Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.08.2007, 20:25   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Jöntürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 365
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Buğra Kun adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
BuminKagan soydasim

Neden iki tokat cekip, ustune bir de kafa atmadin? Hatta neden doner tekme attiktan sonra float kick ve low kick atmayi denemedin? Bak bundan sonra ben k.rdum diyen birini gordugun zaman, aninda Cuneyt Arkin moduna girip, o k.rt'u, kungfu veya aikido teknikleri kullanarak doveceksin.

Sartlar uygun degilmis, kalabaliklarmis, hayati tehlike soz konusuymus, bunlar onemli seyler degil.

Yonetici soydaslarimiz "Toplantilara gelen olmadi, dergiler satilmadi" diye buradan aylarca bas bas bagirirlarken, kac babayigit cikip Turkculugunu gostermis de, siz simdi kalkmis, yeni gelen bir arkadasimizi k.rt'e kafa atip, 2 tokat cekmedigi icin elestiriyorsunuz?

Arkadaslar, sartlar uygun oldugunda sadece k.rtler degil herkes dovulebilir. Yoksa her an her yerde ben k.rt'um diyenleri, tek basimiza dovmeye kalkmak, sacmaliktan baska birsey degildir. Ayrica bir fettoscu ya da Akp'ye oy veren vatan haini bir Turk'un, k.rt'ten ne farki vardir? Bunlarin hepsini dovmeye kalksak, ulkede adam kalmaz.

Lutfen su yorumlari biraz daha mantik cercevesinde yapalim....
Buğra Kun ırkdaşım sana katılıyorumda ben yeniyim benim ne toplantılardan nede dergilerden haberim var. Ben toplantılarada elimden geldiğince katılırım dergileride aldırırım. Lakin dediğim gibi hiçbir bilgim yok.
Jöntürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2007, 21:26   #17 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 612
Evet dergileri almayı ben de istiyorum ancak bir anda abone olarak almam zor, her ay bir tane almak(ya da daha fazlasını alıp arkadaşlarıma da hediye etmek) isterdim, eğer öyle bir imkanım varsa kesinlikle kaçırmam.Ancak kimilerine göre yıllık abonelik miktarı düşük gibi olsa da bir anda ödemeyecek durumlarda olanlar olabilir, eğer tek tek alma imkanımız yok ise de biriktirir,denkleştirdiğimde yine alırım.

En çok merak ettiğim konu ise toplantılar.Ben de yeni sayılırım, o nedenle toplantıların varlığından haberim yok ne yazık ki.Sizlerle tanışmayı çok isterdim.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2007, 21:28   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Alıntı:
Tarkhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Evet dergileri almayı ben de istiyorum ancak bir abone olarak almam zor, her ay bir tane almak(ya da daha fazlasını alıp arkadaşlarıma da hediye etmek) isterdim, eğer öyle bir imkanım varsa kesinlikle kaçırmam.Ancak kimilerine göre yıllık abonelik miktarı düşük gibi olsa da bir anda ödemeyecek durumlarda olanlar olabilir, eğer tek tek alma imkanımız yok ise de biriktirir,denkleştirdiğimde yine alırım.

En çok merak ettiğim konu ise toplantılar.Ben de yeni sayılırım, o nedenle toplantıların varlığından haberim yok ne yazık ki.Sizlerle tanışmayı çok isterdim.
Öncelikle sohbet odamıza gelin. Oraya gelenler buluşuyorlar. Bu işler forumlarda konuşulmaz.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2007, 21:58   #19 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 612
Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Öncelikle sohbet odamıza gelin. Oraya gelenler buluşuyorlar. Bu işler forumlarda konuşulmaz.
Orada buluşulduğunu keşke daha önceden bilseydim, sanırım bazı şeyleri kaçırmışım.Yaklaşık bir haftalığına otağa gelemeyeceğim(yurtdışında olmam nedeniyle),döner dönmez aynı kullanıcı adımla gireceğim.Görüşmek üzere,esenlikler
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bir , dostlara , merhaba , olay , tÜm , ve , yaşadığım

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler