Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.08.2007, 18:13   #46 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Erlik Han adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Senin dediğin faşizm, insanların zevkine karışamazsın.
amma çok biliyon sen ha faşizm ne demek bana açıklasana !!

senin zevkin metal dinlemek ise öyle zevkin .....
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:16   #47 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Erlik Han adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 41
Kardeşim, S.O.A.D dinlemiyoruz, atamıza ve ırkımıza küfrettikleri için, ama bana sorarsanız İskandinav Pagan Grupların da davaları bizimle aynı siz nasıl düşünürseniz düşünün.
Erlik Han Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:18   #48 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Kardeşim, S.O.A.D dinlemiyoruz, atamıza ve ırkımıza küfrettikleri için, ama bana sorarsanız İskandinav Pagan Grupların da davaları bizimle aynı siz nasıl düşünürseniz düşünün.
çevir kazı yanmasın
Alt 27.08.2007, 18:20   #49 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İyi üyeliğimi iptal da ettirirsiniz şimdi, iptal edilirse, Black Metal dinlediği için kovuldu yazın, yeni gelenler için çok güzel bir örnek olur, ama yöneticiler sizin gibi midir onu bilmem.
Alt 27.08.2007, 18:21   #50 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Alıntı:
Ne davası .... beyaz milliyetçilerin bizimle ne alakası var ... bu adamlar kendi iskandinav ezgilerinden etkilenerek satanist müzik yapıyorlar. Yerli black metalci özentiler ne yapıyor ??? kopyala yapıştır! . Yav Türk olmaktan utanmayın .... Türk ezgilerini içinize sindirin... Kendi tarzınızı oluşturmayı deneyin... Bu metalci takılanların hepsi kompleksli ve karakteri tam oturmamış...
Balbal Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:24   #51 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ne davası .... beyaz milliyetçilerin bizimle ne alakası var ... bu adamlar kendi iskandinav ezgilerinden etkilenerek satanist müzik yapıyorlar. Yerli black metalci özentiler ne yapıyor ??? kopyala yapıştır! . Yav Türk olmaktan utanmayın .... Türk ezgilerini içinize sindirin... Kendi tarzınızı oluşturmayı deneyin... Bu metalci takılanların hepsi kompleksli ve karakteri tam oturmamış...
Metalci takılmıyorum ki, sadece müziği seviyorum. Benim dava bakımından dediğim şey şuydu, nasıl Türkler Arap kültürü içinde önemli bir oranda benliklerini kaybettilerse, İskandinavlarda Latin kültürü içinde aynısını yaşamıştır. Aynı ağırlıkta Türk sazlarıyla, Türk ezgisinde bir müzik yapılsa onu da dinlerim.
Alt 27.08.2007, 18:31   #52 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Ben de rock müzikten çok hoşlanırım bilhassa Duman grubunu çok severim hümanisttirler ama kesinlikle komünist ya da anarşist fikirleri yoktur kendilerine has yorumları var ölene kadarda dinleyeceğim...!!!
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:32   #53 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Erlik han soydaş sende istediğin müziği dinlemekte özgürsün senin zevkin iyiki müzikle aram pek yok:)) Mersinli soydaş ben Türkçü şarkıcı pek bulunmadığından ülkücü şarkıcıları dinlemek durumunda kalıyorum caizmidir:)))
Türkçü her istediği müziği dinleyemez

ülkücü şarkıcıları dinle ne güzel demi k.rdü l.zı ç..kezi kardeş diye şarkı besteliyorlar

Türk Müzikleri Dinlemek Bu kadar zor mu ?
Alt 27.08.2007, 18:33   #54 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
100. iletimin daha anlamlı olmasını isterdim ama ne yapalım böyle denk geldi:):)):Keşke Türkçülükle ilgili olsaydı:):)):
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:34   #55 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Turanaskeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Alıntı:
Bozkurt33 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkçü her istediği müziği dinleyemez

