![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
araplar,çingeneler,kürtler aynı renkler aynı sesler bunların hepsi böyle bu manzaralar türkiyedede var karaçarşaflı bir karafatmayı spor yaparken falan hayal etsenize:)) güney doğumuz böyle pislik etnik külüstür karılarla dolu bunların erkeklerini ise hiç yazmaya değmez.
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Bunlar insansa ben de karıncayiyenim.
|
|
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben bunu öncedende izlemiştim,çok komik hahaha
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Küçükken çarşaflılardan korkarmışım ben, şimdi tiksiniyorum :)
|
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Midem bulandı. Pis görgüsüz insanlar.
|
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yinede iyi sayılır çatal kullanacak kadar kendilerini geliştirmişler.
|
|
|
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pislik lanet olası karafatma.Yiyişine bak şunun.
|
|
|
|
|
|
#39 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arap halkının arap kadınına çektirdiği zulümü görüyorsunuz."ninja"lar bu şekilde yemek yiyormuş,afiyet olsun .Ya o değil ÇATAL NE ALAKA .Fazla medeni olmuş :P
|
|
|
|
|
|
#40 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu araplar kökten pislik insanlardır. Bir sürü dini zorlama bile bunları asla temiz yapamamıştır.
- Pislik karı, yediğin makarnanın yağı pisliği çarşafına sindi. B.k gibi kokarsın bir saat sonra. Temizmisin şimdi? |
|
|
|
|
|
#41 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunlar insan mı acaba diye düşünüyorum saatlerdir...Müslümanlığın bu olduğunu mu zannediyorlar acaba ? Hiçbirinin hayvandan farkı yok...
|
|
|
|
|
|
#42 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk , Türkçü , Atatürkçü
|
bu ucubelere diyecek söz bulamıyorum...
|
|
|
|
|
|
#43 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunların birde geleneksel dansı var. Aile arasındaki toplantılarda yapılıyor sanırım. Oldukça komik.
Bizim arap aşığı sıkmabaşlılar izlemesin,bunu da alır ibadettir falan diye. Yönetici notu. Otağa bir daha ahlaksız ve seviyesiz videolar ekleme. |
|
|
|
|
|
#44 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Iste buyuk arap-musluman medeniyeti. Bende az once yerdeydim simdi kalktim :D Elle yemekten catala gectikleri icin tebrik ediyoruz tabii ki.
|
|
|
|
|
|
#45 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yönetici notu: Serhat edepli ol otağda birçok bayan arkadaşımızın olduğunu hatırla.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| :)))) , arap , carsafli , karilar , nasil , yemek , yer? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|