![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Arabeskçi sanatçılar hakkında...
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Peki Uluhan sana bir örnek; Giyim tarzın nasıl? |
|
|
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Zaten dinliyorum TSM ve THM.
Baya olduğu dediğin olsa olsa en fazla 1 Ay....... : ) |
|
|
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
1- Cengiz Kurtoğlu (Artvinli gürcü) 2- Ferdi Tayfur (Adanalı fellah) 3- Müslüm Gürses (Urfalı arap ile kürt melezi) 4- Orhan Gencebay (Samsunlu, Oğuz'un Çepni boyundan Türk) |
|
|
|
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Orhan Gencebayı Kırım Tatarı diye bilirdim...
|
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bayan olduğunu şimdi farkettim, üstelik 16 yaşındaymışsın. Biz erkek hâlimizle arabesk dinlemezken, 16 yaşındaki bir kız çocuğunun bu tarz müzikten ne zevk aldığını anlayamadım doğrusu?.. Hele ki Müslüm Gürses?
Arabesk toplumun sosyo-kültürel açıdan en alt seviyesine hitap etmek için icad edilmiştir, sen de kendini o seviyede görüyorsan bir diyeceğim yok ama aydınlık-çağdaş-ilerici bir Türk kızı olduğunu düşünüyorsan müzik zevkini değiştirmelisin. |
|
|
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
arap - esk hepsinden uzak dur kandasım
|
|
|
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Simdi, bir de Ankara´li Turgut, Ankara´li Abdurrahman, Ankarali Osman gibi abuk sabuk herifler cikmis piyasaya. Tip olarak Ankara ile alakasi olmayan bu heriflerin yaptigi absurd sarkilar, ozellikle de gurbetciler arasinda oldukca fazla dinleniyor.
Gecen bir tanidigin arabasinda, yasina hurmeten sesimi cikarmayip, dinlemek zorunda kaldim. Nasil dayandigimi, bir ben, bir de Tanri bilir....
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ne güzel TSM'İZ VE THY'miz varken alt kesimin, serserilerin ve esrarkeşlerin dinlediği bu iğrenç müziği dinleyenleri hiç anlamıyorum.Bütün arabeskçileri toplasan, bütün mal varlığnı MEHMETÇİK VAKFI'na bağışlayan ve kanımca dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sesi olan ZEKİ MÜREN'in tırnağının milyonda biri etmez.
|
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
|
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Musikisi üstüne gerçekten başka bir tür tanımıyorum. Yabancı müzik pek dinlemem ama Elvis Presley'i dinlerim.
|
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlar Ankaralı namık, hatice, turgut, bunların hiçbiri ankaralı değil zaten yanılmayın lütfen bunlar güzelim ankara Türkülerini zehirleyip afedersiniz içine eden a.. düzenb... asa... tiplerdir sakın zannetmeyinki Ankara oyun havaları öyle pavyonda şurda burda rezil şekilde sallanarak oynanıyor tam tersine bi ağırlığı ve uslubu vardır ve çalınışının dahi orda gördüklerinizle alakası yoktur eğer gerçek bir ankara havası ve oyunu görmek isterseniz, sadece örnek olarak söylüyorum oda Ankara Derneği Seymen ekibidir orda bu güzel Ankara Türkülerinin çalınışını ve oynanışını görebilirsiniz ve tekrar söylüyorum o Milletin televizyonlarda falan görüpte Ankaralı zannettikleri rezi...lerin hiçbiri Ankaralı değildir bikere ben zaten kabul etmiyorum ve kesinlikle dinlemiyorum sadece ve sadece gerçek uslubunda çalınır ve hakeden kişiler söylerse dinlerim, bu arada arebeskle kesinlikle işim olmaz ve dinlemem TSM ve ağırlıklı THM dinlerim pop sanatcısı kalmadığı için seçip dinlediğim kimse yok sadece çalana kulak veririm okadar. Selam olsun tüm Irkdaşlara. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arabeskçi , hakkında... , sanatçılar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|