![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Ee Türkeş'e Türk Başbuğ'u diye tapanlardan başka ne beklersin ki.Türkeş'i Türk yaptılar ABDullah'ıda yaparlar.Sadece gülüyorum çünkü ülkücüler çok beyinsiz.Tanrı akıl versin.Kendileride bilmiyorlar ülküleri ne onun için bir o tarafa bir o tarafa dansöz gibi kıvırıyorlar.
TTK |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ocakların kapanması Türk gençliği açısından çok faydalı olacaktır.
Gençlerimizi nikotin bağımlısı ve kahve kültürüne iten bu viraneler bir an önce kapatılmalı. Bahçeli yi ilk defa takdir ederim o ocakları kapatırsa. |
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
bu şeref yoksunu ülküsüz ve soysuz devşirmelere günde 100 kere anlatsan anlamazlar,anlamak istemezler.damarlarında dolaşan afyon öyle bir uyutuyorki bunları uyanmaları imkansız...
o yüzden köpek kro kardeşleriyle ve diğer tüm etnik döküntülerle beraber ayrım yapılmaksızın kızıl tamuyu boylayacaklar vakti geldiğinde...
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ülkücü=çapulcu, kürde enişte diyen şeref yoksunu cahil melez demektir. Türkiye'deki ülkücü sayısı kadar Türklüğü lekeleyen kansız var demektir.
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu iddialara ancak gülünür. ah eğitim ah sen nelere kadirsin. eğitim illa matematik fen fizik değildir. eğitim Milli birlik Bütünlük ve Soyculuğunda öğretilmesidir. ne demişler Ata'sını tanımayan it peşinde koşar... iş ATA'sız itlerin pervasız yalanları arasında filizlenmiş ucubeler bunlar.
Türkçülük, büyük Türkelinde, Türk uruğunun kayıtsız şartsız hakimiyeti ve bağımsızlığı ile Türklüğün her yönden bütün milletlerden ileri ve üstün olması ülküsüdür. Hej Turan Hej Bajtarsak Hej Turaniakat |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|