![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Evet dergileri almayı ben de istiyorum ancak bir anda abone olarak almam zor, her ay bir tane almak(ya da daha fazlasını alıp arkadaşlarıma da hediye etmek) isterdim, eğer öyle bir imkanım varsa kesinlikle kaçırmam.Ancak kimilerine göre yıllık abonelik miktarı düşük gibi olsa da bir anda ödemeyecek durumlarda olanlar olabilir, eğer tek tek alma imkanımız yok ise de biriktirir,denkleştirdiğimde yine alırım.
En çok merak ettiğim konu ise toplantılar.Ben de yeni sayılırım, o nedenle toplantıların varlığından haberim yok ne yazık ki.Sizlerle tanışmayı çok isterdim. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Orada buluşulduğunu keşke daha önceden bilseydim, sanırım bazı şeyleri kaçırmışım.Yaklaşık bir haftalığına otağa gelemeyeceğim(yurtdışında olmam nedeniyle),döner dönmez aynı kullanıcı adımla gireceğim.Görüşmek üzere,esenlikler
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , dostlara , merhaba , olay , tÜm , ve , yaşadığım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|