![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bazı Hayalleri Gerçekleştirmek Savaşı Gerektirir.
Aynı kan aynı imparatorluğa aittir.Türk ırkının bütün Türk milletlerini tek bir çatı altında toplamadıkça sömürge poltikası gütmeye hakkı olmayacaktır.Türk toprakları bütün Türkleri kapsadığı zaman bu nüfusu beslemeye yeterli gelmezse, milletin duyacağı gereklilikten ve zorunluluktan dolayı yabancı toprakları ele geçirme hakkı doğacaktır.İşt o zaman sapan yerini kılıca bırakacak ve savaşın göz yaşları gelecekteki dünyanın hasatlarını hazırlayacaktır. Fikirlerimi bu şekilde beyan ettiğim zaman bazılarından tepki alıyorum neymiş efendim başkaları en üst medeniyet seviyelerine ulaşırken ben 1940ların 1950lerin fikrini savunuyomuşum.Ben hiçbir zaman barış yanlısı olmadım.Çünkü barış kadınlar içindir ve zayıflar için...İmparatorluklar savaşla dövülür.Üretim olanklarının çok kısıtlı olduğu dünyada barış sadece zayıfların kendilerini avutmak için kullandığı terimdir.Eğer insanlar sürekli barış içinde yaşasalardı sonunda insanlık kıtlık içinde birbirni ya yok edecek ya da kardeşlik içinde açlıktan öleceklerdi. Belki de birbirini yiyecek hale gelerek yam yam olacak ve medeniyetten tamamen uzaklaşacaktı. Çünkü sürekli barış insanlığın mezarını hazırlar,insanlık savaşlarla büyür ve olgunlaşır.Bu nedenle ekmeğin taştan çıkarıldığı yaşamsal olanakların çok az ama nüfusun fazla olduğu bu dünyada medeniyet seviyesine çıkan milletler(!) bile akla mantığa sığmıcak acımasızlıkta katliamlar yaparak bu duruma geldiler.Bu nedenle barışçıl yollarla hiçbir şey halledilmez. Bütün TÜRK ırklarını bi araya getirip Büyük Turanı kurma hayali de savaşı ve riskleri gerektirir hiç kimse oturduğu yerden hümanist nutuklar atarak , savaş gibi bi katliama ahlak anlayışını sokarak veya ağlamaklı bi şekilde zeytin dalı uzatarak hayalini greçekleştiremez.Hayaller ancak mücadele edilerek kazanılır. Gerçek barış ağlamaklı barışçıların uzattığı zeytin dalı ile elde edilmez.Gerçek barış üstün bi ırkın diğer ırkları medeniyet hizmetine koşmasıyla elde edilir.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kardesim Türkler uyandımıda bunları düsünüyorsun?Türkiye yi Türk olmayanlar yönettiği halde Türkler işin bilincinde suurunda mı?Türkiye mozaikleşiyor kürtlesiyor etniklesiyor.Evlelikler akrabalıklar biliyorsunuz.Öbür Türk devletlerinin ne olduğu malum zaten.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bizim ömrümüz yetmez belki bunları görmeye belkide hiç olmaz ama bu uğurda Turan ülküsü uğrunda ölmeye değer
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Yok kardeşim kürt diye ırkmı var kürtleşsin TÜRKİYE umutsuzluk yok üstün ırk olan biziz kıçını bile yıkayamayan kürtlere mağlup olcaz bu ülke bizimdir ne araplaşanların ne kürtleşenlerin ne de batılılaşmayı magazin zihniyetiyle düşünene embesillerin TÜRK OTAĞI sonuna kadar TÜRK IRKININDIR.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Turkleri uyutan tek bir sey vardir o da arabin dini,eger bu engeli asarsak kimseler bir daha uyutamaz hic bir Turk evladini.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ayni düsüncedeyim, fakat üstüne birde milli bir iktisat felsefesinin yaratilmasi gerektigini altini cize cize ifade etmek istiyorum. TTK! Barbaros |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
türkü uyutan şey bence kendini çaresiz görmesidir başarısız olacağını düşünmesidir ve daha önemlisi kendini küçük görmesidir.bunlar değiştirilmeli
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkleri uyutanlar bence kendilerini milliyetçiyiz diye tanıtan ümmetçilerdir. Nezaman türkçülüğü türk mileti tanırsa ozaman türk milleti uyanacaktır.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|