Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.08.2007, 03:29   #16 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Devrimci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Arkadaşlar-Irkdaşlar, ben Kanaltürk'ü savunmuyorum, ona bakılacak olursa Türkiye'de savunulacak TV kanalı yok :))))
Ancak Türk televizyonculuğunda şu an itibariyle bizlerin görüşlerine en yakın olan kanallardan birinin Kanaltürk olduğunu lütfen unutmayalım ve Kanaltürk'ü sadece Tuncay Özkan'la bağdaştırmayalım.
Şu an neredeyse medyanın tümü yobazların kontrolü altında..!
Türk'e, Türkçülük'e, Atatürkçülük'e kıymet verip değerli paşalarımızı ağırlayarak onların görüşlerine yer vermiş nadir TV kanallarından birini de baltalarsak geriye seyredecek neresi kaldı ki..?

Eğer yanlış düşünüyorsam seyredecek TV kanalı tavsiye edin..!
Devrimci Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 03:38   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
Alıntı:
Devrimci adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arkadaşlar-Irkdaşlar, ben Kanaltürk'ü savunmuyorum, ona bakılacak olursa Türkiye'de savunulacak TV kanalı yok :))))
Ancak Türk televizyonculuğunda şu an itibariyle bizlerin görüşlerine en yakın olan kanallardan birinin Kanaltürk olduğunu lütfen unutmayalım ve Kanaltürk'ü sadece Tuncay Özkan'la bağdaştırmayalım.
Şu an neredeyse medyanın tümü yobazların kontrolü altında..!
Türk'e, Türkçülük'e, Atatürkçülük'e kıymet verip değerli paşalarımızı ağırlayarak onların görüşlerine yer vermiş nadir TV kanallarından birini de baltalarsak geriye seyredecek neresi kaldı ki..?

Eğer yanlış düşünüyorsam seyredecek TV kanalı tavsiye edin..!

biz zaten gayri milli tvleri izlemiyoruz. İzleyenler düşünsün.
Gökhan Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 03:51   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Devrimci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
biz zaten gayri milli tvleri izlemiyoruz. İzleyenler düşünsün.
Ben Kanaltürk'ü savunmadığımı, ancak ne olursa olsun bizler gibi düşünen hatırı sayılır bir kitlenin bu kanalı izlediğini belirttim.
Peki ben ve forumdaşlarım-ırkdaşlarım hangi kanalı takip etsinler..?
ATV-STAR-KANALD-SHOWTV gibi kanalları geçtik, belli başlı saçma sapan kanallardaki futbol-dizi-magazin gibi Türk Halkı'nı uyutan programları da geçtik.......
Nereyi seyredelim, lütfen yardımcı olun!
Devrimci Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 03:58   #19 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Turanaskeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 34
Alıntı:
Asya Kartalı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Seçimler olmadan önce Tuncay Özkan bey:"Benim arkadaşlarım vardı, kürt ama hepsi vatanperverdi. Ne mutlu TÜRKÜM diyebiliyolardı." gibi saçma sapan konuşmalar yapıyordu.
Anayasamıza göre ırkçılık suç kapsamına giriyor ne demesini bekliyodun kürtlerden sabun lazlardan şampuanmı yapalım diyecekti:))Soydaşlar meraklanmayın siz tuncay özkan iyi bir vatanperverdir ancak her vatanperver ırkçı olmak zorunda değildir.Siyasi görüşü ideolojisi bizden farklı diye soydaşlarımızı aşağılamayalım yıllardır Türkün gücü hep bu yöntemle kırıldı artık Türk Türkü katletmemelidir bu kadar çok düşmanımız varken derdimiz Atatürk ilke ve ınkılapları birine neden böyle dedin diye oyalanarak dikkatimizi ve gücümüzü dağıtmayalım.
Kanaltürk önünde yazan yazıya gelince derhal kaldırılmalıdır yüksekte bir yere daha şık bir şekilde yazılmalıdır.
Turanaskeri Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 11:14   #20 (İleti Bağlantısı)

hakanbaktemen adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 30
biz onlara her gün gereken dersi veriyoruz içiniz rahat olsun :)
hakanbaktemen Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 12:42   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
hakanbaktemen adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
biz onlara her gün gereken dersi veriyoruz içiniz rahat olsun :)
Soydaş merakımdan soruyorum ne gibi bir ders veriyosunuz bu ders kaç dalda veriliyor.Onlara demişsin onlardan kasıt kanalturk mü?
Turanaskeri Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 13:09   #22 (İleti Bağlantısı)

