![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
dandanakan taraflı yazılar yazarak bu kadar insanı yanlış bilgilendirmeye kimsenin hakkı yok. Verdiğin 620 YTLlik örnek sadece ve sadece %05 lik dilimi kapsıyor. Peki ya geri kalanlar ?
Tüm haber siteleri yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun öyle mi ? Peki ya o asgari ücret alanların aldığı yardımları biliyor musun ? KAYNAK: www.havais.org.tr 1 çocuk için yardım 11,70 YTL 2 çocuk için 23,40 YTL Aile yardımı 58,50 YTL olarak uygulanacak. (16 Yaşından Büyükler İçin Asgari Ücret x % 10) Ayrıca bizim asgari ücretlilere diyecek bir şeyimiz yok. Bunu anlayamayacak kadar taraflı yazılar yazıyorsun. Bizim içimize sinmeyen taraf %53 lük dilimdeki 2500 YTL üstü maaş alıp da grev isteyen vicdansızlar. Öyle anlıyorum ki sen ya da yakın çevrende de var ki bu şekilde, tepki gösterdin. Bana yolsuzluk konularını açtırmayın şimdi... İşe gitmeden maaş veren işçi kurumlarını saydırtma bana. Biz emeği ile maaş alan dürüst insanlar istiyoruz. Aldığı maaş Türkiye ortalamasının üzerinde olup, bir de isyan eden işçi değil. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hala bilgisizce yazılar yazmaya devam ediyorsun.THY'de çalışan kaç tanıdığın var?demokrasi nedir biliyormusun?çoğunluk ne derse o olur.tanıdığım pilot %10 zammın neyini beğenmiyorlar demişti.(kendi maaşının %10u 1000 ytl ediyor).tabiiki bu adam grev istemez ama grev oylaması sonucunda ortaya çıkan greve evet sonucu pilot ve hosteslerin oyları ile oluşmadı.
tüm haber siteleri yalan mı söylüyor demişsin KARTEL diye birşey duydunmu?TÜRK basını kimlerin elinde bilmiyormusun? sen THY'Yİ TRT ile karıştırdın galiba.bu şirketin sadece %51'i devletin.öyle işe gitmeden maaş alan insanları sadece yönetim kadrosunda görebilirsin(senin fikirlerini savunduğun AKP kadroları) 2500 ytl maaş alan vicdansızların çoğu greve evet demedi merak etme.daha önce yazmıştım bu insanların(hostes ve pilot)dertleri para değil uçuşlar arasındaki dinlenme süresini ayarlayan 105.maddedir.ama sen hala bunu bilmeden döktürüyorsun. sivil havacılık yüksekokullarının öss puanlarından haberin var mı?bu insanlar özel şirketlerde kaç ytl maaş alıyor biliyormusun.sana sadece bir örnek vereyim.antalya merkezli lufthansa-thy ortak kuruluşu olan sun express firmasında çalışan lisansli bir uçak bakım teknisyeni 3000 euro maaş alırken aynı işi THY'de yapan teknisyen 1700 ytl maaş alır.senin dediğin gibi THY'deki maaşlar piyasadan yüksek değildir.(piyasa olarak topkapı sanayi sitesini almazsan) THY'de pilot ve hostes maaşları Türkiyedeki özel şirketlerden daha yüksektir.ama daha önce dediğim gibi bu insanlar maaşlarından memnunlar. THY TEKNİK A.Ş ve THY A.O'NUN ayrı şiket olduğunu bunun sonucunda THY A.O'YA dahil olan pilot ve hosteslerin THY A.O maaş ortalamalarını yükseltmesinin doğal olduğunu yazmıştım ama anlamamışsın. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkcüler arasında asla ters düşme olmayacak Türkçüler her zaman bir ortak noktada birleşecek bunun üstüne basa basa söylüyorum.Saçma sapan bir konuda tartışmaya girecekseniz , birbirinize düşecekseniz ,düşman olacaksanız otağı terkedin.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sana katılıyorum ırkdaşım.bana öyle geliyorki bu iki kandaşımız otağımızdaki çoğunluktan yararlanıp kim haklı kim haksızın kavgasını veriyor.ama burası bir arena değil tabiki
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
çok haklısın BİZ TÜRKÇÜ'LER eğer kendi içimizde bile bölünme yaşarsak asla bir yere varamayız...
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
bencede bu uygulanmalı dır gerçek TÜRK kadrosu yerleştirimelidir aldıkları parayı beyenmeyib bide gırev yapacaklarmış derhal iş akitleri fes edilmelidir tazmınatsız işden cıkartılmalıdır lar bu gıreve katılan kendini bilmez andamın dedigibi o paranın yarısına çalısacak milyonlar var CANIM TÜRKİYEMDE zaten tyh,nin kadrosunun çogu kürt yada kürt kökenli devşirmelerden oluşmakdatır.saygılar |
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Amacım böyle küçük bir mesele nedeniyle tartışma çıkarmak değil.Sadece bir TÜRKÇÜ'nün arap kürt partisi düşüncelerine katılmasına karşı çıkıyorum(üstelik bu düşünceler temelsiz ve yanlış)
Hayatının 20 yılını orduya vermiş emekli Türk subaylarına AÇGÖZLÜ sıfatını yakıştıranlar karşısındayım.(THY personeli olan pilotlardan bahsediyorum) Türk halkı ile THY kuruluşunu karşı karşıya getirmek sadece dış güçlerin işine yarar. Bence bir TÜRKÇÜ öncelikle bilgi sahibi olmalı.BİLGİSİZ YORUM OLMAZ |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
ancak ermeni bir kabin amiri bulunduğunu biliyorum. THY'de kürt sayısı oldukça azdır.bunu kanıtlayabilirim ama burada tartışmayı uzatmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. Bir konuda düşüncemiz olabilmesi için o konuda bilgi sahibi olmamız gerekir.kartel medyasından duyduğumuz yalan yanlış şeyleri buraya yazarak istemedende olsa arap kürt partisi ve onların yandaşlarına destek olduğunuzun farkına varınız. |
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
dandanakan kardeşim yaş kısmında yazan 83'ü değiştirirmisin.bilmiyorum diğer ırkdaşlar ne düşünür ama sanki dalga geçiliyomuş gibi bir hava veriyo
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayın Dandanakan
Bu otağdaki üyelerin %99'unu gerçekte tanımıyoruz. Her gün onlarca kişinin üyeliğini iptal ediyor ya da onlara uyarı da bulunuyoruz. Çoğu zaman bizi sert olmakla suçlayanlar oluyor ancak görüldüğü gibi sertlik pek yeterli olmamış. Benim de yakın akrabalarımdan biri TSK'dan emekli Havacı ve şu an THY de pilotluk yapmaktadır. Sizin hassasiyetinizi paylaştığımı bilmenizi isterim. Otağımızda bu sektördeki gelişmeler ve diğer önemli sorunlar hakkında iletiler eklemeniz , bu konularda bilgisi olmayanlar için yararlı olacaktır. Saygılarımla Balbal
|
|
![]() |
| Etiketler |
| grev , kararı... , thy'nin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|