![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
..........
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Ama olayı başka yerelere çekmeyelim. Yapılan ibadet arap ibadeti değil İslam ibadeti ki bende namaz kılan biriyim. Namaz kılmak araplara özgü bir olay değil. |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Namazcı tayfası hiçbir simgeyi önemsemez, böylede bi şerefsiziler işde
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Bu konularda fazla alingan olmamak lazim. Benim sulalemde de namaz kilanlar var, ancak kabul etmemiz gereken bir gercek var ki, bu din, ibadetleriyle birlikte Arap'indir. Istesek de istemesek de, bu boyledir. Esenlikler...
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İşte soydaşlarım bu ümmetçilik öyle bir hastalıktır ki insanların beyni kireç tutar sağlıklı düşünemez bu olayda buna bir örnektir.Bunların artık Türk ırkına kendileri Türk bile olsa verecekleri hiçbirşey kalmadığından dolayı ya sınır dışı edilmeli yada kafaları koparılmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ben böyle bişey görmedim.ümmetçi serefsizler...bunlardan herşey beklenir.bu kadar da olmaz bu ülkede kendi bayrağımız ayaklar altında.tanrı bunların cezasını verecektir..TTK ve Y...
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
kandaşım namazcı tayfası ne demek ya şimdi ben beş vakit namaz kılamasamda.cuma namazımı aksatmam.şimdi bizdemi o tayfanın içine girdik ki beş vakit kılan türkçü kardeşlerimizde eminim vardır.lafınızın nereye gittiğine biraz daha dikkat etseniz |
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kutluşad ırkdaşıma katılıyorum aramızda elbette namaz kılan ırkdaşlarımızda vardır. Namazcı tayfası yerine başka bir tabir yapılabilirdi. Ancak namaz kılıpta Türkçü olan insan sayısıda samanlıktaki iğne kadardır. Olsun az olalım ama öz olalım. Bugün Yahudilerde bu şekilde ama Dünya'yı onlar yönlendiriyorlar.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
işte bu yüzden zaten biz Türkçülerin sayısı az.biz bu ifadeleri kullandıkça hangi müslüman Türkçülüğe sıcak bakabilirki.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ayrıcada ben ümmetçi falan değilim en kutsal değerlerim üzerinede buna yemin ederim sadece müslüman bir TÜRKüm
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım bugün Yahudilerin hepside Siyonist değil boş insanları aramıza alacağımıza az ve öz devam ederiz daha iyi bence doğru yoldayız. Bahsi geçen kesimin bize bir yararı değil boş beyinleri sayesinde zararları dokunur. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse. Şuan kim Müslümanım diyorsa bir o kadarda sahtekardır ve haindir. Uydurduğumu sanmayınız yüzlercesi denk geldi. Ayrıca unutmamak gerekirki bugün ümmetçilerin %80'i kürttür. Akp ve Fetullahçı gibi oluşumlarada boşuna kürt-islam sentezi demiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şahsiyetsizlik.ümmetci kişilikte bu kadar olur
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
belki haklı olabilirsin kandaşım ama ben otağımı seviyorum ve bu tartışmayı uzattığım takdirde üyeliğimin iptal edileceğinide biliyorum.ben müslüman Türkçü olarak otağımda kalmaya devam etmek istiyorum.o yüzden konuyu uzatmaya gerek yok.TTKY
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|