![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ETİKET
Şirketin matbaa işleri var ve bu arada otağımıza etiket yaptırmak istiyorum.
Otağ yöneticilerimiz uygun görürse birkaç örnek içinden seçilecek olan bir tanesinden bir miktar yaptırabilirim. Daha önce Türkçü.net te yapmıştık. Bu etiketleri ırkdaşlarımız duvara cama yapışıp daha çok tanınmamıza faydası olur diye düşünüyorum. Ama sayın yöneticilerimiz izin verirlerse ben bu göreve talibim. Esenliklerle.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Esenlikler soydasim. Cok güzel düsünmüssün sagol. Aramizda nasil olmasi gerektigini planlariz öyle bi etiket yaptiririz. Begimizle konusalim önce, sonra size ulasiriz..! Esenkal kardesim
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sağolsun, Ahmet Beğ Irkdaşım geçen yıl bir koli dolusu Türkçü.net etiketi ve ayrıca üzerinde Gök Türk bayrağı olan ve Türkçü.net yazan gümüş işlemeli duvar süsleri yaptırıp bize göndermişti. Bu devirde herkesin yapacağı bir iş değildir bu... 5 YTL'sine kıyamadığı için dergi satın almaktan kaçan veya bir çay parası ödememek için birdenbire ortadan kaybolan "Türkçüler" de gördük.
TTK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Keşke elimden daha fazlası gelse seve seve yapmaya hazırım.
Birde konu açılmışken konfeksiyonla uğraşan ırkdaşlar varsa tişört yaptırılabilir veya seramik kupa bardaklar,duvar tabloları bakır işlemeli,duvar asmak için posterler yapılabilir. İlgilen ırkdaşlar birkaç örnek hazırlarlarsa bellirli bir miktar yaptırabiliriz. Çorbada az da tuzumuz olursa,ne mutlu bizlere Esenlikler TTK. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
isterseniz ben tasarım yapar koyarım seçeriz
GökTürk bayragı yapılsa iyi olur 1 senedir almaya çalışıyorum :) |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Aslında sitemizin tanıtılması için güzel bir yöntem.Bozkurt andam güzel bir etiket yap üye olduğumuz her yere bu etiketi yapıştıralım....
Esen kalın |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Üstümüze düşen bir görev olursa seve seve yaparız..
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Kutlu yolda bir TÜRK
|
Komünistlerin çıkarmaları bir an olsun duvarlardan,direklerden,otobüs duraklarından eksik kalmıyor.Biz geç bile kaldık.Elimizden geldiğince bu konuya destek verelim...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
GökTürk bayrağı bulamıyoruz bencede bayrak çok iyi olurdu..
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ürünlerden bende isterim mesela penye çok güzel olur mavi olursa özellikle harika olur , kupa bardak etiket iyi fikirler bunlar bende katkı yapmak isterim...TTKVY
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| etİket |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|