![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Görgüsüz manyak bunlar,yemeklerini
Yerken arkadan ensesine bir koyacan tepsinin ortasinda bulacak kendini:) KOCATÜRK Irkdasim sorun halloldu apalayarak birazda ortasindan yer tepsinin. |
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
iğreç karşılamayın arkadaşlar bu bedevi köpeklere ancak gülünür.tarihi ,kültürü ve medeniyeti olmayan bu zavallılar başka ne yapacaklardı
|
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
izledikçe gülüyorum yahu.Köpekler.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bunları yakınlarımdaki bir AVM'de yemek yerlerken görmüştüm.Eşeğin ağzına bağlanan yemlikle yiyişlerinden bir farkı yok.O yiyişi gördükten sonra hamburgerden soğudum.Makarna yiyişlerini ise hiç sormayın !! :)
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Uzaylı gibiler yakında bunlardan anten fln çıkar hahahah.
--------------------------------------------------------------- Ztn kendi dinlerinde belirtildiği gibi peygamberler azgınlık ve rezaletin olduğu yerlere inermiş öle duymuştum.Buda bariz bir şekilde bize bunu anlatıyo ztn.Elin iranlıları nasıl bir taraflarımızı açarız die uraşırken bizimkilerde nasıl bir yerlerimizi kapatırız melankolik azgınlık ortamı yaparız die uraşıyolar. Yönetici Notu : Önce doğru dürüst yazmasını öğren sonra gel. Üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
çok basit kandaşım paçaları sıvayacaklar ve hücuuuumm:) |
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARAP MİLLETİ DEĞİL Mİ HER PİSLİK VAR GÖRGÜ YOK Kİ (yasak) YANDAKİ ADAMIN YÜZÜNDEN DE BELLİ ALLAH BELALARINI VERSİN.
Yönetici notu: Otağ kurallarını okumadan ileti ekliyorsun. Küfür ve hakaret yasak. Tekrarı halinde ikinci kez uyarılmayacaksın. |
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
abi bu video kacıncı yüzyıldan kalmıs
pardon yada bu araplar kacıncı yüzyıldan kalmıs:) |
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yemen´de bir müsterimin davetlisi olarak bir lokantaya gitmistim. Pilav bunlarin yedigi gibi ortaya geldi ve tabiki catal bicak yok. Karsimdaki tabaga elini daldirdi, ben catal istedim. Ancak 15-20 dakika sonra zorla bi catal bulup verdiler. Her seyleri hayvan gibi dökerek elleriyle yediklerinden tüm masalar berbat bir görünümdeydi sanki hayvan masada kesilmis gibi bir görüntü vardi. Tüm halk, ögleden sonra Gat adi vrilen bir cesit doping etkisi yapip sahte mutluluk veren bir bitkisel uyusturucuyu kullaniyor. Görüntü gercekten inanilmaz, insanlar bu otu yanaklarina doldurarak emdiklerinden bazilarinin yanaklari bosken sarkik duruyor. Herkesin kafasi bir Dünya oldugundan ögleden sonra is konusmak da mümkün degildi.
|
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
elleriyle yemek yer sonra yikamadan saclarini ellerler..
TEMIZLIK IMANDAN GELIR :) |
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
madem o kadar radikalsin , restoranda yemek yemek senin neyine..
|
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Allahım iyi ki Brakisefal'im
|
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
araplarda, yemek elle yendiği için, çatalı görünce şaşırmışlar onun şokundandır. pislikler...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| :)))) , arap , carsafli , karilar , nasil , yemek , yer? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|