![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kardeşim, S.O.A.D dinlemiyoruz, atamıza ve ırkımıza küfrettikleri için, ama bana sorarsanız İskandinav Pagan Grupların da davaları bizimle aynı siz nasıl düşünürseniz düşünün.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İyi üyeliğimi iptal da ettirirsiniz şimdi, iptal edilirse, Black Metal dinlediği için kovuldu yazın, yeni gelenler için çok güzel bir örnek olur, ama yöneticiler sizin gibi midir onu bilmem.
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ne davası .... beyaz milliyetçilerin bizimle ne alakası var ... bu adamlar kendi iskandinav ezgilerinden etkilenerek satanist müzik yapıyorlar. Yerli black metalci özentiler ne yapıyor ??? kopyala yapıştır! . Yav Türk olmaktan utanmayın .... Türk ezgilerini içinize sindirin... Kendi tarzınızı oluşturmayı deneyin... Bu metalci takılanların hepsi kompleksli ve karakteri tam oturmamış...
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben de rock müzikten çok hoşlanırım bilhassa Duman grubunu çok severim hümanisttirler ama kesinlikle komünist ya da anarşist fikirleri yoktur kendilerine has yorumları var ölene kadarda dinleyeceğim...!!!
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
ülkücü şarkıcıları dinle ne güzel demi k.rdü l.zı ç..kezi kardeş diye şarkı besteliyorlar Türk Müzikleri Dinlemek Bu kadar zor mu ? |
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
100. iletimin daha anlamlı olmasını isterdim ama ne yapalım böyle denk geldi:):)):Keşke Türkçülükle ilgili olsaydı:):)):
|
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soydaş ben ülkücü dinliyosam dediysem oğuz sana yar olmadı buğdüz idi adın gibi sözler içeren parçaları dinlemiyorum elbette.
|
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkçüler, daha öncede belirttiğimiz üzere, arabesk, kıro çingene ve zenci müzikleri gibi alt kültürlerin müzikleri dışında ana menü Türk müziği olmak şartıyla her tür müziği dinleyebilirler. Türkçüler, yabancı müzik de dinleyebilir fakat ilk tercih olarak değil. Bir Türkçü ilk tercih olarak yabancı müzik dinliyor ve arada bir de çeşni olsun diye Türk müziği dinliyorsa, o Türkçü, Türkçülüğün kültürel boyutunu gözardı ediyor demektir. Bu da ihanettir. Müzik zevkini, yemek zevkine de benzetebiliriz. Bir Türkçü, arada sırada değişiklik ve çeşni olsun diye pizza da yiyebilir fakat pizza sevgisi kurufasulye sevgisinin önüne geçtiğinde sorun var demektir.
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bazıları '' Yüzde yüz Türk olduğun gün acun senindir '' sözünü tam kavrayamamış.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bence dinlenilmicekse hiç biri dinlenmemelidir yani sadece TSM dinlenmelidir çünkü arap kültürü düşük dinlenmemeli ama yabancı müzik dinlenebilir diye birşey bana saçma geliyor sonuçta ikiside bizim kültürümüz değil ,biz kendi kültürümüzü yansıtan Türk soyluların yaptıkları müzikleri dinlemeliyiz
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 8 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|