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 542
Alıntı:
Turanaskeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Soydaş merakımdan soruyorum ne gibi bir ders veriyosunuz bu ders kaç dalda veriliyor.Onlara demişsin onlardan kasıt kanalturk mü?
evet kanaltürke veriyoruz dün gece 12-3 arası kanaltürkün sohbet odasına girseydin görürdün nasıl ders verdiğimizi ama herkes anladı dersi
GökTürkAlp Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 13:14   #23 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
Anayasamıza göre ırkçılık suç kapsamına giriyor ne demesini bekliyodun kürtlerden sabun lazlardan şampuanmı yapalım diyecekti:))Soydaşlar meraklanmayın siz tuncay özkan iyi bir vatanperverdir ancak her vatanperver ırkçı olmak zorunda değildir.Siyasi görüşü ideolojisi bizden farklı diye soydaşlarımızı aşağılamayalım yıllardır Türkün gücü hep bu yöntemle kırıldı artık Türk Türkü katletmemelidir bu kadar çok düşmanımız varken derdimiz Atatürk ilke ve ınkılapları birine neden böyle dedin diye oyalanarak dikkatimizi ve gücümüzü dağıtmayalım.
Kanaltürk önünde yazan yazıya gelince derhal kaldırılmalıdır yüksekte bir yere daha şık bir şekilde yazılmalıdır.

Zaten ondan Türkçü olmasını beklemiyoruz.Ama söylediği sözler normal bir vatanseverin söylediği sözlerden farklı.

"Benden selam olsun Türkiye'ye.
Kürt kardeşime, Laz hemşerime,Çerkez dostuma, Süryani ahbabıma, Rum komşuma,Ermeni canıma...
Açtım ellerimi ,kalbimi, aklımı:Duadayım"

Bunu diyen adam mı vatansever?Bunlar sadece laiktir.Milliyetçi bir tarafları yoktur.Bunların laik olduğuna bakarak vatansever demeyin.Vatanseverlik o kadar küçük birşey değil.Yarın birgün AKP tehlikesi bittiğinde ve laikliğin normal bir ölçü olduğu zaman göreceksiniz vatansever dediğiniz insanları.Nasıl komunizm kavramlarını savunacaklar.Şunu da belirtiyim bugün ortalıkta Kanaltürk'le birlikte bir iki televizyon var AKP yalakalığı yapmayan. Ama bu bize yakın olduğu anlamına gelmez.Bunlara Türkçülüğe yakın diyen Türkçülüğün ne olduğunu bilmiyorduır.
Aydın Çeri Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 15:14   #24 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Tuncay Özkanın sentezci fikirleri TÜRK ırk yapısının melezleşmesi sonucuna yol açacak niteliktedirler ki bu sebepten Tuncay Özkana asla sempati beslemiyorum. Ayrıca Tuncay Özkan cumhuriyet mitinglerinde elimde kuran göğsümde iman türü saçma sloganlar atmıştı ki ben bunları da unutmadım. Nacizane benim gözlemlerime göre bu zat tam bir rüzgar gülüdür Doğana çalışırken serbest piyasacı laik, Karamehmette avrasyacı liberal ve son olarak kemalist...
TÜRKÇÜ DEVRİM Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 15:30   #25 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Tuncay Özkanın sentezci fikirleri TÜRK ırk yapısının melezleşmesi sonucuna yol açacak niteliktedirler ki bu sebepten Tuncay Özkana asla sempati beslemiyorum. Ayrıca Tuncay Özkan cumhuriyet mitinglerinde elimde kuran göğsümde iman türü saçma sloganlar atmıştı ki ben bunları da unutmadım. Nacizane benim gözlemlerime göre bu zat tam bir rüzgar gülüdür Doğana çalışırken serbest piyasacı laik, Karamehmette avrasyacı liberal ve son olarak kemalist...
Takiyye yapmak sadece akplilere mi mahsus:)) Önemle dikkatinizi çekerim bizim milletimiz genelde sentezci bir yapıya sahip taksime şaman müzesi kuracağız mı deseydi:))Bence tuncay siyaseti kavramış bırakalım devam etsin bizim yönetime gelmemize en az 10 yıl var o sırda yönetimin amerikancı kürtçülere sözde milliyetçilere kalmasındansa tuncaya,hulkiye kalması daha iyidir.
Turanaskeri Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 15:47   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Turanaskeri kardeşim Tuncay Özkanı kazısak ben diyorum ki altından Türkan Saylan çıkar :)) Enternasyonal sosyalizmin pınarından beslenen insanların gizledikleri TÜRKÇÜLÜKLERİNDEN öte kardeşlikçi pasaport milliyetçilikleridir. Yöneticimizin de dediği gibi yılanların içinden daha az zehirlisini seçmeye başlarsak yolun sonunu bulamayız. Evet TÜRK IRKÇILARI olarak azınlıktayız ama en bilimsel fikriyatın kemiklerimize işlemiş haliyle zor beğenir ve kabullenir bir halde de olsak sonunda biz kazanacağız.
TÜRKÇÜ DEVRİM Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 15:56   #27 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
TÜRKÇÜ DEVRİM adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Turanaskeri kardeşim Tuncay Özkanı kazısak ben diyorum ki altından Türkan Saylan çıkar :)) Enternasyonal sosyalizmin pınarından beslenen insanların gizledikleri TÜRKÇÜLÜKLERİNDEN öte kardeşlikçi pasaport milliyetçilikleridir. Yöneticimizin de dediği gibi yılanların içinden daha az zehirlisini seçmeye başlarsak yolun sonunu bulamayız. Evet TÜRK IRKÇILARI olarak azınlıktayız ama en bilimsel fikriyatın kemiklerimize işlemiş haliyle zor beğenir ve kabullenir bir halde de olsak sonunda biz kazanacağız.
Kıymetli soydaşım sende doğru dersin nasrettin hoca fıkrası gibi sende haklısın bende haklıyım:)) Zaten tuncay türkan saylanla pekbi iyi ahbap ama tuncayın kafatasına bakarsak katışıksız bir Türk türkan saylana gelince sabatayist mi mason mu öyle abuk bi kadın.Tuncay bu hatunla yakın olduğuna göre mutlaka bazı cinsel dürtülerini tatmin ediyordur:))Dokunmayınmayın tuncayıma bırakın biraz takiyye yapsın şimdiye dek amerikancı,bölücü bi açıklaması olmadı bence bu yolda devam etsin yoksa tuncaylarda piyasadan çekilirse ortalıkta Türkiye islam devletimi olsun yoksa adını değişitirip kroistan mı koyalım tartışmaları alır yürür.
Turanaskeri Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 15:59   #28 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

