![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mersinli Ismail tavsiye ederim Irkdaslarim,çok sayida Asker sarkilari söylüyor, kendisi Türk halk müzigi sanatçisidir. Eskiler iyi tanir,80 li yillarda çok popüler idi. Ne yazik ki Halkimiz bu gibi degerli sanatçilarimizi abraham yamukseslere, zamala tercih etmistir.
asagiya bir kaç link koyuyorum, bir göz atin isterseniz: Esen kalin |
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu başlığın altında yazılan yazıları okuduğum zaman gülsemmi ağlasammı sasırdım.Irkdaslarım kendinize gelin black metal dinliyormus arkadasın birisi sen sananist misin.arkadaslar rap rop rak mak bu muzıkleri dinliyen ve gercekten seven insanlar lutfen kendine Türkçü diyerek gezmesin.hayatım boyunca öyle müziklerden ve dinliyenlerden nefret ettim.hepsi özentidir ve özünü unutup tv de izlediği (afedersiniz) zübbelere özenen insanlardır.arkadaslar özünüze dönün.ecdadınızı unutmayın.ve lutfen kendinize ceki düzen verin.
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ve sizden tek bir isteğim var bu sarkıları dinliyen arkadaslar orda burda sakın ha sakın Türkçüyüz diye gezmeyin
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
asker türküleri çok güzeldir. |
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Cevap: Arabeskçi sanatçılar hakkında...
Ben,heavy metal dinliyorum 8 yildir ve dunyadaki baska hic bir muzik benibu kadar etkileyemedi.ama asla arap ve k.rt muzikleri dinlemem.ya Turk sanat muzigi ya da metal dinlerim.Zeki Muren bir ustat tir.
|
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Bence, kulağa en güzel gelen müzik BOZLAK'tır.
Hele birde Neşet ERTAŞ söylerse bizim oralarda denildiği gibi, Dadından Yengmez.. |
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben orta asya Türkü ve şarkılarını dinlerim, Anadoludan ise sadece Musa Eroğlunu severek dinlerim.
|
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Kulağımı çok tırmalamadığı sürece rak müzik dinlerim.Türk halk müziği,Türkülerimizi de severim.Şaman müziğide dinliyorum artık;bir kere dinledim,kanım ısındı,"huun hur tu ".Harika bir grup.
|
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
arabesk Garibanizm denilen akımı yücelten bir acı müziği, Türk2e garibanlık yakışırmı, garibanlığı yücelten bu tür müzikten uzak durmak en iyisi...Türküz türkü dinleriz....bu kadar.
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
irkdaslarim öncelikle selamlar.yazilanlari okudum da insani - özellikle de türkcü kardeslerimizi - dinledigi müzik yüzünden fislemek cok yanlis..ben eminim ki bu otagdaki kimse k.rd denen o .... havlamalarini dinlemiyordur ancak türkü dinlemeyi sevmiyor diye o arkadasin türkcülügünden süphe etmek te yanlistir..örnegin ben %100 türküm..hayatim boyu k.rdlerden ümmetcilerden koministlerden kisacasi türkcülüge zarar vericek herseyden uzak durdum..atsiz atanin bütün eserlerini okumaya calistim..ancak türkü tsm sevmiyorum..bu benim türkcü olmami engeller mi?..esenlikler..
|
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunların parti başkanları değil mi arabada Ferdi Tayfur dinleyen? Esrarkeşlerin kafaları dumanlarken dinledikleri müziği dinleyen bir başbakan adayı! Tam MHPe göre
|
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı: