![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
haberi ve yaşananları dehşetle okudum. İlkinde kanımı kaynatan intikam olsada çankaya belediyesi işçilerinin yaptıklarıyla biraz sevindim, neden mi? tepkisiz bir topluma doğru haldır haldır gidiliyorken bir belediyenin işçileri tepki göstermiş.
Taşlı veya sopalı önemli değil önemli olan tepkinin verilmesi. Başbuğumuz ATATÜRK'ün koruduğu camileri yine yuva haline dönüştürüyolarsa buda gerçekten acıdır. Haberdeki asıl vurgu olan kürt-islam tehlikesine gelince kürt dediğimiz bizim gibi kandaşına yakınmaz, gider önüne gelene yalvarır, bu köpeklik onun kanında vardır, tarihtede çok örneği vardır. o camideki cemaat gerçek müslüman olaydı parkta koşanlara mı yoksa laf atana mı karşı olunacağını bilirdi. Ama şuda varki: camidekinide o inşaattaki gibi dışlarsak onlarda birleşecektik, birleşsin sorun değil 1 TÜRK dünyaya değer!! ama birleşmeleri doğladır yani. dediğim gibi islamiyetin özüne ters düşmese bir cami yaptırırım ve sadece TÜRK leri içeri sokarım. Gök tanrı , yer tanrı ve hepsini yaratan allah ta buyururki diğer ırklar TÜRK ırkına hizmete yaratılmıştır. partiler konusunda fikrimi zaten bildirmiştim : siyeset şerefsiz işi olmuşsa TÜRKçülerin iktidarı olmayacaktır. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Çok yakında bu beyinsizlerin girecekleri fare delikleri bile olmayacak.Belki 100 belki 200 yıl sonra .. ama sonları geliyor.Son çırpınışlarıdır bunlar, bilim ve ırkçı düşünce ile Türkler, atalarının izinden giderek bu döküntülere hadlerini bildirmelidir.Nasıl yaparız nasıl ederiz kestiremiyorum; ancak bildiğim ırkımın sürekliliği için bunları yapmak zorunda olduğumdur.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
o hayvan sürülerini tepelemekte kovmakta kolay.asıl zor olan bunları besleyen ellerin kırılmasıdır.andalar çevremizde gördüğümüz olumsuzlıklar ne ilktir nede sondur sonunun geleceğide görünmüyor.bunlara karşı tepkisiz kalındığını görmek hepimizin canından bezdiriyor tepki vermek bu olumsuzlıklara bir dur demek istiyoruz hepimiz.işte bu aşamada düşünmeliyiz ne yapabiliriz veya neyi eksik yapıyoruz diğe.benim düşüncem bunlara uzatılan ekmeğin engellenmesi bunu yapmanın yollarıda elimizden geldiğince bunlarla çalışmak zorunda kalan ırkdaşlarımızın bunları işlerinden etmek için ellerinden geleni yapması.ben bunu uyguluyorum ve yavaş yavaş başarılı oluyorum daha 2 gün önce bir kıroyu işinden ettirdim.bununla kıro sayısı 3 e melez sayısı 2 ye düştü.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Asıl büyük tehlike kürtler değil, kürtlerin palazlanmasına sebep olan ümmetçi/şeriatçı zihniyettir. Yavuz'un alevi Türkmenleri sünni kürtlere katlettirdiği günden beri var olan "sünni mezhepçiliğine dayalı ümmetçilik" anlayışı kürtler için her zaman bir kalkan vazifesi görmüştür. Nitekim kürtlere lâf edildiğinde ülkücüler hemen zıplayıp "din kardeşlerimiz" edebiyatına başlıyorlar. Sadece ülkücülerde değil, siyasal islamın tüm kanatlarında var olan bir reflekstir bu.
Lozan Parkı'ndaki saldırı olayını kürtler gerçekleştirdi ama arkasında AKP'li Büyükşehir Belediyesi vardı. Yani kürt sadece bir maşa olarak kullanılmıştır, sorun yaratan aslî unsur şeriatçılardır. Türk, arabın ümmeti değil "TÜRK" olduğunun bilincine vardığı gün kürtlere yol göründü demektir. 1934 Trakya olaylarında yahudileri ve 6-7 Eylül 1955 olaylarında rumları defettiğimiz gibi, kürtleri de defederiz. Yahudiyi ve rumu koruyan bir "din kardeşliği" kalkanı olmadığı için büyük bir kısmı çareyi yurtdışına kaçmakta buldu. Ümmetçilik bilinci yok edilirse kürtler de korumasız kalırlar. Aslında yazılacak çok şey var ama hem siteye yönelik bir hukukî sorun çıkmaması, hem de laiklik ilkesinin çiğnenmemesi için yazmıyorum. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu tip haberleri okuyunca moralim çok pis bozuluyor bu hayvanatlar benim ülkemin başkentinde nerden buluyorlar bu cüreti veya kimden buluyorlar desek daha doğru olur herhalde.bulduranlarında bulanlarında TANRI belasını versin.sonunuz yakındır
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ankara'nin , gÖbeĞİnde , kÜrt-İslam , terörü , yaŞandi! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|