![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
dünyanın hiç bir ülkesinde ; kendi ülkesiyle davalı olan , kendi ülkesini yabancı ülkelere şikayet edip , uluslararası mahkemelerde hak arayan birisi , cumhurbaşkanı olamaz...
afrikada ilkel kabile reislerinden tutun , en gelişmiş ülkelerde bile böyle bir durum göremezsiniz. kendi ülkeni yabancılara şikayet et.. mahkemeye ver... sonra o ülkenin cumhurbaşkanı ol... bu durum dünyada bir ilk , tek ve son örnektir. |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
benim cumhurbaskanım değilsin cünkü Türk müsün o bile belli değil
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar (sapıklar) memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat uygarlık tarikatıdır. Uygarlığın emir ve istemlerini yerine getirmek, insan olmak için yeterlidir".
"Ben manevi miras olarak hiç bir ayet, hiç bir dogma, hiç bir donmuş, kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım, ilim ve akıldır. Benden sonra beni benimsemek isteyenler bu temel eksen üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse manevi mirasçılarım olurlar". -BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK- MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ü bu günlerde daha çok okuyup, öğrenmenin tek çıkış yolu olduğunu içtenlikle kabul edelim ve gereğini yerine getirelim.
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Hani dernekte tek üye kalmadığı için yönetim kurulu listesiyle oynayan bu sahtecilik yüzünden de 2 gün nezarette yatan fakat kendini kahraman göstermek için derneğe baskın yapıldığını kuru sıkılarından başka birşeyleri olmamasına rağmen silah bulundu havası veren kişinin sanal ve hayali partisinden. Serdar Eren gibi annesi çerkez olan melez ırkçının barınabildiği yerden. Antisanalcı adı alıp ürdünlü karısı ve melez bir çocuğu olmasından utanmadan kendisine Türkçü diyen almancı ismailin forumundan. Atsızcılar varken sahte Türkçülerin şansı yok.. . |
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
ECELİ GELEN İT CAMİ DUVARNA İŞER
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ümmetçi ülkücüler bu otağı sevmez çünkü yöneticilerimiz hemen tepkisini koyar....defol seni ümmetçi çapulcu kendine başka bir yer bul..
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| apo , atatürk , ayaktakımın , Çapulcuların , cumhurbaşkanı , düşmanı , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|