partinin adını değiştirip K.M.T.H.P.(kürt milliyetcisi terörist hareketi partisi) yapacaklar
Alt 08.08.2007, 12:24   #24 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 938
Bazı üyelerin konuyu tarihî veya felsefî açıdan değerlendirmeye çalışarak saptırdıklarını görüyorum.

Kırmızı, sarı ve yeşil renklerin ayrı ayrı ne anlama geldikleri önemli değil... 1500 yıl önce herhangi bir Türk boyu tarafından kullanılmış olup olmadıkları da önemli değil... Ben 2007 yılının Türkiyesi'nde etnik ve siyasî bir simge hâline getirilmiş olan kırmızı-sarı-yeşilden bahsediyorum. Bu renklerde bir bez parçası gördüğümüz zaman "Aaaa ne güzel, 1500 yıl önceki Türk boyunun renklerini kullanıyorlar" mı diyoruz yoksa "Vay anasını avradını bilmemne ettiğimin kürtleri" diye küfür mü ediyoruz?.. 2007 yılının Türkiyesi'nde kırmızı-sarı-yeşil renkler birarada görüldüğünde biz ne anlıyoruz, herkes ne anlıyor?... Önemli olan budur.

İl Kongresi'nde kürtçe konuşma yapan, televizyon kameralarının önünde "Ağrı Dağı kadar kürdüz" diye lâflar eden bir adam MHP Diyarbakır Milletvekili olarak Meclis'e sokulmaya çalışılmıştır. MHP teşkilatları ve ülkü ocakları kürtlerle dolup taşıyor. Dokuz Işık'ın kapağının kırmızı-sarı-yeşil basılmasının sebebi, kitabı kürtlere de hoş göstermeye çalışmaktır. Bazı kişilerin iddia ettiği gibi yeşil Selçuklu Devleti'ni, sarı Hun Devleti'ni falan simgelemiyor; böyle düşünenler ya çok saftır, ya da ülkücüdür.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 12:28   #25 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 202
Sari, kirmizi, yesil renkler k.rt teror orgutunun renkleridir. Avrupa'da k.rtler yuruyus yaptigi zaman yanlarinda farkli motifler tasiyan bayraklar (Tuvalet kagidi) getirirler.

Bu tuvalet kagitlarinin ortak noktasi, sari kirmizi ve yesil renklerden olusmasidir. Ustelik bu renkler, bahsedilen kitabin kapagindaki sirayla yani, sarinin yanina kirmizi, kirmizinin yanina da, yesil olarak kullanilmaktadir. Yani Mhp'liler k.rtlerin kullandiklari renkleri ve bu renklerin sirasini iyi tutturmuslar.

Ayrica, madem bu renkler Turk'e aitmis, o halde, neden yaninda Turk'e ait baska renkler kullanilmamis da sadece k.rtlerin kullandiklari renkler, sirasina bagli kalinarak kullanilmis?

Nerede Turk'e ait diger renkler? Beyaz, mavi...vs nerede? Yani kullanacak baska renk kalmamis da bu renkler mi kullanilmis?
Alt 08.08.2007, 13:00   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 938
1994 yılında basılan Dokuz Işık'ın kapağı budur. (Kitabın orjinal adı Dokuz Işık ve Türkiye'dir, ama genelde Dokuz Işık diye kısaltılıyor.)

Görüldüğü gibi mavi, kırmızı ve beyaz renkler kullanılmış... Türk'ün tarihî renkleri ak ile gök, yani beyaz ile mavidir. Kırmızı da Türk bayrağının rengi.

1994 baskısının renklerine kimsenin bir sözü olamaz, mantıklı renk seçimi yapılmış. Daha önceki baskıların kapağında da hep mavi veya gri tonları kullanılmış. Fakat 2007 yılında bu kitap kırmızı-sarı-yeşil olarak basılmışsa, ortada farklı bir niyet var demektir.

IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 14:43   #27 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

ASİLKAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Alıntı:
IRKÇI adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben MHP genel başkanı olsaydım, çok ciddi söylüyorum ki partiyi en az %35 oyla Meclis'e sokardım. Yapacağım şey çok basit: Kendi alanım olmayan islamcılıktan ve kürtlerden uzak dururum, partiyi laik-milliyetçi çizgiye çekerim. Irkçı olmaya gerek yok, ılımlı milliyetçi bile olsa yeter bu devirde...

Fakat bu adamlarda bir gram siyaset ve propaganda becerisi mevcut değil... İslamcılıktan medet umuyorlar; islamcılığı AKP tekeline almış, size oy mu düşer?.. Kürtlerden oy alabilmek uğruna sakat işler yapıyorlar, yahu kürt size oy mu verir?.. Böyle yanlış işlerle uğraşmak yüzünden laik ve milliyetçi Türklerin oyunu kaybedersiniz. Laik ol, gerçek anlamda milliyetçi ol, Atatürk devrimlerine sahip çık; gör bak oy nasıl yükseliyor.

