![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ORDUYA TÜRK OLMAYANLARDA GİREBİLİYOR.HERSEY OLABİLİYOR.AMA ATATÜRK ZAMANI TÜRK OLMAK SARTTI.ORDUYA GİREBİLMEK İÇİN
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ŞİMDİ DEĞİL,,, DEVİR DEĞİŞTİ.
|
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BANA KIZACAKSINIZ AMA BEN ORDUYA TAM ANLAMIYLA GÜVENMİYORUM.DEVİR DEĞİSTİ ARTIK
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hakanTürk kes lagalugayı ordu düşmanlığı yapma burda.!
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Artık herşey yüce Ordu'muza kaldı.
|
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Refah partisi dönemindeki bi konuşmasında ''Türkiyede Cumhuriyetin sonu geldi kesinlikle laik sistemi değiştirmek istiyoruz'' diyen gul simdi Cumhurbaskani.
|
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler,
Bu adamin yargilanmasina bir engel var mi acaba? bu mümkün mü, erdogan nin milletvekili dokunulmazligi var fakat Cumhurbaskaninin böyle bir lüksü yok. Bu yönde Askeriyemizin bir baskisi olacak mi sizce? |
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Mustafa Kemal'in bütün kaleleri zapt edildi. İslamcı bir Cumhurbaşkanı yazıklar olsun. Tek güvencemiz kaldı TSK.
TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN. |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şu başlık iğneleyici olsa bile Cumhurbaşkanımız ifadesi sinirimi bozuyor,o gül abdullah, Bekir Coşkun'un olduğu gibi benimde Cumhurbaşkanım olmayacak!
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
valla bu memlekette halkın yarısı referandum yapılsa bu abdullahı cumhurbaşkanı seçer, işte bu yüzden halk kelimesinden ne kadar tiksindiğimi tekrar vurgulamk istiyorum, halk kavramı hümanist, uzlaşmacı, teslimiyetçi bir kavramdır, melezliğe giden yolun taşları bu kavramlarla döşenmiştir,pek sever bu lafı hem yobazlar hem komünistler, bu ülkede yönetici sıfatını sadece Türk milleti taşımalıdır, Türkiye halkı değil. halkın seçimleridir bizi buralara getiren, ulu önder bütün sıkmabaş direnişlerine, bütün yobaz seslere rağmen ,devrimleri Türk milleti için Türkiye halkına karşı yapmıştır.
|
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|