![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Sezerden kurtulmaya dört gün kaldı
Sezer , aslen Afyonkarahisar ili Çay İlçesi Maltepe köyündendir ve Türk'tür. Zaten Türk olduğu, cumhuriyete ve üniter yapıya sahip çıkmasından anlaşılmıyor mu?
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Türk ilinde yönetici olan herkes bizden manevi anlamda bağlılık ve saygı görmemiş olsa bile, Türk ilinde yönetici oldukları için hakaret etmemeliyiz. anlık hislerimle davranmamam ve yöneticileri zor durumda bırakmamam gerektiğini kabul ediyor. bir daha olmayacağını taahhüt ediyorum..
Ahmet Necdet SEZER'in Çerkez olduğunu (yarım kan) ben bu güne kadar, Cumhurbaşkanı seçildiği günden bu güne. en az 10 kere basın-yayın ve internet'den duymuşum dur. ama olmadığını iddia eden hiç bir yayına söyleşiye rastlamadım. Türk'lük ile ilgili hiçbir icraatına rastlamadığım birisi içinde Türküm dese bile şüpheye düşerim... Google'da Ahmet Necdet Sezer'i çerkez kelimesiyle yanyana aratın bakın bakalım kaç kişi Çerkez kaç kişi değil diyor yada çerkezlerin kendi sitesine bir göz atın isterseniz..... http://cerkez.blogspot.com/2007/05/t...-erkesler.html ------- Türk'ün Başına Türk Yönetici Gerek...! |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Amma da referans gösterilecek belge ha! Ona bakacak olursak Arnavut sitelerinde de Başbuğumuza hakaret ediliyor yani O'na Arnavut deniyor. Soysuz topluluklar değerli insanları sahiplenirler. Çünkü kendi kahramanları yoktur. Örneğin o listede görülen Nalan Altınörs öz be öz Türk'tür onu bile çerkez yapmışlar. Hele en komiği de Polonya Yahudisi Nazım Hikmet'i çerkez olarak göstermeleri.
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
iyi de Sezer seçilmeden öncede çerkez deniyordu bu adam için. şimdide bir çok yerde rastlıyoruz. niçin çıkıp bir kere ben çerkez falan değil Türk üm dememiştir. yada en azından onu tanıyan biri, kökeni hakkında çerkez değil Türk tür dememiştir. Görev yaptığı süre boyunca, Türk çülük namına hiç bir icraatını göremedim... icraatlarından örtüştüğümüz tek yanımız AkePe düşmanlığımızdır...
---------- Her şey Türk'e Göre Türk için...! |
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Vallahi sanmıyorum. Böyle bir şeye ihtimal yok. Salamaz teröristleri. Bir kanıt varsa görmek isterim.
SAYGILAR Yönetici Notu:Noktalardan sonra büyük harfle başlayınız.
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Köşkten arttırdıkları fevkalade iyi.Fakat;pekçok Türk'ün kanını emen teröristleri salması gözümde iyi bir intiba bırakmadı.
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
sezer bunları saldı ama bunların salınması içni gereken yasayı akp meclisi cıkarmadı mı???
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dÖrt , gün , Kaldı , kurtulmaya , sezerden |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|