![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Bir Bozkurt
|
Ben Sayın Yusuf Halaçoğlu ile kısada olsa yüz yüze görüşme fırsatı buldum.
Samimiyetimle söyleyebilirim kendisi gerçek bir Türkçüdür.
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ha yani, kürtler Türkler bir olsun, kardeş kardeş yaşasınlar mantığıyla en içten bölücülük yapma çalışmasını biz de yedik, çok samimi bulduk. kürdün kanında 1 damla bile Türk kanı olsa bu kadar hain olamazdı; çünkü Türkler'den hain çıkmaz
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bunu bir Türk olarak kendime yapılmış bir hakaret sayarım başka bir açıklamsı yok.ne şekilleri ne yaşam tarzları Türke benzeyen bu insanımsıları nasıl Türklüğe yamamaya çalışırlar anlamak mümkün değil
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçek bir Türkçü ekran başına geçince kıvırmaz.
Soruyor gazeteciler efendim Türkçümüsünüz diye. Ben bütün bir coğrafyanın milliyetçisiyim Türkçü değilim diyor. Ayrıca bir k.rtle Türk ü bir tutan adamdan ne Türkçü olur ne de Türk. Ona Türkçü diyende Türkçü olamaz. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|