![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkiye'nin laik demokratik kimliğini silecek,Türkiye Cumhuriyeti'ni ılımlı islam cumhuriyeti yapacak biri Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmaya layık değildir.Bana mesaj atmadan önce ilk mesajı okuman faydalı olacaktır.Çünkü sözkonusu kişinin faaliyetleri ve söyledikleri sözler açıkça ortada...
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arkadaşlar şu sıkmabaşın üyeliğini silerseniz sevinirim.Forumumuz sıkmabaşlara kapalıdır.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
silin şu yobazın üyeliğini.Sen ne hakla girersin bu siteye ...
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Yillardir beklidikleri ani yakaladilar.Sinsice bir sekilde geldiler her turlu sektoru ele gecirdiler umarim ki bavullarini toplamaya bile zaman bulmadan gurultulu bir sekilde gonderilirler.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pm atabilme özelliği varmı forumun?
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
başa gelen indirilir tek şart var DARBE!!!!
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ne desem bilemiyorum öfkemden Türkün cumhurbaşkanı Ordunun başkomutanı ABDullah oldu... Tanrım... Titre ve kendine gel
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türkiye Cumhuriyeti tarihine sürülmüş kara bir lekedir bugün. Bir karabasan Türkiye Cuhhuriyeti'nin üzerine çullanmış sanki. En kısa süre içersinde Türkiye'nin üzerine çöken bu kabustan TSK'nın uyandırması dileklerimle.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bunun boyle olacagi 4 sene once belli olmustu akpnin ilkkez tek basina iktidar oldugu zaman.Cumhurbaskaninda bu partinin basta olacigi donemde secilecegide belliydi .Anlamadigim sey neden o yillarda bir onlem alinmadigida,durumu son dakikalara birakmalari.Her turlu oyunlar oynaniyor,kimselerin haberi yok.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
T.S.K gerekeni yapacaktır. Hele şu anayasa ile biraz daha oynasınlar...
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ey Şanlı Ordum daha neyi beklersin..vardır elbet bir bildiğin diyorum ama..Yeni eğitim müfredatından Atatürk İlke Ve İnkılapları Teriminin kalktığını da biliyorum!
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
ESENLIKLER! COK SAGOL CAN KANDASIM,GEREKLI CEVABINI VERMISEN,YASAAAAAAAAAAAAAAAAA CAN KANDASIM. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| apo , atatürk , ayaktakımın , Çapulcuların , cumhurbaşkanı , düşmanı , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|