![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
igrenc bir sekilde yiyisleri var.Insanda biraz utanma olur.Nedir bu vurdum duymazlik.Arap gelenegi vede toresi ne beklersiniz bundan.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İnsan'ın önce kendisine saygısı olması gerekir ki, diğer insanlara da saygısı olsun. Bunların kendilerine saygıları yok ki. Bunları anlatacak daha iyi bir görüntü olamazdı.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Sanırım kusacağım...:S
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Arayan buluyor :-) youtubede daha cok sey var ya pislidke cok ama böyle komedilerde cok :)))
ya Türkiyeye seriyat geldigini düsündükce bu video aklima geliyor igreniyorum.. Ne kadar pis kültür varsa Arap ve Kürtlerden cikiyor |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ben o arkadaki adamın yerinde olsaydım orayı terk ederdim...
medeniyet ve kuşak çatışması :))))
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sevgili ırkdaşlarım hayatında böyle iğrenç böyle pislik bi yemek yeme şekli görmedin hani ayakları ile yeseler daha iyi olurdu.Bun görüntüler bana belgesel gibi geldi belkide bunlarda farklı bir canlı çeşitidir böyle yemek yiyorlardır:)
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir cok arap ülkesine ihracat amacli seyahatlerim oldu. Benzer sahneleri bir cok defa gördüm. Kadinini kara carsaflarin ardina hapseden bu insanlardan bir halt olmaz ama inanin disarida yemek yemek icin bile suratini göstermeyenler ev partilerinde ickiden uyusturucuya kadar her halti yiyolar.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İşte yıllarca bize İslam dini diye arap kültürü empoze edilmeye çalışıldı.
Bunun İslam'da bile yeri yok pis arapların iğrençliği. Medeniyetten yoksun vahşi insanlar. Bunlar İslam'a en büyük kötülüğü yapıyor farkında değil mi acaba? Kur'anın neresinde böyle yemek yenilir yazıyormuş? |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu arada ben bir daha makarna yiyemem |
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kur'an-ı Kerim'in neresinde yazıyor çarşaflı yobaz-devşirme takımı bu şekilde yemek yemeli diye..?
Hani derler ya, "Dinime küfür eden müslüman olsa" diye... Bunların ne olduğu da belli değil... Alayı cahil, nereye çeksen oraya gelir zırcahiller.. :(( |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arap karısı gerçekten medeniyetin zirvesine ulaşmış aslında o kadar aşağılamamkta lazım çölün ortasında başka nasıl bi sofra kültürü geliştireceklerdiki:)) Bunlar kuranda yazmasa yıkanmazlar bile ayrıca bunlar çatla bıçak bilmezler bi pilav yerler kusmak isteyenlere tavsiye ederim izlemelerini önce pilavı avuçlayıp sıkarlar iğrenç:)) aldıkları zaman dışında suyu sadece içmek için kullanırlar aslında suyun birde temizleme özelliğinden haberleri yoktur:))
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hay elleriniz dert görmesin, sabah sabah neşem geldi, spagetti yerini bulsun diye peçeyi silkeliyor dikkat ettiniz mi
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
yorumlara dikkat almanca bi kac kürt yorum yapmis Islamist yorumlar yapmis kurdoplayer92-> biz Müslümanlar siz o.cocugu hristiyanlardan daha iyiyiz felan bu sefer almanlar türklere küfür etmeye baslamis, bu serefsizler her müslümani türk yapiyor kürtün ve arapin pislikleri türklügün üzerine atiliyor lanet olsun seriyatcilara
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben iş için son 4 yılda 6 kere Yemene gittim.Kadınlar gerçekten böyle yiyor.Erkekler de daha iğrenç.Pilav dahil herşeyi avuçlayıp yiyorlar.
Bu araplar kadar iğrenç insanlar yok.Dubai'de Yemen uçağının kalkması için bekşiyordum.Karşıma bir pis arap oturdu.bacak bacak üstüne attı. Terliğini çıkarıp başladı parmak aralarını temizlemeye.Ben de bildiğim tüm küfürleri edip yerimi değiştirdim.neyse ki o işinden istifa ettim ve bir daha o pis yerlere gitmeyeceğim. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ya iğrenç gerçekten ya birde pis arap yobazlar birde Türk ismi geçiyor yorumlarda orda bakan yabancılarda bunları Türk sanacak
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| :)))) , arap , carsafli , karilar , nasil , yemek , yer? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|