Bunlar milleti resmen keriz yerine koymaya başladılar. Meclis'teki PKK militanlarıyla el sıkışmalarının sebebini "O yemini edene sözümüz olmaz" şeklinde saçma sapan bir lâfla açıklamışlar. Öcalan'ın yakalanmasından sonra PKK'nın başına geçen Zübeyir Aydar ve PKK'nın Avrupa sorumlusu Remzi Kartal gibi teröristler de vaktiyle o yemini edip milletvekilliği yapmışlardı. Madem o yemini edene sözünüz yoktu, seçim meydanlarında niye Tayyip ve avanesiyle uğraşıp durdunuz, onlar da o yemini etmediler mi? Hasan Mezarcı, Şevki Yılmaz gibi Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı meczuplar bile o yemini ettiler. Tek amacı ülkede gerginlik ve kutuplaşma yaratmak olan Amerikan vatandaşı provokatör Merve Kavakçı da o yemini etmeye hazırdı ama Bülent Ecevit 80 küsür yıllık ömründe ilk kez hayırlı bir iş yaparak ihtiyar gövdesini Meclis kürsüsüne siper etti, sıkmabaşın kürsüye çıkmasını engelledi. Sıkmabaş yemin etmeyi başarsaydı, Laik Cumhuriyet'in temel taşları yerinden oynayacaktı.

Hülasa, yeminin bağlayıcı bir unsur olmadığını ilkokul çocukları dahi biliyor. PKK'lılarla el sıkışmanıza daha ciddi ve inandırıcı bir açıklama getirseydiniz bari.
yazdıklarının her kelimesinin altına imzamı atarım sayın dava arkadaşım...
ellerine sağlık...

bu ülkede her şey serbest...

kürtçü olmak serbest...

amerikancı olmak serbest...

ab ci olmak serbest...

hepimiz ermeniyiz hepimiz dink iz demek serbest...

yahudilerelere petrol yatağı olan sınır bölgelerimizi mayınları temizleme karşılığında 49 yıllığına kullanıma açmak serbest...

kıbrıslı rumlara kıbrısı peşkeş çekmek serbest...

papanın açılmış kolları altında TÜRKİYE nin batılılara teslim anlaşmasını sağlamak serbest...

misyonerlik propagandası yapmak serbest.....

saidi nursi denen kürt köpeğin müridi olmak serbest...

abd nin kucağında oturan fettoşun yolundan yürümek serbest....

ekümenlik istemek serbest...

TÜRK ler ermenileri kesmiştir demek serbest...

barzaniyi desteklemek serbet....

talabaniyi desteklemek serbest...

pkklı köpeklere cenaze töreni düzenlemek anıt mezar yapmak serbest...

pkklı köpeklere her türlü desteği sağlayan belediye başkanlarının başkanlıklarına devam etmeleri serbest....

seçimlerde her türlü görsel ve yazılı medyaya sansür uygulayarak ve avanta verek halkın oyunu çalmak serbest...

BÜYÜK ATATÜRK e küfür etmek serbest...

BÜYÜK ATATÜRK ün resimlerini devlet dairelerinden indirin demek serbest..

peki yasak olan nedir...

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ...

evet değerli ırkdaşlarım...milliyetçilik tu kaka...çünkü demokrasiye uygun olmadığı için yasaklanması gerekirmiş....

peki diğer yasak nedir...

ATATÜRKÇÜLÜK...

ne yapılması lazımmış...anayasadan ATATÜRKçü DÜŞÜNCELER ÇIKARILMALIYMIŞ...

kim söylüyor..akp ye geçek eski chp li bir prof bozuntusu...

akp den ses yok...sukut ikrardan geliyor...

peki..en canı gönülden destek kimden geliyor...meclise sokma gafletinde,delaletinde ve hata HIYANETİNDE bulunulan pkk nın meclisteki köpekleri tarafından...

işte değerli dava arkadaşlarım.. TÜRK ün yurdu olan ve BÜYÜK BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tarafından kurulan son TÜRK devletindeki durumumuz bu gün aynıyla yukarıda anlattığım şekildedir...

ne yapılması gerekir...konuşmamız gereken bundan sonra budur...

çünkü ;BÜYÜK ATATÜRK ün GENÇLİĞE HİTABESİNDE BİZ TÜRKLERE YAPTIĞI UYARILARIN BÜTÜN EMARELERİNİ GÖRMEKTEYİZ...

DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANI KULLANMANIN TAM ZAMANIDIR...
ASİLKAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.08.2007, 20:36   #28 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 6
nasıl yapmışlar böyle bir şeyi aklım almıyor.fakat bazılarının sarı,kırmızı,yeşilin oğuz boylarını temsil ettiğini söylediklerini duydum.burdaki amaç herhalde kürtleri hoş görmek, onları kandırmak,kendi renklerinin bile TÜRK rengi olduğunu söyleyip TÜRK safına çekmektir.yani aptalca şeylerdir.bu soysuzları neden TÜRK yapmaya bu kadar meraklılar bilmiyorum.
ruhadam_07 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.08.2007, 12:02   #29 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
zaten anlamıs degılım bu ulkuculer nıhal atsızı neden savunurllarki atsiz islamcılıgı hic bir zaman savunmamıs ulkuculerde acık ve net olarak hem soylemlerınde hem hareketlerınde ılımlıda olsa ırkcılıgı savunmuyorlar atsiz hocamız ile mhp turkes vebenzeri kisi ve kurumların hic bir ortak yanı bulunmuyor atsız ozentısı turkesın ondan aldıgı bır kopya turkeste dahıl bunların hıcbırı degıl atsız hocamızı milliyetciligi bile savunamamısken bu kitabında bu renklerde basılması normal bence
tarıkalp Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.08.2007, 23:30   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

göktürkpusatlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 13
bu ışıkmıdır kırmızı ışıkmıdır 9lu ışıkmıdır bu bilgiye dayanır neyse ne. benim söyliyeceğim şudurki milletini geçmişini bilmeyen türk türk değildir saf kan ırk olsa dahi türk değildir. TANRI TÜRKÜ KORUSUN
göktürkpusatlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
da , dokuz , iŞik'i , kÜrtleŞtİ! , tÜrkeŞ'İn

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler