![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bunlar hem hayvan hem de korkak, güçleri yerdeki savunmasız kadınlarına yeter ancak.Geçenlerde 500 tanesi geberdi çok da mutlu oldum.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İzledikten sonra bu kürdlerle aynı havayı teneffüs etmekten iğrendim.
Topunun canı cehenneme. Ölen de öldüren de kürd sonuçta bizi pek ilgilendiren durum yok fakat bunu izledikten sonra normal kirterlerde bir insanın içnin sızlamaması imkansız. Ne diyelim bardağa dolu tarafından bakarsak bir kürd daha öldü. Hemde ileride 10-15 çocuk doğurabilecek bir kürd. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arkadaşalar kürtlerin nasıl insanlar olduklarını hepimiz biliyoruz. Beni yanlış anlamanızı istemem. Biz Türkçüyüz yani bir anlamdada Laikliği savunuyoruz. Bazı kandaşlarımın İslam'ı kötüleyici yazılarını yanlış buldum. Kimse hiçbir şeye inanmak zorunda değil. İster müslüman ol , ister putperest , ister hristiyan istersen hiçbir şeye inanma. Din bir vicdan özgürlüğüdür ve Tanrı ile kul arasındadır. Sadece kürtler müslüman geçiniyorlar diye (aslında alakaları yok) İslam'ı kötülemek yanlıştır. Ne kendi inancınızı ezdirin ne başkasının inancını ezin. Biz burda vatanımızı , milletimizi konuşuyoruz. Dinleri değil. Beni yanlış anlamadığınızı umuyorum ve siz kandaşlarımın önünde eğiliyorum. Teşekkürler...
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Yok eger, onlarinkini yanlis bulmuyorsan, bizlerin elestirilerini neden yanlis buluyorsun? Dinci itler, Basbug'un devrimlerini, Atsiz Ata'nin dusuncelerini, cumhuriyeti ve laikligi elestirip onlarin yerine Islam kurallari gelsin dediginde, biz neyi elestirecegiz? Tabi ki bizlere laiklik ve cumhuriyet yerine dayatilmaya calisilan bu sistemi elestirecegiz. Peki bu sistemin adi nedir? Seriattir yani Islam kurallari ve hukumleridir. Yok yahu, k.rtler musluman degil yani? Sen mi cikardin butun k.rtleri dinden? O begenmedigin k.rtlerin cogu buz gibi muslumandir.
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
müslüman olan islamın yönetim biçimi şeriatı kabul etmiş olur. (Ben demiyorum kitapda böyle yazıyor)
Bunu kabul edenin Laik olma ihtimali istisnadır. Türkiye Cumhuriyeti asla islam veya hristiyan veya başka bir dini temsil eden devlet olmayacaktır, laik kalacaktır.
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Anadolu kurdu bu otağda senin gibi arap ideolojisini savunanlar barınamaz. Bir sürü Türkçü geçinen ülkücü dönmelerin forumları var. Oraya git hem sen rahat et hem de senin gibilerle otağımızın kalitesi düşmesin.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanirim önceden görmüstüm bu görüntüleri. Yezidi kürtler...
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YEZİDİ KÜRTLERLE MÜSLÜMAN KÜRTLER BU OLAYDAN SONRA BİRBİRİNE GİRDİ.BARZANİ ANCA YUMASATABİLDİ.DÜSÜNÜN BİR GÜNDE 300 KİŞİ GİTTİ YEZİDİ KÜRTLERE BOMBALI SALDIRI,,,SİLAHLI CATISMALARDA OLDU.OLAYI TETİKLEYEN OLAYIN BU OLDUĞU SÖYLENİYOR. bu kız yezidi ailesinden bir müslüman a asık oluyor kaçıyor zannedersem.Babası affedeceğini kendisini görmek istediğini söylüyor.Kıza pusu kurup linç ediyor akrabaları
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında tabi ki bu goruntuleri gorunce insan bir garip oluyor ama yukarda soydaşlarımın dedikleri gibi,sonuçta bunlardan bir tanesi daha geberdi ve bu yuzden cok da iyi olmuş...Devamını da bekliyoruz yesinler bakalım birbirlerini...
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ha it ha kürt.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
|
SÖZDE EVLİLİK DIŞI ZİNA YAPMIŞ.
İRANDA 3 GUNLUK 5 GUNLUK EVLILIK İZNİ ALIP SÖZDE EVLENİP YASAYAN İNSANLAR VAR.BUNU HERKES BILIYOR . YANI IRAN HUKUMETI ,ZINA YAPACAKSAN BENIMDE HABERIM OLSUN DIYOR HEMDE NIKAHTAN PARA KAZANIYOR. |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İT İTİ ISIRMIŞ
Bunlar vahşi çünkü soysuzlar,soysuz oldukları için örfleri, adetleri ,kültürleri'de yok.çakallar gibi hain ve pislikler.onları hiçbir din adam edemez.hamurları hayvan hamuru çünkü.insanlıkla alakaları yok.iyide olmuş.fahişe onlar gibi nicelerini doğuracaktı it iti ısırmış.bi an önce bu pislikleri ülkemizden defetmek gerek.hiç acımadım bunca şehidin intikamını göktengri elbet birgün bunlardan alacak,böyle kendi kendilerini parçalatacak.
TÜRK NE OLURSA OLSUN HAİNLERE VE BUNLAR GİBİ SOYSUZLARA ACIMA.TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tiksinti içerisindeyim daha öncede görmüştüm bu vidio yu yannış hatırlamıyorsam kız kürt yezidi biridini sevmiş kaçmak istemiş yakalanmış bunun üzerine aile meclisi bu yolla öldürülmesine karar vermişti
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
KIZ KÜRT YEZİDİ MÜSLÜMAN OLUYOR,, MÜSLÜMAN SEVDİĞİ TESİRİ İLE BUNUN CEZASIDA ÖLÜM YEZİDİ KÜRT ASİRETİNE GÖRE
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kürd kürdtür bunun müslümanı da hristiyanı da musevisi de bilmem nesi de hepsi aynı.
Toplu temizlik şart bunlar için. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , daha , igrencligi , seriatin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|