![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BALKAN GÖÇMENİ TÜRKLER
Balkan göçmeni Türkler,,,Türk kökenli olmayan balkan milletlerini pomaklar,bosnaklar,,arnavutlar vs bunları nasıl görüyorlar.Bazen ben görüyorumki bunları Türkiye deki Türklerden kendilerine daha yakın görüp kayırabiliyorlarda .BİLİYORSUNUZ! Balkan dernekleri federasyonunda el ele kol kola BALKAN GÖÇMENİ TÜRK VE RUMELİLİ ARKADASLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUM.
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sadece balkan göçmenleri için geçerli değil yazdıkların
Balkan göçmenlerinin arnavutu,boşnağı kendinden ayırmadığı doğrudur ancak ülkemizde ırk ayrımı yapan kaç kişi var.Kafkas göçmenleride çerkezi ve türevi ırkları kendinden ayırmaz anadolu türküde kürdü lazı ve türevini kendinden ayırmaz.Bunun temelinde gel ne olursan gel mantığı yatıyor Türkler islamiyeti kabulleriyle birlikte ırktan çok din bağlarına önem vermişler Türk ün gayr-ı türk unsurları kendinden ayırmayışının sebebi budur.
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir çok çeşit milletten arkadaşım oldu ama sırf onların hatırı yüzünden ırklarıyla gönül bağım olmadı,Türk olduktan sonra Anadolu Türkü olsun,Irak Türkü olsun,İran Türkü olsun yada Balkan Türkü olsun benim için farketmez.Sırf balkan kökenli diye boşnakları,arnavutları yada pomakları tabiki sevmem yada sırf balkan kökenli diye adamlara tabiki gönül bağıyla bağlı değilim.
kürtleri dışayıp boşnakları kabullenmenin yada lazları dışlayıp pomakları kabullenmenin hiç bir anlamıda yok.Boşnakların yada pomakların kendilerini Türk olarak tanıtmaları tabiki hoşuma gitmez yılanın en tehlikelisi bulundugu yerle aynı renkte olandır bunu heppimiz biliyoruz.Ayrıca sırf müslümanlar diye boşnaklara sıcak bakan onları kucaklayan ideolojileride hiç anlamadım aynı şey çeçenler içinde geçerli. |
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benim sülalem Türktür. Ananem de az çok çerkezlik vardır..AMA çerkezlerin yaptığı ihaneti görmezden gelmeme mani olamaz. BEN IRK OLARAK TÜRK ÜM
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
etnik özürlü senin neden balkan Türkleriyle sorunlu olduğun anlaşıldı sen git ananın damarındaki çerkez kanıyla uğraş sana ne Türklerin ne yaptığından.
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben mi etnik özürlüyüm? Ananemin dedesinde Çerkezlik varsa banane ben mi etnik özürlü olacağım
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
seni bi karıştırırım hayat boyu düzelemezsin zaten düzgün değilsin etnik yamuğun tekisin anannenin damarındaki çerkez kanına sokturtma şimdi yavaşça yol al.
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
HİÇ BİR KÜRTÜ,,ÇERKEZİ,,ABAZAYI,,POMAK I,,ARNAVUT U SAVUNDUĞUM YOK. FARKLI GİBİ GÖSTERİP SAPTIRTMAYA ÇALIŞMA TÜRKLÜĞÜMEDE LAF ATMA,,, KÜFÜRDE YAZMA doğru Konus
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
senin neren Türkle ananesinin damarında çerkez kanı dolaşan Türk olmaz sen hangi ülkücü formatın tohumusun.Benim ağzımı bozdurmadan geldiğin çukara geri git hem bu sitenin adminleri nerde başka sitede olsa çok atılmıştın sen.
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bu sözün ardından safkan Türk olduğunu iddia etmek yanlış olacaktır. Sizin söyledikleriniz de büyük bir çelişki var.Hem çerkeslik var diyorsunuz, hem de Türk olduğunuzu söylüyorsunuz. Sonuçta kan bir yerde kırılmış, ya da değişmiş. Siz önce soyunuzu araştırın. Yanlış bilgiler sizi, çok değişik yerlere götürebilir. Konuyu kilitliyorum. Önce soyunuzu iyi araştırın. Soyunu sopunu bilmeden kimse burda Türkçülük yapmaya kalkışmasın. (Ayrıca internet ortamında bizim site kadar başka hiçbir yer bu konuda, bu kadar duyarlı değildir. Diğer zibidi takımı, din konusunda ortak olduğu herkesi kabul eder.) |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| balkan , gÖÇmenİ , türkler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|