BOZKURTBEY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 20
DEVRİMCİ KARDEŞİM TAVSİYE İSTEMİŞ HANGI KANALI İZLEYEYİM DİYE BENDEN ONA TAVSIYE. TÜRKSAT1C EBRT KANALI HERKESE TAVSIYE EDERIM.
BOZKURTBEY Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 16:49   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 76
Alıntı:
Kıymetli soydaşım sende doğru dersin nasrettin hoca fıkrası gibi sende haklısın bende haklıyım:)) Zaten tuncay türkan saylanla pekbi iyi ahbap ama tuncayın kafatasına bakarsak katışıksız bir Türk türkan saylana gelince sabatayist mi mason mu öyle abuk bi kadın.Tuncay bu hatunla yakın olduğuna göre mutlaka bazı cinsel dürtülerini tatmin ediyordur:))Dokunmayınmayın tuncayıma bırakın biraz takiyye yapsın şimdiye dek amerikancı,bölücü bi açıklaması olmadı bence bu yolda devam etsin yoksa tuncaylarda piyasadan çekilirse ortalıkta Türkiye islam devletimi olsun yoksa adını değişitirip kroistan mı koyalım tartışmaları alır yürür.
Tuncay Özkanın soyunda mutlaka kürtlük zazalık vardır yoksa bunu demezdi diyemezdi: "Benim arkadaşlarım vardı, kürt ama hepsi vatanperverdi. Ne mutlu TÜRKÜM diyebiliyolardı."
TrakyaTürkçü Çevrimdışı  
Alt 27.08.2007, 16:53   #30 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Trakyalı soydaşım bu kadar takılmayın bi lafa mecburen öyle diyo adam ayrıca kafatası ekrandan gördüğüm kadarıyla türk kafatası.Bence tuncay doğru yolda zaten bi avuç adam var Atatürkü savunan onlarıda sen niye böyle dedin diye kendimizden soğutmayalım.
Turanaskeri Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bakin!!! , kanaltÜrk'Ün , yaptiĞina

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler