![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Okullarda Türk Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi önerisi benimde hoşuma gitti gayet olumlu ve güzel olurdu.
Her öğretmen bir değildir benimde okuduğum dönemden hatırladığım sağlam Atatürkçü ve Türk çü hocalarım mevcuttur. Fevri ve asabi davranışlar Türkçü ler için şimdilik sayıca az olduğu için fayda değil zarar getirir. tepkinizi günü, saati, zamanı ve uygun ortamı bulana kadar içinizde tutun. o zaman tepkinin en büyüğünü ve en şiddetlisini verirsiniz. sadece sabır.... ----- Türk isen yaşa, Değil isen itaat et yada geber..! |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cevap: Öğretmenlerin isyanı!
Gökhan abi, bir tek ogretmene kızıp soylemiyorum, birçok ogretmen var üzerine düşeni yapmayan, biri komunizm propagandası yapıyor, öteki şeriat propagandası, öteki ders işlemiyor hadi cocuklar bahçeye diye bırakıyor, sonra gozune güzel gelen kızları derste tahtaya kaldırıp kesiyor filan,bir ara bana da sevgilin var mı senin cart curt yapıyordu,ötekinin psikolojisi bozukmuş, ders anlatamıyor,ögrencilerle iletişim kuramıyor, öteki ders anlatırken sessiz sessiz anlatıyor,ODTÜ mezunu ama pek bir şey bilmiyor,arka sıralara sesi bile gelmiyor,öteki ne alakaysa derste Ziya Gokalp dine küfrede ede öldü falan filan diyor... Gercekten şu anda maaşını haketmeyen birçok ogretmen var, ama dedigim gibi gercekten asil Türk ogretmenleri de var, ben hepsine soylemiyorum tabi ki,gorevini yapan tüm ogretmenlere saygı duyuyorum,onları takdir ediyorum fakat şu anda büyük cogunluğu boyle ogretmenlerin,siyasi görüşlerinden ötürü soylemiyorum,ders anlatmıyorlar,boşu boşuna okula gidip geliyoruz resmen...Ve okulum puanı cok iyi olan bir okul...Ogretmenleri müdür yardımcılarına şikayet ediyoruz, idare edin diye cevap alıyoruz...O yuzden boyle bir şey soyledim...
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Görevini yapmayan hatta sahtekar olan avukat, doktor, mühendis, her türden memur da var ama her mesleğin içinde bozuk olanların çıkabileceğini göz önünde bulurdurmak genelleme yapmamak gerekir.
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet,haklısınız fakat ogretmenlerin içinde boylelerinin daha cok oldugunu düşünüyorum ben ve ogretmenlik cok onemli bir meslektir, onların arasında boyle kalitesiz ogretmenlerin bulunması diger mesleklere gore daha onemlidir bence. Belki siz de ogretmensiniz, gorevini yapan tüm ogretmenlere saygı duyuyorum,onların başımızın üstünde yerleri oldugunu düşünüyorum,o yuzden boyle iyi ogretmenler laflarımdan alınmasınlar...Ogretmenlik yüce bir meslektir, bu yuzden de ogretmenlerin kalitesinin artması için ceşitli sınavlar yapılmalı bana gore ki kalitesiz ogretmenler bu sıfattan faydalanamasın...
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ben değil ama iki otağ yöneticisi arkadaş öğretmen. Bunun yanında birçok öğretmen ırkdaşımız var. Atsız Ata'nın da bir öğretmen olduğunu unutma. 16 yıllık engin (!) deneyiminle bu tip değerlendirmeler yapmasan iyi edersin.
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gökhan abi soyledigim gibi gorevini yapan tüm ogretmenlere saygım var, Atsız Ata'ya da, Otag yoneticilerine de, diger ogretmenlere de... Hiç kimse üstüne alınmasın... 16 yıllık engin(!) tecrübelerimde birçok gorevini yapmayan ogretmen gordum, onlar da gormuşlerdir, fakat bu soyledigim gibi ögretmenlik makamının yüce oldugunu degiştirmez, fakat konunun başlangıcına dönersek, zam meselesine yani, zammı bu kaliteli ogretmenler tabi ki hakediyor fakat haketmeyen kalitesiz ogretmenler de bu ogretmenlerden ayrılmalı...Asıl soylemek istedigim şey bu işte...
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hayır, Ankara'da gayet iyi bir Anadolu lisesinde...
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bundan sonra basında çıkan haberleri iyi takip et. Yüz kızartıcı vs. suçlar işleyen doktor mu, avukat mı yoksa öğretmen mi daha çok. Yiyicilik diyorsan ticari doktorluk ve avukatlık zaten normal oldu. Diğer meslek guruplarını da göz önünde bulundurduğumuzda en masum meslek gurubuna öğretmenlerin dahil olduğunu görürüz.
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|