![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yobaz, laik ve Türk düsmani benimde Cumhurbaskanim olamaz.Dagdan gelip bagdakinimi kovuyorsun? Etnik döküntü seni, senin bu ülkenden gidisini yagli ipin ucunda izleriz umarim..!
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dağdan gelip bağdakini kovmak.Ettikleri bu işte yobazların.
Devran dönecek elbet. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk olmayan Türküm diyemeyen biri, Türk ü kendi vatanından kendi vatandaşlığından nasıl çıkaracak merak ediyoruz doğrusu.
Misafir olan sizsiniz "Sayın" Erdoğan ama gideceğiniz günleride göreceğiz eninde sonunda. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bekir Çoşkun gerçekleri anlatıyor. Mutlaka izleyin.
http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tayyip efendinin kanı temiz olmadığı için asil kanlı TÜRKLER in gücünü idrak edemiyor ne yazıkki
bir gün gelir TÜRK BUDUNU hak ettiği dersi verir bu densizlere TÜRK IRKININ basiretsizliğni atması yakındır çünkü TANRIYA kılınçlık yapmış tek ırk ULU TÜRK BUDUNU dur |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
tayyip'in acilen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından çıkmasını, gürcistan'daki kandaşlarının yanına gitmesini ve gürcistan vatandaşlığına geçmesini tavsiye ediyorum. Bu onun için daha hayırlı olacaktır...tayyipoşvili'nin sonunu pek iyi görmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bizi de atsana vatandaşlıktan "sayın" bedevi zihniyetli gürcü...Türkiye, TÜRKlerindir.Bu yapılana "dağdan gelip bağdakini kovmak" denmez de ne denir ? Daha da konuşacağım; ancak otağımıza ve emeklere yazık olacak.Dokunulmazlığının kalktığı gün yüzünü(zü) görmek istiyorum.
*Aslında bu tarz "insanlarla" sizli bizli konuşulmaz ancak konumun(uz)a saygımdan bu şekilde konuşmak durumundayım.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ERgün poyraz kitabını biliyormusunuz? musa nın cocukları kitabını bu kitabta tayyip ve emine nin yahudi kökenli olduğu söyleniyo doğrumudur?yoksa bir oyun mu?paranoya mı? Benim bildiğim tayyip gürcü kendisi söyledi karısıda arap
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
diyorum ve bende ABDullah Gül'ü kabullenemiyorum.! |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben TÜRK'üm bununla gurur duyuyorum. Şimdi soruyorum RTE sen ben TÜRK'üm diyebiliyormusun? Meydanlarda Tek Vatan Tek Millet demekle olmuyor. Biz TÜRKÇÜ'ler bu VATANI karşılıksız sevdik. Siz kimsiniz Türk, halkını vatandaşlıktan çıkarıyorsunuz. Bu hakkı nereden buluyorsunuz. Bu VATAN, Bize BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün Emanetidir. Eğer bundan rahatsızsanız siz dilediğiniz yere gidebilirsiniz.
-NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE-
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Dişi çapulcu olduğu için atılmıştır
|
O kadar çok seviyorum ki terk edemem. Ama TSK VE Türkçüler sayesinde onlar kendilerine yer arıyacak. Onlar şimdi kurtsuz köye düştüklerini sandıkları için eli değneksiz geziyorlar.Ne başbakan.ne de cumhurbaşkanı Türk'e benzemiyorlar,Türk için de çalışmıyorlar küplerini doldurmak için duruyorlar.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Peki Tayyip efendi, türbanlı bir yaratık çıkıp ben Atatürk'ü sevmiyorum dediği vakit neden onada aynı tepkiyi göstermediniz? Adama sormazlar mı sen ne biçim idarecisin diye o zaman?
Gerçi senin zihniyetinde o türbanlı yaratıktan farksız değil! Bu ülkede uygulanan çifte standartı çok açık görüyoruz burda. Ulu Başbuğ'a hakaret et ses çıkarmazlar, kendilerinden bir kişinin makamını kabullenmiyenlere iste ögkeyle terk et diyebilmektedirler. Bu pehriz ne lahana turşusu?
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
93 Rus harbi,Balkan savasi,1.nci dünya savasi sonrasi yurdumuza cok sayida Türk asilli olmayan siginmaci gelmis.Türk insani ekmegini bölüp onlarla paylasmis.Bunlarin icinde,Gürcü,Rus,Cerkez,Abaza,Arap,Arnavut,Sirp,Bo snak,Cingene,Makedon gibi,RTE nin sular seller gibi saydigi cok sayida etnise var.Büyük olasilik RTE nin dedeleride siginmaci gelmisler.
Savas durumlarinda insanlarin Can güvenlikleri icin bir baska ülkeye siginmalari normaldir.Fakat,Savas bitiminde veya geldikleri yerler güvenli duruma geldiginde,sigintilarin tekrardan ülkelerine dönmeleri beklenir.Gönüllü gitmezlerse,vatandasliklari dahi iptal edilip geri gönderilmeleri gerekir. Yugoslavyadaki ic savas sonrasi,Bati Avrupa ülkelerine siginan cok sayida siginmaci,savas bitiminde zorla ülkelerine geri gönderildiler.Normalide budur. Yurdumuz Anadoluya gelen siginmacilarin Torunlari,ülkemiz icin tehdit olmaya basladilar ilkin.ikincisi,geldikleri ülkelerde durum normallesti ve Can güvenligi tehlikesi ortadan kalkti.Kominizm gibi siyasi nedenlerde yok artik. Isbu nedenle,Sigintilarin,Beslemelerin Torunlarinin,vatandasliklarinin iptali ve geldikleri yerlere geri gönderilme konusunu,ülkenin sahibi Türklerin gündeme getirmesi gerekir esasen.Biz bunu yapmadikca,sigintilar Dagdan gelip Bagdakini kovmaya kalkarlar her zaman. Tanri Türkü Korusun |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıkarma , dan , erdoğan' , tehdidi , vatandaşlıktan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|