![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
karındaşımssenin yapacağın ilk şey arabesk müzikten vazgeçmek.sende atalarının yaptığı gibi kendi öz müzikleri dinlemektir.bir türkçü olarak arbesk denilen müziği dinlemek;sence ne kadar doğru olur.hem onlar türk kökenli halk müziğimizi dinlemiyorken biz niye dinleyelim.Türk kendine gel toparlan
ki örfünü adetini kimse bozamasın. |
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben ağırlıklı olarak Black Metal ve Death Metal dinlerim, Türkçülüğümü, Türklüğümü niye etkilesin ki :P
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bencede her Türk istediği müziği dinlemekte özgürdür.Yalnız bi sorum var soydaş metal müziği nasıl dinliyosun adamlar resmen çığlık çığlığa bağrıyo bence gürültü kirliliği ama sana göre bir zavk o sebeple benim senin müziğini engelleme hakkım olamaz.Yani demek istiyorumki her Türk istediği müziği özgürce dinleyebilir.
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Gerçekten dinlemesi zor. |
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bir tanıdığım var efe rakısı alır 70 lik açar black metal sabaha kadar dinler,çok ilginç hehe. bende emocore,70's disco,elektronik house-funk müzik dinlerim ama arabeske tümden karşıyım. beyinsel zeka gelişimini önlediğini düşünmekle beraber,arap kültürü çok çirkin,hiç bir çekici yönü yok. |
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Türkçü dediğin THM ve TSM dinlemelidir.. yok metal yok arabesk bunlar bizim müziğimiz değildir |
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü; metal denen zırvalık aptal aptal bağıran kişileri dinlememelidir.
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben 60-70 lerin sarkılarını cok severim.Gerek Türk olsun gerekse beatles, Shadows, American blues, rockn roll.
Bu arada Barış Manco ve bunun yanında Alpay, Tanju Okan, Nükhet Duru,Erol Evgin dinlerim zevkle.Ama bazı Türküler hariç Türkülerden pek haz almıyorum.Radyoda denk gelince kulağıma hoş gelenleri dinliyorum ama hepsini değil |
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Neyi dinlersen dinlersin!!! Arkadaş sadece Türkçülerin hangi müzik türlerini dinlenmesi gerektiği arz etmiş. Ahkam kesme yeri değil burası.
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sen kimsin bana ahkam kesiyon burda TÜRKÇÜ dinlemez arkadaşım TÜRKÇÜ TÜRK müziği dinler.. TSM TÜRK sanat müziği demek ama sen metal denen zırvalıktan unutmuşsun bunları !
|
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
zevk meselesi ise sen git kürt ahmet kayayı dinle ferhat tunç u dinle dhp-c li grup yorumu da dinle nasıl olsa zevk meselesi dimi?
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arabeskçi , hakkında... , sanatçılar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|