![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Kemal'in Askeri
|
Şeriat denen bu çağdışı, sadece çağdışı değil, insanlıkdışı yönetim rejimi bireyleri birer hayvandan farksız gördüğü için bu ve buna benzer görüntülerin sık sık ortaya çıkması normal karşılanmalıdır. Bir kadının, esen rüzgârdan çarşafı dalgalandı da iki tel saçı ortaya çıktı diye ahlak polislerince karga tulumba alınarak götürüldüğü ve götürüldüğü yerde cinsel taciz de dahil olmak üzere pek çok kötü davranışa maruz kaldığı "Şeriatın kestiği yürek" adlı kitapta anlatılmaktadır.
Şeriata göre insanın hiç bir önemi ve kıymeti yoktur. Önemli olan "ermiş"lerdir. Normal insanların varlıkları, yaşamları, o ermişlerin istek ve arzusuna bağlıdır. Böylece şeriatta insanlar, köleliği ve kulluğu peşinen kabul etmiş durumdalardır. Ayrıca şeriatta verilen cezalara dikkat etmek gerekir. Şeriatta cezalar, ıslah etmeye değil, intikam almaya yöneliktir. Yani ceza anlayışı da kesinlikle çağdışıdır. Çağdaş hukuk sisteminde kabul edilen cezalar, kişiyi suç işlememeye teşvik eden, yasadışı davranmaktan alıkoyan bir yapıya sahip olduğu hâlde, ilkellikte hiç bir yönetim rejiminin yetişemediği şeriat, cezaları intikam almaya yönelik uygulamaktadır. İnsani yöntemlerle hiç bir ceza bulunmayan şeriatta insanların eli, kolu, bacağı vs. kesilmektedir. Bu ceza değil vahşettir. |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ceanın çağ dışı şekli veya çağ içi kavramlarını reddeden biriyim.
Şeriatı desteklediğimden değil tabi ki ama cezaları yani kısasa kısas şekli bana göre güzel bir uygulama. Bizim ceza kanunumuz da tecavüz suçunun cezası kaç sene bilimiyorum ama idam olmadığı kesin aynı olay İran'da olsa direk idamdır. Şunu belirtmek istiyorum cezanın çağla bir alakası olmaması lazım benim canım yandıysa benim canımı yakan kişinin de aynı şekilde canının yanmasını isterim. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Kemal'in Askeri
|
ötüken kağanı, idam cezası çağdışı bir ceza değildir. İdam cezasını destekleyenlerin başında gelenlerdenim. Fakat idamın da bir yöntemi vardır. Vahşet ayrıdır, idam ayrı.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
İdamı devam ettiren ülkeler vardır.ABD insan haklarını bizim kafamıza kakmasına rağmen idamlarını sürdürmektedir.AB ise bize her durumda itiraz ederken ABD'ye ses çıkaramamaktadır; ancak Almanya ve İngiltere idamlık mahkumlarını cezaevlerinde öldürterek, intihar süsü verdirmektedir(*Kaynağı en kısa zamanda bulacağım.) İdam ve DGM geri gelmelidir.Hatta DGM yetmeyecek; İstiklal Mahkemeleri gerekecek böyle giderse. |
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunu yapanlar insan olamaz..
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu kiz iraq kurdlerindendir, ki bir sunni erebe urek bagladigi ucun olduruldu. Bu Musul seherinde bas verib. Bundan daha sonra londrada da bir kurd ailesi kizini iran kurdune gitdiyi ucun oldurmus. Iste bu itler boyle. Hayvan kimi.
TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR!
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|