![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk-islam sentezinin ne kadar tehlikeli olabileceğinin bir kanıtı daha bu fotoğraf karesinde gizlidir.TÜRK geçmişinden beri özgürdür,onu kalıplarda tutabilecek hiçbir düşünce ve duvar yoktur.
bu sebeptendir ki islam Türk'ün karşısında bir engel niteliğinde ve toplumun geçmişindeki gururlu günlerini unutturacak bir silgi vazifesindedir.Toplumu kaderciliğe sürükleyerek 'böyle gelmiş,böyle gidecek' diyerek bu cemaatçilere,tarikatcılara katkı saglamaktadır. Türk ü durdurabilecek tek şey vardır,oda başarabilirsen hayatını sona erdirebilmektir. Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
melleti olmayanın bayragımı olur çok görmemek lazım bunlara
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Dusunsenize bu resimdeki herifler uzerinde arapca yazan bir yesil bayragin ustunde oturup resim cekseler,yobaz kafalilar ikinci gun bunlari bulur, kafalarini koparir yada evlerini atese verirlerdi. Din elden gidiyor naralari atarak milleti galayana getirip ,musluman mahalesinde salyangoz satiyorlardi gibi cirkef yalanlar atarak olayi ort bas ederlerdi.Satilmis basinda bu yobazlari kahraman ilan ederdi.
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
malesef bu tip insanlar için müslüman olmak bayrağında vatanında milletinde önünde yer alıyo.ve o müslümanlık uğruna hepsinide ezip geçebilecek kadar şuurlarını kaybedebiliyorlar
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SOYSUZLAR
bayrak bir milletin bağımsızlık sembolüdür mustafa kemal izmire girdiğinde ayaklarının altına atılmış yunan bayrağını bile çiğnemeyi reddetmişken soysuzlarr |
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
|
eceli gelen köpek cami havlusuna işermiş
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Adnan Menderes'in çizgisinden gelenlerden başka bir şey de beklenmez zaten.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hemen bu insanları yargılıycan aslında tek tek bulup milli degerlere saygısızlıktan dolayı
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu fotorafı görünce sadece aklıma su geldi bu insanımsı yaratık bu vatan için sehit lik olan insanlara nasıl hesap vercek o insanlar haklarını helal etceklermi.cok merak ediyorum şimdi hayatı boyunca durmadan namaz kılsa sadece ihtiyaclarında bıraksa bile ne yazar.cok merak ediyorum
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Herseyden önce hepinize esenlikler dilerim, davamizin kutlularim!
Konuya iliskin: Bu manzara artik TÜRKIYEDE alisacagimiz bir manzara haline dönüsecek.. Dincilik ugruna herseyden vaz gecen bu zihinlerin zararini anlatmaya dilim varmiyor! Kisiler degil, zihinler degismeli! Gencler bunu örnek alacaklarini zannetmiyorum... ummuyorum! Saygilar |
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
yazıklar olsun onlara..
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
işte bunlar karaktersiz insanlar kendilerince namaza giderek sevap kazanmak istemişler atalarımız bunlar gibi ...bayrağın üstünde namaz kılsınlar diyemi gözlerini kırpmadan canlarını feda etmişler YAZIKLAR OLSUN
Yönetici notu: Küfür yok. |
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sözde bayragin üzerinde namaz kildik diye hava atcaklar nasil büyük Türk olduklarini göstercekler...
O Türk bayragi be.... sen kimsin ayak hizasina getiriyosun,üzerine basiyosun.. Yunandan beter bunlar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| alarak , altına , ayaklar , Bayrağı , kıldılar , namaz |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|