ülkücü şarkıcıları dinle ne güzel demi k.rdü l.zı ç..kezi kardeş diye şarkı besteliyorlar

Türk Müzikleri Dinlemek Bu kadar zor mu ?
Soydaş ben ülkücü dinliyosam dediysem oğuz sana yar olmadı buğdüz idi adın gibi sözler içeren parçaları dinlemiyorum elbette.
Turanaskeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:53   #56 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Türkçüler, daha öncede belirttiğimiz üzere, arabesk, kıro çingene ve zenci müzikleri gibi alt kültürlerin müzikleri dışında ana menü Türk müziği olmak şartıyla her tür müziği dinleyebilirler. Türkçüler, yabancı müzik de dinleyebilir fakat ilk tercih olarak değil. Bir Türkçü ilk tercih olarak yabancı müzik dinliyor ve arada bir de çeşni olsun diye Türk müziği dinliyorsa, o Türkçü, Türkçülüğün kültürel boyutunu gözardı ediyor demektir. Bu da ihanettir. Müzik zevkini, yemek zevkine de benzetebiliriz. Bir Türkçü, arada sırada değişiklik ve çeşni olsun diye pizza da yiyebilir fakat pizza sevgisi kurufasulye sevgisinin önüne geçtiğinde sorun var demektir.
Gök Yeleli Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:57   #57 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Bazıları '' Yüzde yüz Türk olduğun gün acun senindir '' sözünü tam kavrayamamış.
Balbal Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:57   #58 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Turanaskeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkçüler, daha öncede belirttiğimiz üzere, arabesk, kıro çingene ve zenci müzikleri gibi alt kültürlerin müzikleri dışında ana menü Türk müziği olmak şartıyla her tür müziği dinleyebilirler. Türkçüler, yabancı müzik de dinleyebilir fakat ilk tercih olarak değil. Bir Türkçü ilk tercih olarak yabancı müzik dinliyor ve arada bir de çeşni olsun diye Türk müziği dinliyorsa, o Türkçü, Türkçülüğün kültürel boyutunu gözardı ediyor demektir. Bu da ihanettir. Müzik zevkini, yemek zevkine benzer. Bir Türkçü, arada sırada değişiklik ve çeşni olsun diye pizza da yiyebilir fakat pizza sevgisi kurufasulye sevgisinin önüne geçtiğinde sorun var demektir.
Gökyeleli soydaş Türkçülere müzik dinleme standartalrı hazırlamışsın eline sağlık.Yalnız tek tip insan olmayacağı gibi tek tip Türkte olmaz dünya çok sesli müziğe geçmişken biz hala saz mı dinleyeceğiz.Alternatif müzik dallarınıda dinlemek isteyen soydaşlarımıza sen çok metal dinliyorsun Türkçülüğü anlayamamışsın demek biraz haksızlık bence.
Turanaskeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 18:58   #59 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Turanaskeri adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Gökyeleli soydaş Türkçülere müzik dinleme standartalrı hazırlamışsın eline sağlık.Yalnız tek tip insan olmayacağı gibi tek tip Türkte olmaz dünya çok sesli müziğe geçmişken biz hala saz mı dinleyeceğiz.Alternatif müzik dallarınıda dinlemek isteyen soydaşlarımıza sen çok metal dinliyorsun Türkçülüğü anlayamamışsın demek biraz haksızlık bence.
metali, THM den fazla dinlerse o kişi ben Türkçüyüm demesin
Alt 27.08.2007, 19:02   #60 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

1944 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 38
bence dinlenilmicekse hiç biri dinlenmemelidir yani sadece TSM dinlenmelidir çünkü arap kültürü düşük dinlenmemeli ama yabancı müzik dinlenebilir diye birşey bana saçma geliyor sonuçta ikiside bizim kültürümüz değil ,biz kendi kültürümüzü yansıtan Türk soyluların yaptıkları müzikleri dinlemeliyiz
1944 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 8 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Konuk)

Seçenekler