![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Rezillere bak ya. İnsan utanır diyeceğim ama bunlarda utanma yok ki.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlara diyecek küfür yok bunların ıslah edilmesi lazım...
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yesil bayraklarini ayni sekilde ayaklarimizin altina almaliyiz.
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
KUTLUSAD beyınsızlık yapma! Yıllardır dine kim ne dedi de Türkçü sayısı arttı. Birşey demedik böyle oldu bundan sonra diyeceğiz. Bundan sonra dini ön plana öne cıkaran yorumlar yaparsan seni çapulcu forumlarına göndereceğiz.
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
Vatan elden gitse bunlar Vatan icin savasirmi acaba...soysuz melez itleri
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Göktürk
|
anlamiyorum hic birsey...kim dine saygisizlik ediyorki burda...birtek saygisizlik bizim Sehitlerin kanini temsil eden yüce Türk bayragina ediliyor gördün gibi
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
kandaşım Türkçülük bizim kanımıza işlemiş siz yollasanızda ben zaten gitmem sözünü ettiğiniz forumlara çünkü ben Türkçüyüm.zaten bu güne kadar dinle ilgili hiçbir konuya girmemeye özen gösterdim ama bu günkü namazcı tayfası tabirini görünce dayanamadım napiyim.ama bundan sonra karışmayacağım emin ol.kim ne yazarsa yazsın.esenlikler.TTKY |
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan
|
BAsın bundan hiç bahsetmedi daha dogrusu hangi haberi düzgün yaptı ki ?
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Oldukça hastalıklı bir durum söz konusu,böyleleri tam arabistana göndermelik tipler.Bir arkadaşın yazdığı gibi üstünde arapça yazılar bulunan kağıt parçalarını bel hizasından yukarıda tutarlar ama herşeyden daha kutsal olan bayrağa gelince üstünde namaz kılarlar.Aslında bir taraftanda iyi olmuş,kimin ne mal olduğu ortaya çıkmış insanlara göstermek için öok sağlam bir kare olmuş,hertarafa dağıtmak herkesin gözünün içine sokmak lazım bu resmi.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yazık ki atalarım o bayrağı yere düşürmemek için canını verdi, ŞEHİT oldu. Şehitlik mertebesi Müslümanlıktan gelse de bazı insanların Müslümanlığı kavrayamamaları çok kötü. Bayrak kutsaldır...
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
kardeş ben saygı falan beklemiyorum kimseden tek derdim azda olsa müslüman olan Türkçülerinde göz ardı edilmemesidir.yoksa size sonuna kadar katılıyorum ve kesinlikle demiyorumki bu bayrakları seccade yapanlara saygı gösterin...(bu iletiyi cevap hakkım doğduğu için ve tüm içtenliğimle yazıyorum üyeliğimin iptal edilmesini istemem |
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bence seçimden önce çekilseydi DP kolayca aşardı barajı. En azından %5'ten daha çok alacağı kesindi.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alarak , altına , ayaklar , Bayrağı , kıldılar , namaz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|