![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar-Irkdaşlar, ben Kanaltürk'ü savunmuyorum, ona bakılacak olursa Türkiye'de savunulacak TV kanalı yok :))))
Ancak Türk televizyonculuğunda şu an itibariyle bizlerin görüşlerine en yakın olan kanallardan birinin Kanaltürk olduğunu lütfen unutmayalım ve Kanaltürk'ü sadece Tuncay Özkan'la bağdaştırmayalım. Şu an neredeyse medyanın tümü yobazların kontrolü altında..! Türk'e, Türkçülük'e, Atatürkçülük'e kıymet verip değerli paşalarımızı ağırlayarak onların görüşlerine yer vermiş nadir TV kanallarından birini de baltalarsak geriye seyredecek neresi kaldı ki..? Eğer yanlış düşünüyorsam seyredecek TV kanalı tavsiye edin..! |
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
biz zaten gayri milli tvleri izlemiyoruz. İzleyenler düşünsün. |
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben Kanaltürk'ü savunmadığımı, ancak ne olursa olsun bizler gibi düşünen hatırı sayılır bir kitlenin bu kanalı izlediğini belirttim.
Peki ben ve forumdaşlarım-ırkdaşlarım hangi kanalı takip etsinler..? ATV-STAR-KANALD-SHOWTV gibi kanalları geçtik, belli başlı saçma sapan kanallardaki futbol-dizi-magazin gibi Türk Halkı'nı uyutan programları da geçtik....... Nereyi seyredelim, lütfen yardımcı olun! |
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Kanaltürk önünde yazan yazıya gelince derhal kaldırılmalıdır yüksekte bir yere daha şık bir şekilde yazılmalıdır. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
biz onlara her gün gereken dersi veriyoruz içiniz rahat olsun :)
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Zaten ondan Türkçü olmasını beklemiyoruz.Ama söylediği sözler normal bir vatanseverin söylediği sözlerden farklı. "Benden selam olsun Türkiye'ye. Kürt kardeşime, Laz hemşerime,Çerkez dostuma, Süryani ahbabıma, Rum komşuma,Ermeni canıma... Açtım ellerimi ,kalbimi, aklımı:Duadayım" Bunu diyen adam mı vatansever?Bunlar sadece laiktir.Milliyetçi bir tarafları yoktur.Bunların laik olduğuna bakarak vatansever demeyin.Vatanseverlik o kadar küçük birşey değil.Yarın birgün AKP tehlikesi bittiğinde ve laikliğin normal bir ölçü olduğu zaman göreceksiniz vatansever dediğiniz insanları.Nasıl komunizm kavramlarını savunacaklar.Şunu da belirtiyim bugün ortalıkta Kanaltürk'le birlikte bir iki televizyon var AKP yalakalığı yapmayan. Ama bu bize yakın olduğu anlamına gelmez.Bunlara Türkçülüğe yakın diyen Türkçülüğün ne olduğunu bilmiyorduır. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tuncay Özkanın sentezci fikirleri TÜRK ırk yapısının melezleşmesi sonucuna yol açacak niteliktedirler ki bu sebepten Tuncay Özkana asla sempati beslemiyorum. Ayrıca Tuncay Özkan cumhuriyet mitinglerinde elimde kuran göğsümde iman türü saçma sloganlar atmıştı ki ben bunları da unutmadım. Nacizane benim gözlemlerime göre bu zat tam bir rüzgar gülüdür Doğana çalışırken serbest piyasacı laik, Karamehmette avrasyacı liberal ve son olarak kemalist...
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Turanaskeri kardeşim Tuncay Özkanı kazısak ben diyorum ki altından Türkan Saylan çıkar :)) Enternasyonal sosyalizmin pınarından beslenen insanların gizledikleri TÜRKÇÜLÜKLERİNDEN öte kardeşlikçi pasaport milliyetçilikleridir. Yöneticimizin de dediği gibi yılanların içinden daha az zehirlisini seçmeye başlarsak yolun sonunu bulamayız. Evet TÜRK IRKÇILARI olarak azınlıktayız ama en bilimsel fikriyatın kemiklerimize işlemiş haliyle zor beğenir ve kabullenir bir halde de olsak sonunda biz kazanacağız.
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
DEVRİMCİ KARDEŞİM TAVSİYE İSTEMİŞ HANGI KANALI İZLEYEYİM DİYE BENDEN ONA TAVSIYE. TÜRKSAT1C EBRT KANALI HERKESE TAVSIYE EDERIM.
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Trakyalı soydaşım bu kadar takılmayın bi lafa mecburen öyle diyo adam ayrıca kafatası ekrandan gördüğüm kadarıyla türk kafatası.Bence tuncay doğru yolda zaten bi avuç adam var Atatürkü savunan onlarıda sen niye böyle dedin diye kendimizden soğutmayalım.
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bakin!!! , kanaltÜrk'Ün , yaptiĞina |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|